Reclamă

Mercur retrograd în 2023. Care sunt perioadele cu mișcare retrogradă

Mercur retrograd în 2023 vine pentru a ne învăța lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele nespuse până acum vor lua ființă în ciuda eforturilor de a le ascunde. Până pe 18 ianuarie 2023, senzația de încetinire a timpului ne va duce atât pace în suflet cât și ordine în gânduri.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 ianuarie 2023, 5:32

Cu Jupiter în Berbec, am simțit încă de la sfârșitul anului 2022 întârzieri și blocaje în relațiile sentimentale. Mercur retrograd este prezent încă de pe data de 29 decembrie 2022, fiind instalat în semnul Capricornului pentru a ne ajuta să ne realizăm în fiecare punct al vieții. Se creează conjuncturi și cu alte planete, având loc astfel transformări considerabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd în 2023

Marte se află în retrograd până în data de 12 ianuarie, Venus fiind intrat în Vărsător încă din data de 2 ianuarie. Jupiter se află în Berbec pentru o perioadă mai lungă de timp, iar acest lucru ne îndeamnă să ne aliniem cu Universul. Vom avea parte de cunoașteri mai profunde și astfel vom fi mai pregătiți ca niciodată de schimbările cosmice care vor urma. Suntem pregătiți să găsim timp pentru reconciliere cu cei dragi, iar sânul familiei este astfel mai închegat. Mercur retrograd în Capricorn ne îndeamnă să revenim la obiceiuri mai bune, să renunțăm la cele care nu mai au loc în viața noastră, spune Yourtango.com.

Dramele trecutului se cer rezolvate în această perioadă prin modalități surprinzătoare. Tot ceea ce nu s-a spus, va fi acum lăsat deoparte. Astrele ne vor fi alături pentru a ne alege cât mai bine cuvintele pe care le vom rosti. Nu este cazul să încheiem parteneriate pline de durere și resentimente, iar toleranța este cuvântul cheie. Cele mai multe dintre relațiile disfuncționale vor fi în acest moment aliniate sau chiar finalizate. Fiind două planete cu mișcate retrogradă la începutul anului 2023 ( Mercur și Marte), ne putem confrunta cu încetinerea planurilor, dar și cu greșeli.

Mercur retrograd în Taur pe 14 mai

Pentru nativii Taur, Mercur retrograd vine cu neîncredere în abilitățile și calitățile proprii. Așteptările avute la sfârșitul anului 2022 vor fi acum ruinate, însă este așteptam ca lucrurile să se schimbe pe măsură ce timpul va trece, arată Astrology.com. Deși acest semn zodiacal este unul dintre cele mai puternice atunci când vine vorba despre planuri de viitor, nu își va folosi forța pentru a obține ceea ce își dorește. Cu cât vor insista mai mult, cu atât lucrurile vor degenera.

Reclamă

Mercur retrograd în Fecioară pe 15 septembrie

Mercur stăpânește semnul Fecioarei pe 15 septembrie 2023 și astfel va afecta foarte mult viața nativilor. Aceștia își vor conduce viața într-un stil cu tolul nou și vor aborda alte idei în ceea ce privește munca, sănătatea și rutina în general. Când Mercur este retrograd în Fecioară, ar putea exista întârzieri în proiectele profesionale și în comunicarea de zi cu zi. Termenele limită vor fi depășite, iar evenimentele importante vor fi anulate.

Citește despre fazele lunii în ianuarie 2023. Cand pică Luna Nouă sau Luna plină

Reclamă

Mercur retrograd în Săgetător pe 1 ianuarie 2024

Mercur va retrograda în Săgetător la începutul anului 2024 și vor exista aici evenimente importante în viața nativilor. Cei mai mulți dintre aceștia vor trebui să se concentrece asupra planurilor personale, fără a le evita. Pot exista întârzieri ale acțiunilor întreprinse în cazuri de furie sau nerăbdare. Recomandarea astrelor este de a rămâne calmi și răbdători cât mai mult timp posibil.

Cei mai afectați nativi vor fi Taurii, Gemenii și Fecioarele. Aceștia vor avea blocaje generale specifice și le va fi dificil să se regăsească în momente de cumpănă. În cazul discuțiilor vor avea loc multe puncte în contradictoriu. Pot apărea probleme legate de familie, iar situațiile nerezolvate din trecut își vor face apariția în cadrul unor tulburări emoționale. Tranzitul retrograd este potrivit pentru planuri de redecorare a casei sau chiar relocarea atunci când este cazul.

Nativii care nu vor fi afectați de Mercur retrograd sunt Berbecii, Scorpionii, Săgetătorii și Peștii. Aceștia vor profita de calmul ce îi caracterizează pentru a duce la bun sfârșit planurile amânate de multă vreme. Deși vor exista și efecte negative ale anumitor acțiuni, aceștia nu vor acorda atenție. Pot exista aici mai multe avantaje decât s-ar crede la început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×