Reclamă

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al Institutului Pantone Fashion Color Trend. Cele mai multe dintre ele s-au regăsit la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra. Culori calde, pline de vibrație au învăluit ținutele desprinse din povești.

Publicat: 21 octombrie 2021, 7:14 / Actualizat: 21 octombrie 2021, 10:15

Raportul Pantone Fashion Color Trend aduce în lumină zece nuanțe care trebuie să se afle în garderoba ta pentru sezonul următor. Cele mai multe nuanțe dețin nume jucăușe menite să descrie importanța lor în sezonul de primăvară-vară 2022. Printre acestea se numără nuanțele de Popcorn, Fragile Sprout și Bubblegum.

Culorile sezonului de primavară-vară 2022

Raportul Pantone Fashion Color Trend poate fi considerat un etalon în lumea modei. Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 sunt menite să aducă în lumină frumusețea și gingășia naturii atunci când se trezește la viață.

Culorile alese de institut sunt extrem de jucăușe și conferă posibilitatea de a le integra în orice ținută indiferent de vârstă. Dacă te numeri printre pasionatele de modă, atunci te invităm să descoperi cele zece nuanțe care vor da startul sezonului de primăvară-vară al anului următor. 

Culorile sezonului de primvară- vară 2022 alese la săptămâna modei de la New York

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022, cei de la Institutul Pantone și-au dorit să aducă publicului o paletă de nunațe jucăușe și vibrante. Directorul executiv al Institutului a declarat că își doresc să le ofere oamenilor perspective noi și oportunități de a avea o abordare diferită față de anii anteriori. Fiecare din cele zece nunațe poartă un cod și o denumire unică.

Reclamă
Reclamă

Fiecare din cele zece nuanțe poartă un cod și o denumire unică. Culoarea favorită a publicului a fost Pantone 12-4401 sau Spun Sugar, această nuanță pastelată simbolizează culoarea aerului în natură. Pantone 13-1513 sau Gossamer Pink este o nuanță de roz pudrat care te va trimite cu gândul la copilărie. Pantone 18-2042 sau Innuendo este o culoare mult mai vibrantă menită persoanelor care își doresc să transmită un mesaj cu ținuta pe care o aleg.

Pantone 19-4151 sau Skydiver este o nuanță puternică de albastru care să-i inspire pe cei din jur să aspire la noi înălțimi.  Pantone 14-0850 sau Daffodil își dorește să-i conecteze pe cei din jur cu frumusețea și prospețimea primăverii. Pantone 16-4118 sau Glacier Lake este o nuanță de albastru care să ilustreze serenitatea unei dimineți răcoroase de primăvară. Pantone 18-4728 sau Harbor Blue își dorește să reflecte căutarea persoanelor pentru spațiul nemărginit.

Pantone 18-1019 sau Coca Mocha este o nuanță caldă de maro care să exprime sinceritatea unei dimineți liniștite. Pantone 18-3324 este una dintre cele mai vibrante culori și își dorește să reflecte spontaneitatea unei persoane.

Ultima nunață din lista cu culorile sezonului de primăvară-vară 2022 este Pantone 18-1564 sau Poinciana. Conform paginii oficiale a Institutului Pantone această nuanță de roșu este potrivită pentru o ținută cu un efect dramatic care să nu treacă neobservată.

Culorile clasice pentru sezonul de primăvară-vară alese la Săptămâna Modei de la New York

Pe lângă aceste zece culori au fost propuse și alte cinci nuanțe versatile, perfecte pentru orice fel de ținută. Pantone 11-0602 sau Snow White este un alb pur care definește simplitatea și eleganța, dar și pacea interioară.

Pantone 13-0003 Perfectly Pale un alb cu o nunață subtilă de bej menită să ilustreze calmul și căldura interioară. Pantone 16-6216 sau Basil desemnează pacea sufletească.

Pantone 14-4104 sau Northern Droplet, un gri pal care să simbolizeze eleganța. Ultima nuanță propusă la Săptămâna Modei de la New York a fost Pantone 18-4004 Poppy Seed care să simbolizeze familiaritatea unei semințe de mac pe care îl regăsești în lunile de primăvară-vară.

Ce este raportul Pantone Fashion Color Trend

Institutul Pantone oferă anual un raport cu privire la cele mai înalte standarde din punct de vedere al culorilor și al tendințelor acestora.

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022 s-au ales nuanțe calde și vibrante care să exprime libertatea și dorința de creativitate. Experții de la Institutul Pantone spun că aceste nuanțe reflectă dorința celor din jur pentru echilibru, dar și pentru schimbare. 

Am ales culori care să celebreze dorința noastră de a trece peste orice barieră, care să satisfacă nevoia de creativitate și care să ofere o expresie vizuală nouă a ceea ce suntem.

–  Leatrice Eiseman

Totodată, culorile sezonului de primăvară-vară 2022 reflectă calmul și spiritul optimist al unei persoane. Oamenii așteaptă nerăbdători să poate purta una dintre cele zece nuanțe alese.

De altfel, multe vedete care au fost prezente la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra și-au arătat încântarea cu privire la cele zece nuanțe prezentate de Institutul Pantone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×