Reclamă

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine. 6 sfaturi oferite de psihologi

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine și care sunt sfaturile oferite de specialiși, află din acest material. În cazul în care ai pus ochii pe cineva și vrei să verifici dacă vă potriviți, încearcă aceste metode. Cu siguranță, răspunsurile specialiștilor ar putea să difere față de ceea ce te așteptai, dar nu te speria și ai încredere în tine.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 6:20

Dragostea este și va fi mereu greu de explicat. Aceasta te găsește în cele mai neașteptate momente și te poți îndrăgosti de cele mai nepotrivite persoane. Deși unii ar spune că este vorba de soartă, specialiștii din psihologie au alte explicații.

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine

Dragostea reprezintă un sentiment intens și profund. Este vorba despre un atașament pe care oamenii îl simt, o legătură puternică, precum cea dintre mamă și copil. Aceasta se dezvoltă și în relațiile pe termen lung și se raportează inclusiv la atracția puternică față de cineva. Atracția este ceea ce pare o curiozitate, un interes sau o simpatie pentru cineva, explică psihologul Bobbi Wegner, pentru publicația Mind Body Green.

Pentru a știi cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine trebuie ca mai întâi să stârnești interes, curiozitate. Ceea ce îi face pe oameni să se îndrăgostească este un amestec de vulnerabilitate, emoție, siguranță, dorință și romantism. Dacă interesul tău pentru cineva este puternic și autentic, atunci ține cont de următoarele sfaturi:

Aprofundează treptat intimitatea

Atunci când iubești pe cineva, vei simți un sentiment profund de apropiere și de nevoie de intimitate. Așadar, acestea sunt metode sigure pentru a încuraja dragostea dintre tine și o altă persoană. Aprofundarea treptată a intimității se realizează prin vulnerabilitate și timp petrecut împreună.

Reclamă

Folosește limbajul corpului

O parte din iubire este reprezentată de atracția reciprocă. În mod eficient, poți să încurajezi atracția față de o persoană prin intermediul limbajului corpului.

Contactul vizual și atingerile blânde stimulează sentimentul de apropiere.

Reclamă

Înțelege nevoile persoanei de lângă tine

Pentru a știi cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine, începe să ascuți persoana de lângă tine. Oferă-i acesteia liniștea de care are nevoie. Cu toții ne dorim să fim ascultați și înțeleși.

Fie că e vorba despre ce nevoi au, ceea ce le place sau modul în care doresc să le arăți afecțiunea persoanelor, aceste obiceiuri sunt esențiale pentru ca cineva să se îndrăgostească de tine.

Pe scurt, trebuie să fii curioasă cu privire la cum și ce este cel mai bine pentru relația respectivă. De asemenea, este indicat să creezi împreună cu partenerul un spațiu de siguranță pentru a funcționa, scrie Your Tango.

Ieșiți amândoi din zona de confort

Conexiunea dintre doi oameni se consolidează mai ales în situațiile neprevăzute. Spre exemplu, o călătorie cu mașina, mii de kilometri, prin țări străine și culturi atipice, va face ca persoana de lângă tine să aibă încredere și să simtă siguranță alături de tine. Lucrurile diferite, vă vor pune pe amândoi în dificultate, așadar veți experimenta împreună trăiri intense.

Rămâi tu

Pentru a păstra lucrurile interesante, este extrem de important ca tu să rămâi mereu cine ești cu adevărat, chiar și atunci când ești deja îndrăgostită. Acest lucru este deosebit de important pe termen lung sau dacă încerci să faci pe cineva să se îndrăgostească din nou de tine.

Nu forța lucrurile

Ai răbdare ca lucrurile să se întâmple în ritmul lor normal. Dacă ai impresia că cealaltă persoană se îndrăgostește de tine, ai răbdare ca lucrurile să se concretizeze de la sine. Dorința de a crește împreună trebuie să fie comună și echilibrată. De asemenea, fii atentă la cât de lipicioasă ești într-o relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×