Reclamă

Cum arată o zi obișnuită din viața lui Jeff Bezos și a iubitei sale. Lauren Sánchez a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei

Recent s-a aflat cum arată o zi obișnuită din viața lui Jeff Bezos și a iubitei sale. Lauren a fost cea care a făcut mai multe dezvăluiri din intimitatea familiei sale. Vedeta spune că ea și partenerul său ao o viață „obișnuită”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 noiembrie 2023, 6:00

După ce a ieșit din elicopterul său personal, a încheiat un tur aerian al bazei Blue Origin și a admirat o fermă extinsă de milioane de dolari, Lauren a povestit într-un reportaj pentru Vogue despre cum arată viața ei de zi cu zi. Vedeta i-a lăsat pe fani fără cuvinte cu dezvăluirile sale.

Cum arată o zi obișnuită din viața lui Jeff Bezos și a iubitei sale

Lauren Sánchez susține că ea și logodnicul său au vieți cât se poate de obișnuite. Vedeta de televiziune spun că ea și logodnicul său își împart îndatoririle astfel încât să petreacă cât mai mult timp cu copiii lor. Ziua celor doi începe prin a servi o ceașcă de cafea, după cum declară chiar Lauren.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lauren Sanchez și Jeff Bezos se țin de mână în sudul Franței
Jeff Bezos are o avere de 139 de miliarde de dolari / Pofimedia Images

Bezos obișnuite să servească o ceașcă de cafea neagră. Logodnica sa obișnuiește să-i gătească uneori micul dejun. Cuplul își continuă ziua cu un antrenament la sală, apoi își continuă activitățile. Ziua lor se încheie de regulă la ora 21:30, atunci când petrec timp împreună la televizor.

Reclamă

Cuplul are o tradiție a nopților de film în familie în fiecare seară de sâmbătă. Între lecțiile de pian, grija copiilor și cina în familie, Lauren se asigură că nu ratează seara de film alături de logodnicul său.

Cuplul obișnuiește să-și petreacă o bună parte din timp la moșia Lake Washington. Lauren a mai dezvăluit faptul că obișnuiește să-și ducă copilul personal la școală, după cum a citat YahooFinance.

De altfel, ziua celor doi logodnici ar putea părea la fel de obișnuită ca ziua unei familii din clasa de mijloc, dar, desigur, Bezos rămâne unul dintre cei mai bogați oameni din istoria lumii.

Reclamă

Ce spune Lauren despre averea familiei sale

După ce a părăsit elicopterul B429, Lauren a oferit celor de la Vogue un tur aerian al fermei cuplului din Texas. Valoare acestei ferme nu a fost niciodată dezvăluită, dar The Wall Street Journal a raportat în 2019 că aceasta cuprinde peste 30.000 de acti.

Bezos deține numeroase proprietăți, dar și mijloace de transport cum ar fi elicoptere, submarine și chiar un iaht personal. Miliardarul, care este a doua cea mai bogată persoană din lume, are o avere netă de peste 166 de miliarde de dolari.

Conform publicațiilor internaționale, Bezos este al 24-lea cel mai mare proprietar de teren din națiune. Sursele internaționale scriu că Bezos și logodnica sa plătesc o mulțime de oameni pentru a se ocupa de moșia pe care o au.

Miliardarul și logodnica sa duc o viață lipsită de griji. Atunci când merg în vacanță preferă să se relaxeze pe iahtul lui Bezos.

Ambarcațiunea miliardarului ar valora aproximativ 500 de milioane de dolari. În ciuda excursiilor luxoase, Bezos și Lauren declară că duc o viață liniștită și obișnuită. Interviul pe care logodnica miliardarului l-a oferit publicației Vogue a devenit viral în mediul online și a atras multe critici de la oamenii din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×