Reclamă

Culori care atrag banii. Cum să le folosești ca să ai succesul de partea ta

Dacă ai auzit de legea vibrației, atunci știi că aceasta spune că totul în acest univers este alcătuit din energie. Chiar și culrile emit o anumite energie care vibrează în viața și destinul oamenilor. Culorile sunt formate din vibrații energetice și au un impact semnificativ asupra destinului unei persoane. Te invităm să afli mai multe despre principalele culori care atrag banii. Iată cum poți să le folosești în avantajul tău.

Publicat: 12 februarie 2023, 6:03

Legea atracției spune că atragem atunci când suntem într-o potrivire vibrațională cu dorința pe care o manifestăm. Dacă încerci să atragi bani și abundență, atunci trebuie să cunoști care sunt culorile abundenței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culori care atrag banii

Am stabilit deja că anumite culori pot fi un adevărat pachet de energie. Acestea trebuie alese cu grijă pentru că pot avea un efect imediat asupra stării și a nivelului de energie pe care îl ai. Culorile potrivite te pot ajuta să atragi în viața ta bani și abundență. Află mai multe și despre ce culori de portofel sunt potrivite dacă vrei să atragi banii în viața ta.

Cele mai bune culori pentru a atrage banii nu sunt aceleași cu cele folosite pentru atragerea dragostei sau a relațiilor. Găsirea culorii potrivite pentru a-ți manifesta dorințele poate să fie o sarcină dificilă. Mai jos ai o listă cu principalele culori care atrag banii, potrivit AbundanceNoLimits.com.

Auriul

Dacă vrei să mergi la sigur cu atragerea banilor în viața ta, atunci auriul trebuie să devină culoarea ta favorită. Auriul este considerată culoarea abundenței și a bogăției. Nu degeaba este culoarea aurului. Sclipirea auriului poate să topească și cele mai reci inimi. Energia și puterea acestei culori radiază în jurul său. Mulți sunt de părere că această culoare reprezintă abundența și prosperitatea.

Reclamă

Verde

Verdele a fost întotdeauna asociat cu banii și abundența. Verdele este o culoare apropiată de natură, de viață și vitalitate. Verdele a fost asociat de multe ori cu sănătatea și vindecarea. Această culoare nu a fost asociată cu banii din pură coincidență.

Roșu

Reclamă

Roșul este una dintre cele mai puternice culori. Este o nuanță intensă, puternică, ce are în spate o energie care te poate ajuta să-ți atingi cu ușurință orice obiectiv. Totuși, specialiștii spun că trebuie să fii atentă atunc când alegi aceast culoare. Vibrația sa este atât de puternică, încât dacă nu este folosită cum trebuie poate să-ți aducă doar neplăceri în viață.

Maro

Spre deosebire de alte culori, această nuanță nu este la fel de cunoscută printre cei care vor să atragă banii. Maro este folosit de către persoanele care au un control absolut asupra emoțiilor lor. Este o culoare puternică ce va atrage banii doar pentru persoanele care sunt sigure pe propriile forțe.

Galben

Galbenul este una dintre culorile cu cea mai mare vibrație energetică. Această culoare este similară în forță cu roșul. Astfel, galbenul trebuie folosit cu precauție pentru a atrage banii și abundența. În caz contrar, galbenul ar putea să aducă neplăceri în viața celui care îl folosește.

Cum ne afectează culorile nivelul de energie

Fiecare culoare vine cu o frecvență de vibrație diferită. Culorile emit vibratii energetice în vecinătatea lor și oricine este suficient de aproape de ele le va primi. Pe măsură ce vedem o culoare, energia ei se adaugă la cea pe care o ai.

Astfel, culorile te pot ajuta să ai o energie pozitivă sau una negativă. Culorile care emană o energie pozitivă pot ajuta la creșterea nivelului nostru de energie. Știința culorilor stă în spatele multor alegeri făcute inclusiv de instituțiile reprezentative ale statului.

Pe măsură ce culorile ne afectează nivelul de energie, capacitățile fizice, mentale și emoționale ne sunt afectate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×