Reclamă

Cum poți să îmbunătățești aspectul pielii gâtului și feței. Metode simple pentru un efect de lifting natural

Specialiștii în frumusețe te învață cum poți să îmbunătățești aspectul pielii gâtului și feței. Iată ce poți face pentru a obține un efect de lifting natural. Dacă nu-ți dorești să apelezi la proceduri cosmetice chirurgicale, atunci aceste metode simple sunt ideale pentru tine.

Publicat: 16 februarie 2023, 6:11

Pe măsură ce înaintezi în vârstă pielea pierde din elasticitate. Apar tot mai multe riduri fine, iar în timp poți observa aspectul de piele lăsată. Pentru a nu apela la intervenții și la folosirea de botox, poți să începi să ai grijă din timp de ten și zona decolteului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți să îmbunătățești aspectul pielii gâtului și feței

Pielea lăsată a gâtului poate fi o problemă estetică ce te poate face să te simți nesigură pe imaginea ta. Multe femei apelează la diferite proceduri cosmetice pentru a rezolva acest aspect. Însă de multe ori procedurile implică costuri considerabile. Specialiștii în frumusețe spun că poți să folosești diferite elemente naturale pentru a rezolva acest aspect legat de imaginea ta.

Masaj fierbinte

Specialiștii sunt de părere că un masaj fierbinte poate ajuta la repararea țesutului tenului și la estomparea ridurilor fine. Masajul ajută la refacerea pielii și o lasă hidratată, moale și suplă. Astfel de masaje declanșează formarea de colagen în piele, care ajută la reînnoirea și repararea celulelor. Pe măsură ce îți faci un masaj, pielea gâtului începe să se strângă și să se retragă.

Exerciții

Reclamă

Exercițiile de întindere pot oferi o schimbare vizibilă aspectului pielii. Întinderea și relaxarea mușchilor din zona feței te pot ajuta să atingi în timp un efect de lifting natural. Acest lucru activează mușchii faciali, dar declanșează și formarea de colagen, reducând semnele îmbătrânirii.

Gestionarea greutății

Este foarte important să ai o alimentație sănătoasă și echilibrată. Greutatea corporală trebuie gestionată. Atunci când iei în greutate pielea ta se întinde. În momentul în care slăbești apare efectul de piele lăsată. Dacă reușești să păstrezi un număr optim de kilograme, atunci poți să previ apariția aspectului de piele lăsată, spun specialiștii.

Reclamă

Mască hidratantă cu castraveți

Masca hidratantă cu castraveți poate face minuni pentru pielea gâtului și feței. Masca naturală cu castraveți hidratează pielea în profunzime, iar în timp revitalizează complet celulele. Pielea ta va arăta mai strânsă și mai plină. Tenul va avea un aspect luminos și mult mai tânăr.

Masaj cu ulei de migdale

Uleiul de migdale conține vitamina E, care are proprietăți importante antiîmbătrânire. De asemenea ajută la creșterea circulației sângelui în zona gâtului, inducând formarea de colagen pentru a ajuta la strângerea și tonifierea pielii lăsate.

Creme hidratante

Cremele hidratante sunt ideale când vine vorba de îngrijirea tenului și a decolteului. Rutina ta de îngrijire trebuie să includă și acest pas. Aplică cremă hidratantă atât pe ten, cât și pe zona decolteului. Orice ser, creme hidratante și de anti-îmbătrânire sunt ideale pentru a fi folosite pe față și gât. Consultă-te cu medicul tău dermatolog înainte de a o alege pe cea potrivită pentru tine.

Măști hidratante cu banane

Bananele oferă un plus de antioxidanți și luteină, ceea ce face celulele elastice mai active și chiar mai puternice. Măștile cu banane se găsesc în magazine, dar pot fi pregătite cu răbare chiar la tin acasă. Vei avea nevoie de câteva ingrediente simple. Află mai multe și despre beneficile măștilor de păr cu banane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×