Reclamă

Care este zodia lunii septembrie. Horoscopul dezvăluie toate secretele despre acești nativi

Zodia lunii septembrie este reprezentată de Fecioară. Sezonul acestor nativi a început pe 23 august și se va încheia pe data de 23 septembrie. Sezonul Fecioarei marchează și trecerea de la „dramatismul” sezonului Leului. După o lună într-un semn de foc creativ și dramatic, sezonul Fecioarei își oferă șansa de a reveni cu picioarele pe pământ.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 septembrie 2023, 6:18

Fecioarele combină într-un mod firesc afinitatea naturală pentru pământesc și fizic cu o capacitate intelectuală impresionantă. Fecioara este un semn de pământ strâns legat de corp și de lumea tangibilă. Fiind condusă de Mercur, platena gândirii, a curiozității și a comunicării, Fecioara dă dovadă de o capacitate impresionantă de a învăța lucruri noi cu o rapiditate uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este zodia lunii septembrie

Fecioara este în general analitică și este echipată în mod unic cu abilități incredibile de a remarca chiar și cele mai mici detalii. Acești nativi sunt înclinați spre lucrurile practice, motiv pentru care întregul sezon va fi determinat de caracteristicile acestui nativ.

Unele Fecioare tind să se încadreze în seturi de reguli pe care și le pun singure la punct, lucru care agită cele mai multe dintre semnele zodiacale. Fecioarele pot fi critice și orientate spre detalii, ducând acest lucru până la perfecționism.

La fel ca majoritatea stereotipurilor astrologice, există și una devăr când vine vorba de atitudinea Fecioarelor. Acestea observă ceea ce alții ar putea ignora și îi pasă să facă totul corect până în cel mai mic detaliu. Alte semne zodiacale s-ar mulțumi să facă lucrurile la întâmplare, însă Fecioarele vor căuta mereu să se organizeze ca la carte.

O Feciaoră nu va fi mulțumită până ce totul nu va fi pus la punct. Sezonul Fecioarei este un moment excelent pentru a face planuri, pentru a stabili programe realiste și pentru a te organiza.

Reclamă

Fecioara se concentrează pe sănătate și să trăiască o viață cât mai bun, un aspect la fel de important pentru cei mai mulți nativi.

Sezonul Fecioarei este, de asemena, momentu potrivit pentru a lua în serios organismul și pentru a-l asculta cu atenție. Mesajele transmise de acesta nu trebuie ignorate în această perioadă. Tot în acest sezon vei avea mai multă putere de concentrare, motiv pentru care este indicat să începi să lucrezi asupra obiectivelor pe care ți le-ai stabilit.

Fecioarele sunt extrem de puternice, iar forța lor se va revărsa asupra nativilor din zodiac în toată această perioadă, scrie Astrology.com.

Reclamă

Horoscopul dezvăluie toate secretele despre acești nativi

Fecioara este o zodie de pământ care se poate mula cu ușurință atunci când apar situații neprevăzute. Acest nativ este plin de idei noi, este comunicativ și extrem de curios. De regulă se organizează foarte bine și au grijă ca nimic să nu le scape.

De multe ori Fecioarele par mai preocupate de proiectele lor decât de viața personală. Totuși, familia joacă un rol important în viața acestor nativi. Femeile Fecioară își iau energia din proiectele pe care le fac și au grijă să-și lase amprenta de fiecare dată.

Specialiștii susțin că acești nativi sunt predispuși la suprasolicitare. Fecioarele muncesc mult și uneori pierd noțiunea timpului și ignoră semnele de oboseală. În acest sezon, Fecioarele sunt sfătuite să-și prioritizeze starea de bine.

Spiritul lor critic și dorința de a atinge perfecțiunea s-ar putea să aducă probleme pe termen lung. Horoscopul mai dezvăluie despre zodia lunii septembrie că este bine să stea departe de dramă.

Există vampiri energetici în jurul acestor nativi, iar în sezonul acesta își vor face simțită prezența mult mai mult ca de obicei. Sezonul Fecioarei ar trebui să fie marcat de bucurie și noi începuturi în special pentru acești nativi ai zodiacului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×