Reclamă

Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei

Nodul Sud este plasarea în astrologie care arată ceea ce ai stăpânit în viața ta trecută. Semnul și locația casei pe care o ocupă Nodul Sud oferă o perspectivă asupra acelor domenii ale vieții care vin în mod natural. Când ți se prezintă probleme sau subiecte legate de acea casă, îți este ușor să găsești răspunsuri. Să faci față provocărilor fără teamă și să rezolvi lucrurile cu o oarecare ușurință în comparație cu Nodul Nord. Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 noiembrie 2023, 7:12

Nodul Sud arată conexiunile tale karmice din viața trecută. Oamenii pe care îi întâlnești în această viață și care se simt familiari în mod înnăscut ar putea apărea ca conexiuni karmice trecute printr-o diagramă atunci când planetele lor arată Nodul Sud și invers.

Cum să afli cine a fost important în viața ta trecută, conform astrologiei

E bine să faci la un moment dat în viață o retrospectivă a oamenilor care au reprezentat ceva pentru tine. După ce îți amintești cu drag de ei, poate e mai ușor să refaci legăturile cu ei dispărute în rutina de zi cu zi.

Nodul Sud în conjuncție cu Mercur: frați din viața trecută

Mercur este legat de comunicare, precum și de dinamica pe care o ai cu frații și verișorii. Având nodul sud împreună cu Mercur, arată că nativul din Mercur ar fi putut fi un frate, văr sau prieten într-o viață trecută.

Cu acest aspect, ambele părți vor fi vorbărețe și se pot încrede una în cealaltă. Există un sentiment de încredere și onestitate între părți.

Reclamă

Nodul Sud în conjuncție cu Venus: foști iubiți

Venus este reprezentativă pentru dragoste și romantism, iar acest aspect îi aduce pe doi îndrăgostiți din trecut să-și reaprindă romantismul. Sunt subiecte vechi de reluat și lecții noi de învățat cu acest aspect.

Ca și în cazul majorității conjuncțiilor Nodului Sud, învățăm lecții semnificative. În acest caz, învățarea a cum să iubim sau perfecționarea dragostei ar putea fi o temă pentru această viață.

Reclamă

Nodul Sud în conjuncție cu Marte: pasiunea

Având nodul sud în conjuncție cu Marte, chimia cu persoana lui Marte este în afara granițelor. Există o istorie între acești doi într-o conexiune karmică din trecut, ceea ce poate face relativ ușor pentru ambele părți să se simtă atrase una de cealaltă imediat.

Nodul Sud în conjuncție cu Jupiter: fost profesor

Când Jupiter este în conjuncție cu Nodul Sud, poate fi vorba de o soție, fie de un profesor. Jupiter este din nou aici pentru a oferi mentorat și îndrumare.

Lecțiile de acum ar putea implica să fi mai deschisă pentru a învăța despre noi concepte și ideologii. Unii dintre noi s-ar putea simți mai inspirați să călătorească și să exploreze mai mult.

Nodul Sud în conjuncție cu Ceres: figura maternă

Ceres este asteroidul care reprezintă partea noastră maternă. Ne vedem protectorul interior prin Ceresul nostru.

Având Nodul Sud în legătură cu acest asteroid denotă o relație care ar putea fi similară cu o mamă și un copil. Ceres va simți nevoia să-l protejeze pe nativul din Nodul Sud.

Nodul Sud în conjuncție cu Juno: un fost soț

Juno îl reprezintă pe soț. Lecțiile pe care trebuie să le învățăm vor depinde de casă și de semnul Juno. Ambii parteneri se vor simți în ton cu ceea ce își doresc într-o relație de durată. Ei știu să facă compromisuri și se îngrijesc mereu unul de celălalt. Consolidarea conexiunii lor va fi relevantă pentru această viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×