Reclamă

Cum afectează echinocțiul de toamnă fiecare zodie în parte. Nativii vor avea parte de mari schimbări în viața lor

Există câteva momente importante care ne vor afecta pe toți, într-un fel sau altul, în septembrie 2023. Luna începe cu Mercur în Jupiter, permițându-ne să ne simțim încrezători în comunicarea cu cei din jur. Zodiile vor avea parte de o răsplată pe măsură ce Soarele se intersectează cu Jupiter și duce Luna Nouă în Fecioară pe data de 15 septembrie. Cum afectează echinocțiul de toamnă fiecare zodie în parte, ca să știi la ce să te aștepți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2023, 8:01

Energia pozitivă continuă pe tot parcursul lunii. Cu toate acestea, perioada urmăoare devine creativă pe măsură ce Soarele trigon Uranus și Soarele vizavi de Neptun își fac apariția pe 17 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum afectează echinocțiul de toamnă fiecare zodie în parte

Energiile vor ajunge la un punct maxim pe măsură ce echilibrul adevărat se arată în vârful echinocțiului de toamnă, care este și prima zi a sezonului Balanței. Cu o Lună Plină în Balanță care vine pe 29 septembrie, în același timp în care Venus îl pătrunde pe Uranus, nativii vor simți că sunt stăpâniți de spirite rebele. Cu toate acestea, Mercur trigon Uranus închide luna, anunțând că urmează o perioadă și mai bună.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nimeni nu știe mai bine decât tine prin ce ai trecut pentru a ajunge în acest loc și intenționezi să faci din septembrie 2023 o lună de reînnoire spirituală. Pentru prima dată simți cu adevărat că te-ai vindecat. Ești gata să arăți în această lună noua persoană în care te-ai transformat. Cei din jur sunt acum datori să te ajute să uiți de durere și să te pună într-o lumină strălucitoare. Bucuria se va citi pe fața ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Reclamă

Ai cam stat pe loc anul acesta și ai privit spre trecut, dar tranzitele cosmice care au loc în echinocțiul de toamnă te vor face să vezi cu claritate spre viitor. Știi unde ai greșit și nu ai de gând să mergi înapoi. Septembrie 2023 te pune din nou pe o pantă ascendentă, ceea ce înseamnă că poți vedea lucrurile doar cu nuanțe ale bucuriei și împlinirii.

Urmează schimbări mari și le accepți din toată inima, mai degrabă decât să te îndepărtezi de ele. Îi inspiri pe cei din jurul tău și, în timp ce ești abia în fazele de început ale acestei transformări, vezi doar succes pentru tine în viitor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Reclamă

Aceasta poate fi luna în care te îndrăgostești. Dacă ești deja cu cineva, te poți aștepta ca septembrie 2023 să-ți ducă viața amoroasă la un nou nivel. Ești implicată la modul serios față de persoana cu care ești și îți vei da seama că acesta este sufletul tău pereche, iubirea vieții tale.

Tot ce trebuie să faci este să-ți tratezi corect partenerul. Nu te-ai simțit atât de sinceră niciodată și îți place sentimentul.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

În timp ce prețuiești încrederea mai mult decât orice altceva, îți dai seama și că încrederea necesită timp și răbdare. Din păcate, nu se întâmplă nici atunci când vrei, nici în câteva minute. Există cineva în viața ta și în luna septembrie 2023, această persoană te va face să te întrebi dacă merită încrederea ta. Acest lucru va necesita timp și răbdare, dar se pare că merită efortul și așteptarea.

Leu (23 iulie – 22 august)

Aceasta ar putea fi luna în care îți schimbi viața, deoarece atât de multe lucruri pe care le-ai lăsat în urmă sunt pe cale să se termine. În septembrie 2023, tu eși cea care face legea, dar nu e vorba despre cea pe care alții să o respecte. Acesta este strict pentru tine, iar cuvântul „strict” nu este unul pe care îl asimilezi cu ușurință.

Știi unde ai greșit și nu ai de gând să mai repeți ceea ce ai făcut prost. Luna aceasta te face să apelezi la o schimbare totală. Te vei schimba în bine și te vei iubi și te vei aprecia pentru că ai fost suficient de curajoasă să te uiți în oglindă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta este totul despre dragoste pentru tine și, deși ai putea refuza ideea, nu vei putea lupta împotriva sentimentului, deoarece dragostea preia controlul în septembrie 2023. Ai o legătură aparte cu cineva. Vei descoperi că o dragoste atât de prețioasă trebuie onorată. Recunoștința joacă un rol enorm în viața ta de toamnă.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În perioada care urmează vei simți că ești la curent cu tot ceea ce însemni tu ca persoană. Ești într-o etapă în care știi ce să faci cu viața ta. Aceasta a fost întotdeauna o lună progresivă și îți place activitatea care vine cu ea. Te simți stabilă financiar și din punct de vedere romantic în această perioadă. Te îndepărtezi cu ușurință de treburile nedorite și asta îți va face bine pe termen lung.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Septembrie 2023 te va face să faci o cercetare intensă a sufletului, deoarece ai învățat că anumite acțiuni nu mai funcționează în viața ta. Te maturizezi și nu te-ai obișnuit cu asta. Această maturitate nou găsită funcționează pentru tine și ceea ce vei observa în acest timp este că nu mai suferi. Este posibil să nu observi când a avut loc vindecarea emoțională, dar te vei simți mult mai bine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Înfrângerea nu este un cuvânt în vocabularul tău și, deși ai trăit momente grele în viața ta, poți folosi durerea pentru a te ridica deasupra tuturor. Septembrie 2023 te pune față în față cu recunoștința.

Energia Balanței funcționează bine asupra ta și te pune în mișcare. Te simți echilibrată și în largul tău. În loc să lași lucrurile să ajungă la tine, faci totul ca să ajungi tu la ele.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În luna septembrie a anului 2023 tu vei fi singura persoană care își ia viața în piept. Ți-ai acordat timpul necesar pentru a te vindeca și acum că toamna este aproape, ești gata să faci tot ce este necesar pentru a-ți aduce viața din nou în punctul fericirii maxime. Chiar dacă asta înseamnă muncă grea. Ești aici să-ți trăiești viața, nu să o privești de pe margine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Septembrie 2023 va invada spațiul tău privat pentru a crea capodopere. Vei petrece mult timp singură, dar nu este vorba despre a sta pur și simplu singură. Este vorba despre brainstorming și creare. Te cunoști bine pe tine și știi că distragerea atenției poate duce la inactivitate dacă nu ești atentă.

Așadar, vei profita de tendința acestei luni pentru acțiune și singurătate și vei profita la maximum de talentele tale în intimitatea lumii tale.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Vei descoperi că mai mulți oameni din trecutul tău s-au întors și, sincer, acest lucru te mulțumește. Tu și partenerul tău sunteți foarte fericiți să vă distrați prietenii și s-ar putea să aveți impresia că septembrie a venit pentru a vă aduce petrecerea la ușă. Dragostea, râsetele și multe zâmbete își fac apariția pentru tine în septembrie 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×