Reclamă

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al Institutului Pantone Fashion Color Trend. Cele mai multe dintre ele s-au regăsit la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra. Culori calde, pline de vibrație au învăluit ținutele desprinse din povești.

Publicat: 21 octombrie 2021, 7:14 / Actualizat: 21 octombrie 2021, 10:15
O femeie frumoasă care stă pe niște scări în timp ce paortă culorile sezonului de primăvară-vară 2022, o bluză galbenă, o pereche de pantaloni mov și o poșetă verde
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al institutului Pantone Fashion Color Trend / Shutterstock

Raportul Pantone Fashion Color Trend aduce în lumină zece nuanțe care trebuie să se afle în garderoba ta pentru sezonul următor. Cele mai multe nuanțe dețin nume jucăușe menite să descrie importanța lor în sezonul de primăvară-vară 2022. Printre acestea se numără nuanțele de Popcorn, Fragile Sprout și Bubblegum.

Culorile sezonului de primavară-vară 2022

Raportul Pantone Fashion Color Trend poate fi considerat un etalon în lumea modei. Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 sunt menite să aducă în lumină frumusețea și gingășia naturii atunci când se trezește la viață.

Culorile alese de institut sunt extrem de jucăușe și conferă posibilitatea de a le integra în orice ținută indiferent de vârstă. Dacă te numeri printre pasionatele de modă, atunci te invităm să descoperi cele zece nuanțe care vor da startul sezonului de primăvară-vară al anului următor. 

Culorile sezonului de primvară- vară 2022 alese la săptămâna modei de la New York

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022, cei de la Institutul Pantone și-au dorit să aducă publicului o paletă de nunațe jucăușe și vibrante. Directorul executiv al Institutului a declarat că își doresc să le ofere oamenilor perspective noi și oportunități de a avea o abordare diferită față de anii anteriori. Fiecare din cele zece nunațe poartă un cod și o denumire unică.

Reclamă

Fiecare din cele zece nuanțe poartă un cod și o denumire unică. Culoarea favorită a publicului a fost Pantone 12-4401 sau Spun Sugar, această nuanță pastelată simbolizează culoarea aerului în natură. Pantone 13-1513 sau Gossamer Pink este o nuanță de roz pudrat care te va trimite cu gândul la copilărie. Pantone 18-2042 sau Innuendo este o culoare mult mai vibrantă menită persoanelor care își doresc să transmită un mesaj cu ținuta pe care o aleg.

Pantone 19-4151 sau Skydiver este o nuanță puternică de albastru care să-i inspire pe cei din jur să aspire la noi înălțimi.  Pantone 14-0850 sau Daffodil își dorește să-i conecteze pe cei din jur cu frumusețea și prospețimea primăverii. Pantone 16-4118 sau Glacier Lake este o nuanță de albastru care să ilustreze serenitatea unei dimineți răcoroase de primăvară. Pantone 18-4728 sau Harbor Blue își dorește să reflecte căutarea persoanelor pentru spațiul nemărginit.

Reclamă

Pantone 18-1019 sau Coca Mocha este o nuanță caldă de maro care să exprime sinceritatea unei dimineți liniștite. Pantone 18-3324 este una dintre cele mai vibrante culori și își dorește să reflecte spontaneitatea unei persoane.

Ultima nunață din lista cu culorile sezonului de primăvară-vară 2022 este Pantone 18-1564 sau Poinciana. Conform paginii oficiale a Institutului Pantone această nuanță de roșu este potrivită pentru o ținută cu un efect dramatic care să nu treacă neobservată.

Culorile clasice pentru sezonul de primăvară-vară alese la Săptămâna Modei de la New York

Pe lângă aceste zece culori au fost propuse și alte cinci nuanțe versatile, perfecte pentru orice fel de ținută. Pantone 11-0602 sau Snow White este un alb pur care definește simplitatea și eleganța, dar și pacea interioară.

Pantone 13-0003 Perfectly Pale un alb cu o nunață subtilă de bej menită să ilustreze calmul și căldura interioară. Pantone 16-6216 sau Basil desemnează pacea sufletească.

Pantone 14-4104 sau Northern Droplet, un gri pal care să simbolizeze eleganța. Ultima nuanță propusă la Săptămâna Modei de la New York a fost Pantone 18-4004 Poppy Seed care să simbolizeze familiaritatea unei semințe de mac pe care îl regăsești în lunile de primăvară-vară.

Ce este raportul Pantone Fashion Color Trend

Institutul Pantone oferă anual un raport cu privire la cele mai înalte standarde din punct de vedere al culorilor și al tendințelor acestora.

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022 s-au ales nuanțe calde și vibrante care să exprime libertatea și dorința de creativitate. Experții de la Institutul Pantone spun că aceste nuanțe reflectă dorința celor din jur pentru echilibru, dar și pentru schimbare. 

Am ales culori care să celebreze dorința noastră de a trece peste orice barieră, care să satisfacă nevoia de creativitate și care să ofere o expresie vizuală nouă a ceea ce suntem.

–  Leatrice Eiseman

Totodată, culorile sezonului de primăvară-vară 2022 reflectă calmul și spiritul optimist al unei persoane. Oamenii așteaptă nerăbdători să poate purta una dintre cele zece nuanțe alese.

De altfel, multe vedete care au fost prezente la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra și-au arătat încântarea cu privire la cele zece nuanțe prezentate de Institutul Pantone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×