Reclamă

Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, au fost surprinși în ipostaze tandre. Imagini rare cu cei doi

Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, au fost surprinși în ipostaze tandre după evenimentul MTV Video Music Awards, unde luptătorul a avut o altercație cu artistul Machine Gun Kelly, chiar pe covorul roșu.

Publicat: 18 septembrie 2021, 7:02

Conor McGregor e unul dintre cei mai cunoscuți și cel mai bine plătiți atleți din lume. Puțini știu, însă, cum arată partenera sa de peste zece ani, Dee Devlin. Cei doi sunt logodiți din anul 2008 și au trei copii împreună, Conor Jr, Croia și Rian. Originar din Irlanda, luptătorul a câștigat 180 de milioane de dolari într-un singur an, potrivit Forbes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, el a fost surprins alături de partenera sa Dee Devlin, după evenimentul MTV VMA. Pe covorul roșu, McGregor și artistul Machine Gun Kelly au fost fotografiați în timpul unei situații tensionate. 

Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, au fost surprinși în ipostaze tandre

La doar o zi după încăierarea de pe covorul roșu, Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, au fost surprinși de paparazzi în timp ce se bucurau de câteva momente tandre împreună, potrivit Page Six. 

Cei doi se aflau la cină în New York, Statele Unite ale Americii, alături de prieteni. McGregor și Devlin au fost surprinși în timp ce râdeau împreună și se sărutau.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Conor McGregor și Dee Devlin la masă după MTV VMAs. El se uită la ea, are o bluză albă, ea are o bluză din blugi. Stau la masă și zâmbesc
Conor McGregor și Dee Devlin sunt logodiți din anul 2008 / Profimedia

Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, s-au cunoscut în anul 2008, într-un club, când atletul avea doar 19 ani. 

După ce a cunoscut faima internațională în anul 2013, McGregor a vorbit despre motivul din spatele deciziei sale de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți atleți din lume, scrie Irish Mirror.

Reclamă

Fac acest lucru pentru a asigura un viitor pentru familia mea și pentru Dee. Într-o zi, vreau ca eu și Dee să avem posibilitatea să ne relaxăm pe o plajă și să n-avem nicio grijă. De asta fac ce fac.

– Conor McGregor

Conor McGregor și Machine Gun Kelly au avut un schimb tensionat pe covorul roșu 

Luptătorul și Machine Gun Kelly s-au numărat printre vedetele invitate la evenimentul MTV VMAs, cu o zi  înainte ca parapazzi să îi surprindă pe Conor McGregor și iubita lui.

Cei doi au fost surprinși în timpul unei încăierări, chiar pe covorul roșu. Nu se știe exact ce a cauzat tensiunea între cei doi. 

„S-au încăierat, după care s-au calmat și Conor l-a atacat iar,” a declarat o sursă pentru Page Six

„McGregor era gata să se ia la bătaie,” a declarat o altă sursă. „Cei de la securitate s-au străduit să îl țină în frâu.” 

Potrivit surselor, fotografii aflați la eveniment nu au fost încântați de problema de pe covorul roșu. Aceștia ar fi spus că „îl boicotează pe Conor pentru că se temeau că Machine Gun Kelly și Megan nu vor mai merge pe covorul roșu”. 

În ciuda imaginilor cu încăierarea dintre el și Machine Gun Kelly, un reprezentant al lui McGregor a declarat: „Conor se luptă doar cu alți luptători”. 

După evenimentul de pe covorul roșu, Conor McGregor și iubita lui, Dee Devlin, au fost surprinși la masă, împreună cu prieteni apropiați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×