Reclamă

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al Institutului Pantone Fashion Color Trend. Cele mai multe dintre ele s-au regăsit la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra. Culori calde, pline de vibrație au învăluit ținutele desprinse din povești.

Publicat: 21 octombrie 2021, 7:14 / Actualizat: 21 octombrie 2021, 10:15
O femeie frumoasă care stă pe niște scări în timp ce paortă culorile sezonului de primăvară-vară 2022, o bluză galbenă, o pereche de pantaloni mov și o poșetă verde
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al institutului Pantone Fashion Color Trend / Shutterstock

Raportul Pantone Fashion Color Trend aduce în lumină zece nuanțe care trebuie să se afle în garderoba ta pentru sezonul următor. Cele mai multe nuanțe dețin nume jucăușe menite să descrie importanța lor în sezonul de primăvară-vară 2022. Printre acestea se numără nuanțele de Popcorn, Fragile Sprout și Bubblegum.

Culorile sezonului de primavară-vară 2022

Raportul Pantone Fashion Color Trend poate fi considerat un etalon în lumea modei. Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 sunt menite să aducă în lumină frumusețea și gingășia naturii atunci când se trezește la viață.

Culorile alese de institut sunt extrem de jucăușe și conferă posibilitatea de a le integra în orice ținută indiferent de vârstă. Dacă te numeri printre pasionatele de modă, atunci te invităm să descoperi cele zece nuanțe care vor da startul sezonului de primăvară-vară al anului următor. 

Culorile sezonului de primvară- vară 2022 alese la săptămâna modei de la New York

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022, cei de la Institutul Pantone și-au dorit să aducă publicului o paletă de nunațe jucăușe și vibrante. Directorul executiv al Institutului a declarat că își doresc să le ofere oamenilor perspective noi și oportunități de a avea o abordare diferită față de anii anteriori. Fiecare din cele zece nunațe poartă un cod și o denumire unică.

Reclamă

Fiecare din cele zece nuanțe poartă un cod și o denumire unică. Culoarea favorită a publicului a fost Pantone 12-4401 sau Spun Sugar, această nuanță pastelată simbolizează culoarea aerului în natură. Pantone 13-1513 sau Gossamer Pink este o nuanță de roz pudrat care te va trimite cu gândul la copilărie. Pantone 18-2042 sau Innuendo este o culoare mult mai vibrantă menită persoanelor care își doresc să transmită un mesaj cu ținuta pe care o aleg.

Pantone 19-4151 sau Skydiver este o nuanță puternică de albastru care să-i inspire pe cei din jur să aspire la noi înălțimi.  Pantone 14-0850 sau Daffodil își dorește să-i conecteze pe cei din jur cu frumusețea și prospețimea primăverii. Pantone 16-4118 sau Glacier Lake este o nuanță de albastru care să ilustreze serenitatea unei dimineți răcoroase de primăvară. Pantone 18-4728 sau Harbor Blue își dorește să reflecte căutarea persoanelor pentru spațiul nemărginit.

Reclamă

Pantone 18-1019 sau Coca Mocha este o nuanță caldă de maro care să exprime sinceritatea unei dimineți liniștite. Pantone 18-3324 este una dintre cele mai vibrante culori și își dorește să reflecte spontaneitatea unei persoane.

Ultima nunață din lista cu culorile sezonului de primăvară-vară 2022 este Pantone 18-1564 sau Poinciana. Conform paginii oficiale a Institutului Pantone această nuanță de roșu este potrivită pentru o ținută cu un efect dramatic care să nu treacă neobservată.

Culorile clasice pentru sezonul de primăvară-vară alese la Săptămâna Modei de la New York

Pe lângă aceste zece culori au fost propuse și alte cinci nuanțe versatile, perfecte pentru orice fel de ținută. Pantone 11-0602 sau Snow White este un alb pur care definește simplitatea și eleganța, dar și pacea interioară.

Pantone 13-0003 Perfectly Pale un alb cu o nunață subtilă de bej menită să ilustreze calmul și căldura interioară. Pantone 16-6216 sau Basil desemnează pacea sufletească.

Pantone 14-4104 sau Northern Droplet, un gri pal care să simbolizeze eleganța. Ultima nuanță propusă la Săptămâna Modei de la New York a fost Pantone 18-4004 Poppy Seed care să simbolizeze familiaritatea unei semințe de mac pe care îl regăsești în lunile de primăvară-vară.

Ce este raportul Pantone Fashion Color Trend

Institutul Pantone oferă anual un raport cu privire la cele mai înalte standarde din punct de vedere al culorilor și al tendințelor acestora.

Pentru culorile sezonului de primăvară-vară 2022 s-au ales nuanțe calde și vibrante care să exprime libertatea și dorința de creativitate. Experții de la Institutul Pantone spun că aceste nuanțe reflectă dorința celor din jur pentru echilibru, dar și pentru schimbare. 

Am ales culori care să celebreze dorința noastră de a trece peste orice barieră, care să satisfacă nevoia de creativitate și care să ofere o expresie vizuală nouă a ceea ce suntem.

–  Leatrice Eiseman

Totodată, culorile sezonului de primăvară-vară 2022 reflectă calmul și spiritul optimist al unei persoane. Oamenii așteaptă nerăbdători să poate purta una dintre cele zece nuanțe alese.

De altfel, multe vedete care au fost prezente la Săptămâna Modei de la New York și de la Londra și-au arătat încântarea cu privire la cele zece nuanțe prezentate de Institutul Pantone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×