Reclamă

Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile

Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iunie 2024, 6:51

Te-ai întrebat vreodată ce piatră se potrivește semnului tău zodiacal? Pietrele prețioase zodiacale sunt mai mult decât simple accesorii. Se crede că ele poartă trăsăturile energetice ale semnelor pe care le prezintă. Aceste pietre adaugă o notă de frumusețe personalizată colecției tale, dar servesc și pentru a-ți oferi mai multă energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta

Așa cum fiecare semn zodiacal are propria sa floare, culoare, animal și planetă guvernantă, fiecare zodie are și o piatră specială de naștere.

Se crede că aceste pietre prețioase vibrează cu trăsăturile și energiile unice ale semnelor corespunzătoare.

Potrivirea cristalelor cu semnele zodiacale se referă la ideea că anumite pietre pot spori caracteristicile și energiile specifice fiecărui semn.

Pietrele zodiacale sunt asociate cu fiecare lună a anului, despre care se crede că aduce noroc și energie pozitivă.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Piatra de sânge este atribuită Berbecului datorită energiei sale. Ca Berbec, ești recunoscută pentru spiritul tău aventuros și curajos, iar această piatră amplifică acea energie înflăcărată, de pionierat.

La fel ca semnul tău, întruchipează entuziasm, încredere și o personalitate dinamică.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Safirul simbolizează răbdarea și fiabilitatea, reflectând natura constantă a Taurului. Această bijuterie emană căldură și un spirit iubitor, perfect pentru cineva la fel de persistent și hotărât ca tine.

Cu toate acestea, reflectă și provocările de a fi inflexibil și posesiv.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Agatul este o piatră versatilă și adaptabilă, la fel ca natura comunicativă și plină de spirit a Gemenilor. Această piatră îți susține curiozitatea intelectuală, dar evidențiază și importanța de a rămâne consecvenți și de a evita superficialitatea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Smaraldul are o energie emoțională și profundă. Smaraldul este potrivirea perfectă pentru spiritul intuitiv și imaginati al Racului. Această bijuterie protejează și hrănește, la fel ca și tine. Pe de altă parte, indică, de asemenea, tendința de  a fi capricios și prea sensibil, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Onixul reprezintă energia generoasă și călduroasă a Leului. Această piatră îți îmbunătățește creativitatea și entuziasmul. Cu toate acestea, onixul servește și ca un memento pentru a-ți echilibra tendințele dominante.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Carneolul întruchipează modestia și meticulozitatea, reflectând mintea practică și analitică a Fecioarei. Îți susține natura inteligentă și de încredere, dar atrage atenția și asupra potențialelor capcane de a fi excesiv de critică și perfecționistă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Peridotul este bijuteria diplomației și a farmecului, perfectă pentru Balanța romantică și sociabilă. Îți îmbunătățește tendințele iubitoare de pace și idealiste în timp ce îți reamintește să fii hotărâtă și să eviți să fii influențată prea ușor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Topazul semnifică determinarea și intensitatea, potrivindu-se cu energia puternică și intuitivă a Scorpionului. Această piatră amplifică natura magnetică și incitantă, dar evidențiază și nevoia de a gestiona gelozia și secretul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Citrinul este despre optimism și libertate, reflectând spiritul jovial și filosofic al Săgetătorului. Îți îmbunătățește abordarea simplă și intelectuală a vieții și îți reamintește să nu fii lipsită de tact sau iresponsabilă, scrie YourTango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Rubinul simbolizează ambiția și puterea, reflectând natura disciplinată și răbdătoare a Capricornului. Această bijuterie susține abordarea atentă și rezervată, dar te încurajează și să-ți depășești limitele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Garantul reprezintă prietenia și energia umanitară, perfectă pentru Vărsătorul intuitiv și independent. Îți îmbunătățește onestitatea și loialitatea în timp ce îți amintește să echilibrezi detașarea și imprevizibilitatea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ametistul este ideal pentru Peștii plini de compasiune și bani. Această piatră îți susține natura altruistă și intuitivă, dar atrage atenția și asupra nevoii de forță și independență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×