Reclamă

Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei

Nodul Sud este plasarea în astrologie care arată ceea ce ai stăpânit în viața ta trecută. Semnul și locația casei pe care o ocupă Nodul Sud oferă o perspectivă asupra acelor domenii ale vieții care vin în mod natural. Când ți se prezintă probleme sau subiecte legate de acea casă, îți este ușor să găsești răspunsuri. Să faci față provocărilor fără teamă și să rezolvi lucrurile cu o oarecare ușurință în comparație cu Nodul Nord. Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 noiembrie 2023, 7:12

Nodul Sud arată conexiunile tale karmice din viața trecută. Oamenii pe care îi întâlnești în această viață și care se simt familiari în mod înnăscut ar putea apărea ca conexiuni karmice trecute printr-o diagramă atunci când planetele lor arată Nodul Sud și invers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei

E bine să faci la un moment dat în viață o retrospectivă a oamenilor care au reprezentat ceva pentru tine. După ce îți amintești cu drag de ei, poate e mai ușor să refaci legăturile cu ei dispărute în rutina de zi cu zi.

Nodul Sud în conjuncție cu Mercur: frați din viața trecută

Mercur este legat de comunicare, precum și de dinamica pe care o ai cu frații și verișorii. Având nodul sud împreună cu Mercur, arată că nativul din Mercur ar fi putut fi un frate, văr sau prieten într-o viață trecută.

Cu acest aspect, ambele părți vor fi vorbărețe și se pot încrede una în cealaltă. Există un sentiment de încredere și onestitate între părți.

Reclamă

Nodul Sud în conjuncție cu Venus: foști iubiți

Venus este reprezentativă pentru dragoste și romantism, iar acest aspect îi aduce pe doi îndrăgostiți din trecut să-și reaprindă romantismul. Sunt subiecte vechi de reluat și lecții noi de învățat cu acest aspect.

Ca și în cazul majorității conjuncțiilor Nodului Sud, învățăm lecții semnificative. În acest caz, învățarea a cum să iubim sau perfecționarea dragostei ar putea fi o temă pentru această viață.

Reclamă

Nodul Sud în conjuncție cu Marte: pasiunea

Având nodul sud în conjuncție cu Marte, chimia cu persoana lui Marte este în afara granițelor. Există o istorie între acești doi într-o conexiune karmică din trecut, ceea ce poate face relativ ușor pentru ambele părți să se simtă atrase una de cealaltă imediat.

Nodul Sud în conjuncție cu Jupiter: fost profesor

Când Jupiter este în conjuncție cu Nodul Sud, poate fi vorba de o soție, fie de un profesor. Jupiter este din nou aici pentru a oferi mentorat și îndrumare.

Lecțiile de acum ar putea implica să fi mai deschisă pentru a învăța despre noi concepte și ideologii. Unii dintre noi s-ar putea simți mai inspirați să călătorească și să exploreze mai mult.

Nodul Sud în conjuncție cu Ceres: figura maternă

Ceres este asteroidul care reprezintă partea noastră maternă. Ne vedem protectorul interior prin Ceresul nostru.

Având Nodul Sud în legătură cu acest asteroid denotă o relație care ar putea fi similară cu o mamă și un copil. Ceres va simți nevoia să-l protejeze pe nativul din Nodul Sud.

Nodul Sud în conjuncție cu Juno: un fost soț

Juno îl reprezintă pe soț. Lecțiile pe care trebuie să le învățăm vor depinde de casă și de semnul Juno. Ambii parteneri se vor simți în ton cu ceea ce își doresc într-o relație de durată. Ei știu să facă compromisuri și se îngrijesc mereu unul de celălalt. Consolidarea conexiunii lor va fi relevantă pentru această viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×