Reclamă

Culori care atrag banii. Cum să le folosești ca să ai succesul de partea ta

Dacă ai auzit de legea vibrației, atunci știi că aceasta spune că totul în acest univers este alcătuit din energie. Chiar și culrile emit o anumite energie care vibrează în viața și destinul oamenilor. Culorile sunt formate din vibrații energetice și au un impact semnificativ asupra destinului unei persoane. Te invităm să afli mai multe despre principalele culori care atrag banii. Iată cum poți să le folosești în avantajul tău.

Publicat: 12 februarie 2023, 6:03

Legea atracției spune că atragem atunci când suntem într-o potrivire vibrațională cu dorința pe care o manifestăm. Dacă încerci să atragi bani și abundență, atunci trebuie să cunoști care sunt culorile abundenței.

Culori care atrag banii

Am stabilit deja că anumite culori pot fi un adevărat pachet de energie. Acestea trebuie alese cu grijă pentru că pot avea un efect imediat asupra stării și a nivelului de energie pe care îl ai. Culorile potrivite te pot ajuta să atragi în viața ta bani și abundență. Află mai multe și despre ce culori de portofel sunt potrivite dacă vrei să atragi banii în viața ta.

Cele mai bune culori pentru a atrage banii nu sunt aceleași cu cele folosite pentru atragerea dragostei sau a relațiilor. Găsirea culorii potrivite pentru a-ți manifesta dorințele poate să fie o sarcină dificilă. Mai jos ai o listă cu principalele culori care atrag banii, potrivit AbundanceNoLimits.com.

Auriul

Dacă vrei să mergi la sigur cu atragerea banilor în viața ta, atunci auriul trebuie să devină culoarea ta favorită. Auriul este considerată culoarea abundenței și a bogăției. Nu degeaba este culoarea aurului. Sclipirea auriului poate să topească și cele mai reci inimi. Energia și puterea acestei culori radiază în jurul său. Mulți sunt de părere că această culoare reprezintă abundența și prosperitatea.

Reclamă

Verde

Verdele a fost întotdeauna asociat cu banii și abundența. Verdele este o culoare apropiată de natură, de viață și vitalitate. Verdele a fost asociat de multe ori cu sănătatea și vindecarea. Această culoare nu a fost asociată cu banii din pură coincidență.

Roșu

Reclamă

Roșul este una dintre cele mai puternice culori. Este o nuanță intensă, puternică, ce are în spate o energie care te poate ajuta să-ți atingi cu ușurință orice obiectiv. Totuși, specialiștii spun că trebuie să fii atentă atunc când alegi aceast culoare. Vibrația sa este atât de puternică, încât dacă nu este folosită cum trebuie poate să-ți aducă doar neplăceri în viață.

Maro

Spre deosebire de alte culori, această nuanță nu este la fel de cunoscută printre cei care vor să atragă banii. Maro este folosit de către persoanele care au un control absolut asupra emoțiilor lor. Este o culoare puternică ce va atrage banii doar pentru persoanele care sunt sigure pe propriile forțe.

Galben

Galbenul este una dintre culorile cu cea mai mare vibrație energetică. Această culoare este similară în forță cu roșul. Astfel, galbenul trebuie folosit cu precauție pentru a atrage banii și abundența. În caz contrar, galbenul ar putea să aducă neplăceri în viața celui care îl folosește.

Cum ne afectează culorile nivelul de energie

Fiecare culoare vine cu o frecvență de vibrație diferită. Culorile emit vibratii energetice în vecinătatea lor și oricine este suficient de aproape de ele le va primi. Pe măsură ce vedem o culoare, energia ei se adaugă la cea pe care o ai.

Astfel, culorile te pot ajuta să ai o energie pozitivă sau una negativă. Culorile care emană o energie pozitivă pot ajuta la creșterea nivelului nostru de energie. Știința culorilor stă în spatele multor alegeri făcute inclusiv de instituțiile reprezentative ale statului.

Pe măsură ce culorile ne afectează nivelul de energie, capacitățile fizice, mentale și emoționale ne sunt afectate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×