Reclamă

JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu. Cum au fost fotografiați cei doi după 18 ani de la ultima apariție

JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu la aproape 18 ani de la ultima lor apariție oficială. Cuplul de îndrăgostiți a reușit să atragă privirile tuturor. Ben a fost extrem de protector cu iubita sa, pe care a ținut-o tot timpul de mână. Este prima lor apariție pe covorul roșu de când și-au reluat relația. Cei doi au strălucit sub privirile celor din jur la Festivalul de Film de la Veneția.

Publicat: 11 septembrie 2021, 14:49

Vedeta latino și iubitul său au readus bucuria în inima fanilor nostalgici. Cei doi s-au reunit pentru prima dată în ultimii 18 ani pe covorul roșu. Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat parte la premiera noului film în care actorul în vârstă de 49 de ani a jucat. The Last Duel a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Cu toate acestea, privirile au fost ațintite mai mult asupra cuplului care a strălucit de fericire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu

JLo și Ben Affleck nu se mai feresc de privirile curioșilor. Cei doi îndrăgostiți au oferit un adevărat spectacol pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Ben și Jennifer au reușit să atragă privirile tuturor cu ținutele lor extrem de elegante. Cuplul a fost tot timpul în atenția fotografilor care nu i-au scăpat o clipă din priviri. Însă nimic din toate aceste nu pare să fi stat în calea fericirii lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția
Jennifer Lopez și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu la 18 ani de la ultima lor apariție oficială împreună / Profimedia Images

Cei doi îndrăgostiți și-au oferit sărutări și îmbrățișări tandre pe covorul roșu. De altfel, Ben a fost extrem de protector cu iubita sa. Acesta a ținut-o tot timpul pe artistă de mână, sau a pozat alături de ea.

Reclamă

În timp ce Affleck și-a făcut apariția într-un costum negru, elegant, Jennifer a fost o adevărată bijuterie. Cei doi au ales două ținute care să se completeze perfect una pe cealaltă.

Smochingul negru al actorului a fost echilibrat de ținuta lui JLo. Vedeta latino a optat pentru o rochie albă, tip sirenă. În partea de jos, rochia s-a continuat cu o superbă crăpătură care să-i lase picioarele tonifiate la vedere.

Piesa de rezistență a rochiei a fost însuși decolteul superb care i-a evidențiat artistei bustul generos. Decolteul adânc al rochiei a fost pus în evidență cu ajutorul unei broderii speciale pe care JLo a asortat-o perechei de pantofi cu toc. În mod cert, JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu unde au reușit să atragă atenția tuturor.

Reclamă

Când au apărut ultima dată pe covorul roșu împreună

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a încheiat în anul 2004 din cauza presiunilor venite din exterior. Cei doi erau logodiți încă din anul 2002, însă au fost nevoiți să-și amâne nunta pentru anul 2003. Presiunea venită din partea mediei, a făcut-o pe vedeta latino să pună capăt relației sale.

Acum, la mai bine de 17 ani de la acel moment, Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu și par mai fericiți ca niciodată. Deși nu și-au declarat relația în mod oficial de la început, cei doi au fost surprinși de multe ori în ipostaze tandre împreună.

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu al filmului Gigli, din 2003. Ea a purtat o rochie maro, cu decolteu, li el a purtat un costum negru și cămașă albastră
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Gigli și au pășit împreună pe covorul roșu la premiera din 2003 / Profimedia Images

Vestea cea mare a fost făcută în mod oficial de către Jennifer Lopez cu ocazia aniversării sale. Se pare că dragostea trece dincolo de orice bariere. Vedeta latino și iubitul său s-au întâlnit pentru prima dată în luna iulie a anului 2002. La acel moment lucrau împreună pe platourile de filmare de la pelicula Gigli.

Un an mai târziu, Jennifer și Ben erau deja logodiți și își făceau apariția pe covorul roșu de la premiera filmului la care au lucrat împreună.

Chiar dacă au fost nevoiți să rupă relația în 2004, se pare că iubirea lor a trecut testul timpului. JLo și Ben Affleck au revenit pe covorul roșu la 18 ani de la ultima lor apariție împreună la un eveniment oficial. La fel ca atunci, cuplul de îndrăgostiți a reușit să atragă privirile tuturor și să topească inimile fanilor nostalgici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×