Reclamă

Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile

Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iunie 2024, 6:51

Te-ai întrebat vreodată ce piatră se potrivește semnului tău zodiacal? Pietrele prețioase zodiacale sunt mai mult decât simple accesorii. Se crede că ele poartă trăsăturile energetice ale semnelor pe care le prezintă. Aceste pietre adaugă o notă de frumusețe personalizată colecției tale, dar servesc și pentru a-ți oferi mai multă energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta

Așa cum fiecare semn zodiacal are propria sa floare, culoare, animal și planetă guvernantă, fiecare zodie are și o piatră specială de naștere.

Se crede că aceste pietre prețioase vibrează cu trăsăturile și energiile unice ale semnelor corespunzătoare.

Potrivirea cristalelor cu semnele zodiacale se referă la ideea că anumite pietre pot spori caracteristicile și energiile specifice fiecărui semn.

Pietrele zodiacale sunt asociate cu fiecare lună a anului, despre care se crede că aduce noroc și energie pozitivă.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Piatra de sânge este atribuită Berbecului datorită energiei sale. Ca Berbec, ești recunoscută pentru spiritul tău aventuros și curajos, iar această piatră amplifică acea energie înflăcărată, de pionierat.

La fel ca semnul tău, întruchipează entuziasm, încredere și o personalitate dinamică.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Safirul simbolizează răbdarea și fiabilitatea, reflectând natura constantă a Taurului. Această bijuterie emană căldură și un spirit iubitor, perfect pentru cineva la fel de persistent și hotărât ca tine.

Cu toate acestea, reflectă și provocările de a fi inflexibil și posesiv.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Agatul este o piatră versatilă și adaptabilă, la fel ca natura comunicativă și plină de spirit a Gemenilor. Această piatră îți susține curiozitatea intelectuală, dar evidențiază și importanța de a rămâne consecvenți și de a evita superficialitatea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Smaraldul are o energie emoțională și profundă. Smaraldul este potrivirea perfectă pentru spiritul intuitiv și imaginati al Racului. Această bijuterie protejează și hrănește, la fel ca și tine. Pe de altă parte, indică, de asemenea, tendința de  a fi capricios și prea sensibil, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Onixul reprezintă energia generoasă și călduroasă a Leului. Această piatră îți îmbunătățește creativitatea și entuziasmul. Cu toate acestea, onixul servește și ca un memento pentru a-ți echilibra tendințele dominante.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Carneolul întruchipează modestia și meticulozitatea, reflectând mintea practică și analitică a Fecioarei. Îți susține natura inteligentă și de încredere, dar atrage atenția și asupra potențialelor capcane de a fi excesiv de critică și perfecționistă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Peridotul este bijuteria diplomației și a farmecului, perfectă pentru Balanța romantică și sociabilă. Îți îmbunătățește tendințele iubitoare de pace și idealiste în timp ce îți reamintește să fii hotărâtă și să eviți să fii influențată prea ușor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Topazul semnifică determinarea și intensitatea, potrivindu-se cu energia puternică și intuitivă a Scorpionului. Această piatră amplifică natura magnetică și incitantă, dar evidențiază și nevoia de a gestiona gelozia și secretul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Citrinul este despre optimism și libertate, reflectând spiritul jovial și filosofic al Săgetătorului. Îți îmbunătățește abordarea simplă și intelectuală a vieții și îți reamintește să nu fii lipsită de tact sau iresponsabilă, scrie YourTango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Rubinul simbolizează ambiția și puterea, reflectând natura disciplinată și răbdătoare a Capricornului. Această bijuterie susține abordarea atentă și rezervată, dar te încurajează și să-ți depășești limitele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Garantul reprezintă prietenia și energia umanitară, perfectă pentru Vărsătorul intuitiv și independent. Îți îmbunătățește onestitatea și loialitatea în timp ce îți amintește să echilibrezi detașarea și imprevizibilitatea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ametistul este ideal pentru Peștii plini de compasiune și bani. Această piatră îți susține natura altruistă și intuitivă, dar atrage atenția și asupra nevoii de forță și independență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×