Reclamă

Covorul roșu de la Gala amfAR 2023. Cum au apărut vedetele la evenimentul organizat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția

Vedetele s-au întrecut în ținute elegante pe covorul roșu de la Gala amfAR 2023. Anul acesta evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Celebritățile au susținut fundația pentru cercetarea SIDA.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 septembrie 2023, 15:56

Rita Ora și Leona Lewis sunt două dintre vedetele care au și cântat la evenimentul internațional. Pe covorul roșu au putut fi surprinse vedete din lumea filmului, a modei, dar și a muzicii. Camila Mendes, Bella Thorne, Michelle Rodriguez acestea sunt doar câteva dintre numele prezente la evenimentul de pe covorul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gala amfAR 2023

Gala amfAR a reunit nume celebre pe covorul roșu. AmfAR este o organizație non-profit care este dedicată sprijinirii cercetării SIDa, prevenirea infecției HIV și educația privind tratamentele necesare acestor două boli. Organizația a investit peste 635 de milioane de dolari în programele sale, scriu publicațiile internaționale. Gala a reunit o mulțime de celebrități care și-au expus siluetele în ținute extravagante.

Rita Ora

Rita Ora a optat pentru o ținută transparentă. Cântăreața a defilat pe covorul roșu, iar mai apoi a urcat pe scena evenimentului. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales-o. Pe sub rochia transparentă a ales să poarte un body în culoarea pielii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Rita Ora în timp ce pozează pe covorul roșu la Gala amfAR 2023
Rita Ora a participat singură la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Fanii i-au putut admira silueta perfectă. La finalul evenimenutlui, paparazzi au susprins-o pe divă grăbindu-se la aeroport.

Programul aglomerat nu i-a permis să rămână mai mult timp printre celebrități.

Reclamă

Camila Mendes

Actrița Camila Mendes a optat pentru o rochie albă cu imprimeu floral. Aceasta a ales să-și accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei din aur și o pereche de tocuri într-o nuanță asemănătoare.

Camila Mendes într-o rochie albă la Gala amfAR 2023
Camila Mendes a întors toate privirile asupra sa la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Decolteul adânc a completat întreaga ținută aleasă de vedetă.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale s-a numărat printre vedetele prezente la eveniment. Vedeta a optat pentru o rochie aurie, care să atragă atenția tuturor.

Kate Beckinsale a ales o rochie neagră cu auriu la Gala amfAR 2023
Kate Beckinsale a avut o apariție strălucitoare la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Rochia transparentă s-a continuat cu paiete în zona mâinilor. În partea de jos rochia s-a constatat cu o trenă impresionantă. Fanii nu au putut să nu remarce pantofii divei. Aceasta a ales o pereche de platforme cu un toc de 15 cm.

Bella Thorne

Bella Thorne a optat pentru o ținută simplă și elegantă. Artista a ales o rochie neagră. Vedeta și-a completat rochia cu câteva accesorii discrete. În partea de jos a ales o pereche de sandale în aceeași culoare.

Bella Throne într-o rochie neagră la Gala amfAR 2023
Bella Thorne este una dintre vedetele care au ales o ținută neagră la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Roșcata a încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra sa. Dacă în trecut era cunoscută pentru rochiile îndrăznețe, acum pare că lucrurile s-au schimbat complet pentru ea.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez a strălucit pe covorul roșu de la Gala amfAR 2023. Vedeta a optat pentru o rochie elegantă. Ținuta în nuanțe de crem a fost completată de câteva paiete în zona abdomenului. Actrița și-a lăsat la vedere bustul generos și a strălucit în lumina reflectoarelor.

Michelle Rodriguez într-o rochie crem la Gala amfAR 2023
Michelle Rodriguez a ales o rochie elegantă pentru evenimentul Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Sofia Resing

Sofia Resing a optat pentru o ținută simplă și feminină. Modelul a ales o rochie alb din mătase cu o broderie elegantă din dantelă în zona bustului.

Modelul Sofia Resing într-o rochie albă la Gala amfAR 2023
Sofia Resing a ales o rochie elegantă la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Modelul și-a completat ținuta cu o pereche de tocuri și un colier cu diamante. Apariția sa pe covorul roșu la Gala amfAR 2023 a fost una elegantă și feminină.

Leona Lewis

Leona Lewis a ales o rochie roșie la evenimentul internațional. Cântăreața a urcat pe scenă alături de Rita Ora. Vedeta internațională și-a completat ținuta cu un colier cu diamante.

Actrița Leona Lewis la Gala amfAR 2023
Leona Lewis a optat pentru o rochie roșie la Gala amfAR 2023 / Profimedia Images

Aceasta a pozat plină de încredere pe covorul roșu de la Veneția. La Festivalul de Film de la Veneția vedetele continuă să fie premiate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×