Reclamă

Cum răspunde organismul Regelui Charles la tratamentul pentru cancer. Ce informații au apărut despre starea de sănătate a monarhului britanic

Experții regali au dezvăluit cum anume răspunde organismul Regelui Charles la tratamentul pe care îl face pentru cancer. Au apărut noi informații despre starea de sănătate a monarhului Marii Britanii. Majestatea Sa, în vârstă de 75 de ani, face față cu bine provocărilor din această perioadă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 martie 2024, 10:53

Vârsta pare să nu-l împiedice pe Charles să fie optimist cu privire la procesul său de vindecare. A trecut mai bine de o lună de când soțul Reginei Camilla a anunțat public dfaptul că a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Chiar dacă nu a dezvăluit ce tip de tumoare a fost descoperită, Charles a anunțat că se va retrage din ochii publici în timpul tratamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum răspunde organismul Regelui Charles la tratamentul pentru cancer

Regele Charles pare că nu a renunțat la programul său de lucru. Chiar dacă nu mai apare la întâlnirile publice, acesta își duce la bun sfârșit celelalte îndatoriri regale.

Vezi mai multe poze în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla, la biserică
Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

Experții regali au declarat că tratamentul monarhului merge exact așa cum au plănuit medicii specialiști. În ciuda sfaturilor primite de a nu apărea în public, Charles a fost văzut în urmă cu câteva săptămâni în compania soției sale.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți într-o mașină în timp ce se îndreptau în Londra. Regele Charles a fost foarte categoric atunci când a fost vorba de programul său de lucru, au spus experții regali pentru publicația HelloMagazine.

Apropiații monarhului susțin că acesta obișnuiește să stea până noaptea târziu pentru a rezolva toate sarcinile de pe ordinea de zi.

De altfel, Charles a primit și câteva vizite.

Reclamă

Regele s-a întâlnit cu Noureddine Yazid, ambasador algerian și cu Samba Mamadou Ba, ambasadorul din Mauritania.

Audiența diplomatică a fost prima de când Regele a fost diagnosticat cu cancer. Charles a avut o apariție elegantă și a părut că starea lui de spirit este bună.

Imaginile apărute în presă i-au făcut pe experții regali să conchidă că monarhul se descurcă bine chiar și în perioada tratamentului.

Regele Charles își continuă îndatoririle regale

În ciuda problemelor de sănătate, Regele Charles dă dovadă de implicare în ceea ce privește îndatoririle regale. Acesta a trimis recent un mesaj de condoleanțe pentru Tanzania, ca urmare a morții lui Ali Hassan Mwinyi. Majestatea Sa și-a exprimat pierderea grea.

„Tot ce pot să ofer este sincera mea simpatice. Gândurile mele și rugăciunile sunt îndreptate către familia îndurerată. Mă rog pentru ei și pentru poporul din Tanzani” a spus Charles într-un comunicat oficial. Audiența diplomatică a lui Charles a avut loc după ce monarhul s-a întâlnit cu Cancelarul Jeremy Hunt la Palatul Buckingham.

Regele a fost atunci surprins dând mâna cu Hunt, iar ulterior s-au retras împreună pentru o audiență privată.

Sursele spun că Regele va mai avea programate câteva întâlniri în perioada ce urmează. Nu se cunoaște data exactă la care monarhul se va întoarce la îndatoririle regale publice. Totuși, experții regali susțin că monarhul este într-o stare de sănătate bună.

Acesta a fost văzut făcând mai multe călătorii de la reședința sa din Norfolk la Londra, acolo unde primește tratamentul pentru cancer. Admiratorii Familie Regal eașteaptă vești bune în ceea ce privește recuperarea Regelui Charles, dar și a Prințesei de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×