Reclamă

Culori de păr potrivite pentru femeile care au peste 45 ani. Nuanțe care întineresc

Experții în beauty au întocmit o listă cu culori de păr potrivite pentru femeile care au peste 45 de ani. Aceste nuanțe sunt ideale pentru doamnele care își doresc o schimbare de look. Totodată, culorile sunt recomandate deoarece oferă un aspect mult mai tânăr chipului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 mai 2024, 7:21

Trecerea timpului vine de multe ori cu provocări pentru doamne. Corpul se transformă, iar părul își pierde treptat din strălucire. Totodată, vopseaua trebuie aleasă cu mult mai multă grijă, deoarece aceasta poate deteriora mult mai ușor firul de păr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culori de păr potrivite pentru femeile care au peste 45 ani

Pentru a obține un aspect tineresc este important să alegi o culoare care să ți se potrivească. Frumusețea vine de multe ori din naturalețe, astfel că specialiștii recomandă culori cât mai apropiate de cele pe care le ai.

Oricât de distractive sunt, culorile vibrante pot să-ți facă un defavor atunci când înaintezi în vârstă.

Femeile în vârstă își vopsesc frecvent părul pentru a masca semnele trecerii timpului. Cu toate acestea, dacă nu ești atentă este posibil să ai culoarea părului prea închisă, prea deschisă sau mult prea stridentă. Alegerea nepotrivită te poate face să arăți mai în vârstă decât ești.

Din fericire, există anumite culori de păr care se potrivesc oricui, indiferent de vârsta persoanei și se dovedesc a rezista testului timpului.

Reclamă

Aceste culori servesc ca o cale de mijloc între culorile clasice, ideale pentru femeile care își doresc să aibă în continuare un look cât mai natural, scrie InStyle.com.

Bronde

Nuanța „bronde” este o opțiune excelentă pentru femeile care au peste 45 de ani. Această culoare este caldă și oferă un aspect natural părului tău.

Reclamă

Culoarea este o combinație plăcută între blond și cafeniu. Acest stil este, de asemenea, o opțiune bună dacă îți dorești o culoare care nu necesită foarte multe produse de întreținere.

Negru cu balayage argintiu

Pentru un look tineresc poți alege o nuanță de negru cu balayage argintiu. Este un look modern, care îmbrățișează în același timp aspectul natural.

Această culoare este o combinație perfectă a ambelor nuanțe estompand perfect liniile părului și vârsta. Este o culoare potrivită pentru o femeie care nu se teme să se afirme.

Vișiniu

Nuanțele tenului pot să devină mai fade în timp, așa că este important să readuci puțină culoare chipului și să-l încadrezi cu o tunsoare potrivită și nuanță de păr pe măsură.

Nuanțele de burgundy sunt ideale pentru femeile care au un ten foarte deschis la culoare. În comaprație cu anunțele îndrănețe, pe bază de albastru, cum ar fi blondul, maro – roșu este mult mai ușor de obținut și de întreținut.

Această culoare este ideală deoarece completează tonurile mai calde și mai profunde al epielii, scrie Glamour.com.

Caramel balayage

Datorită tonurilor sale calde și moi, această culoare este potrivită pentru orice femeie. Tehnica de balayage adaugă strălucire părului care și-a pierdut din putere cu trecerea timpului.

Este o nuanță vibrantă, puternică, dar care are nevoie de multă atenție pentru a rezista. Deoarece are la bază un caramel cald, această nuanță accentuează li mai mult căldura și tonurile pielii.

Maro bogat

Există multe opțiuni pentru femeile care trec de vârsta de 45 de ani, dar această nuanță de maro bogat nu se va demoda niciodată.

Este o culoare care oferă strălucire părului și-l face să pară mult mai bogat și mai puternic. În plus, această nuanță de păr poate fi purtată cu succes, fără să necesite foarte mult timp pentru întreținere.

Descoperă și care sunt culorile de machiaj potrivite pentru o femeie care are peste 50 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×