Reclamă

Costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Cine este vedeta care a făcut furori cu silueta ei în vacanță

Arabella Chi a ales costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Diva și-a expus fizicul de invidiat într-un costum dintr-o singură piesă. Paparazzi au fotografiat-o din cele mai bune unghiuri, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2024, 6:24

Arabella Chi și-a etalat silueta uluitoare în timp ce s-a bucurat de o zi liniștită la piscină. Vedeta a ales să meargă în vacanță în Ibiza. Modelul, în vârstă de 33 de ani, a arătat incredibil în costumul ei de baie. Puține femeie se pot compara cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte

Personalitatea TV a întors capetele asupra ei atunci când a apărut într-un ansamblu elegant. Vedeta a purtat un costum de baie negru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Arabella Chi are o siluetă de invidiat / Profimedia Images

Costumul de baie a avut un decolteu deschis în zona din față. Decupajul i-a lăsat la vedere trupul lucrat la sală și i-a pus în evidență bustul generos.

Reclamă

Arabella și-a accesorizat aspectul cu un set de cercei aurii și coliere stratificate. Arabella a făcut o baie rapidă în piscină, iar mai apoi s-a odihnit pe un șezlong și a citit o carte.

Arabella a semnat anul trecut un contrat substanțial cu un brand de costume de baie. Modelul se bucură de o carieră de succes și de câștiguri financiare impresionante.

Arabella a profitat la maximum de viața ei din acest moment. Chiar dacă diva nu are un iubit, aceasta pare să se bucure de singurătate.

Reclamă

„Arabella își iubește statutul și nu e deranjată să fie singură. De asemenea, ea speră să adică câteva întâlniri în Marea Britanie și poate să formeze un cuplu frumos”, a spus un apropiat al divei pentru Daily Mail.

Arabella a avut o poveste de scurtă durată cu fotbalistul Vinicius Souza.

Ce relații amoroase a avut Arabella Chi de-a lungul timpului

Ultimul partener al divei a fost fotbalistul din Premier League, Vinicius Souza. S-a raportat în luna martie că Arabella se întâlnea cu sportivul brazilian.

Relația ei cu Vinicius a început la doar două săptămâni după ce s-a despărțit de Adam Maxted. Arabella a fost văzută mergând la o cafea la sfârșitul lunii martie, dar a negat orice poveste de dragoste cu Vinicius.

Presa a raportat că Arabella deja se despățise de fotbalist la momentul la care a fost intervievată. În ceea ce privește relația cu Adam, nici aceasta nu a fost una de lungă durată.

Cei doi au fost împreună pentru câteva săptămâni, s-au bucurat de câteva vacanțe minunate, dar au decis să pună rapid capăt relației lor. În trecut, Arabella a avut o relație cu Wes Nelson. Însă vedeta nu a vrut să-și construiască celebritatea pe baza relațiilor sale, ci pe talentul ei.

De-a lungul timpului a defilat pe podiumuri celebre și a pozat pentru randuri cunoscute de haine. Arabella are și o carieră de succes în online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă.

Diva postează deseori imagini din viața ei personală și își ține la curent fanii cu cele mai recente schimbări. Aceasta se bucură de viața pe care și-a creat-o și încearcă să transmită din energia ei pozitivă și comunității sale din online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×