Reclamă

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine. 6 sfaturi oferite de psihologi

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine și care sunt sfaturile oferite de specialiși, află din acest material. În cazul în care ai pus ochii pe cineva și vrei să verifici dacă vă potriviți, încearcă aceste metode. Cu siguranță, răspunsurile specialiștilor ar putea să difere față de ceea ce te așteptai, dar nu te speria și ai încredere în tine.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 6:20

Dragostea este și va fi mereu greu de explicat. Aceasta te găsește în cele mai neașteptate momente și te poți îndrăgosti de cele mai nepotrivite persoane. Deși unii ar spune că este vorba de soartă, specialiștii din psihologie au alte explicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine

Dragostea reprezintă un sentiment intens și profund. Este vorba despre un atașament pe care oamenii îl simt, o legătură puternică, precum cea dintre mamă și copil. Aceasta se dezvoltă și în relațiile pe termen lung și se raportează inclusiv la atracția puternică față de cineva. Atracția este ceea ce pare o curiozitate, un interes sau o simpatie pentru cineva, explică psihologul Bobbi Wegner, pentru publicația Mind Body Green.

Pentru a știi cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine trebuie ca mai întâi să stârnești interes, curiozitate. Ceea ce îi face pe oameni să se îndrăgostească este un amestec de vulnerabilitate, emoție, siguranță, dorință și romantism. Dacă interesul tău pentru cineva este puternic și autentic, atunci ține cont de următoarele sfaturi:

Aprofundează treptat intimitatea

Atunci când iubești pe cineva, vei simți un sentiment profund de apropiere și de nevoie de intimitate. Așadar, acestea sunt metode sigure pentru a încuraja dragostea dintre tine și o altă persoană. Aprofundarea treptată a intimității se realizează prin vulnerabilitate și timp petrecut împreună.

Reclamă

Folosește limbajul corpului

O parte din iubire este reprezentată de atracția reciprocă. În mod eficient, poți să încurajezi atracția față de o persoană prin intermediul limbajului corpului.

Contactul vizual și atingerile blânde stimulează sentimentul de apropiere.

Reclamă

Înțelege nevoile persoanei de lângă tine

Pentru a știi cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine, începe să ascuți persoana de lângă tine. Oferă-i acesteia liniștea de care are nevoie. Cu toții ne dorim să fim ascultați și înțeleși.

Fie că e vorba despre ce nevoi au, ceea ce le place sau modul în care doresc să le arăți afecțiunea persoanelor, aceste obiceiuri sunt esențiale pentru ca cineva să se îndrăgostească de tine.

Pe scurt, trebuie să fii curioasă cu privire la cum și ce este cel mai bine pentru relația respectivă. De asemenea, este indicat să creezi împreună cu partenerul un spațiu de siguranță pentru a funcționa, scrie Your Tango.

Ieșiți amândoi din zona de confort

Conexiunea dintre doi oameni se consolidează mai ales în situațiile neprevăzute. Spre exemplu, o călătorie cu mașina, mii de kilometri, prin țări străine și culturi atipice, va face ca persoana de lângă tine să aibă încredere și să simtă siguranță alături de tine. Lucrurile diferite, vă vor pune pe amândoi în dificultate, așadar veți experimenta împreună trăiri intense.

Rămâi tu

Pentru a păstra lucrurile interesante, este extrem de important ca tu să rămâi mereu cine ești cu adevărat, chiar și atunci când ești deja îndrăgostită. Acest lucru este deosebit de important pe termen lung sau dacă încerci să faci pe cineva să se îndrăgostească din nou de tine.

Nu forța lucrurile

Ai răbdare ca lucrurile să se întâmple în ritmul lor normal. Dacă ai impresia că cealaltă persoană se îndrăgostește de tine, ai răbdare ca lucrurile să se concretizeze de la sine. Dorința de a crește împreună trebuie să fie comună și echilibrată. De asemenea, fii atentă la cât de lipicioasă ești într-o relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×