Reclamă

Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie

De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei sunt își dau seama și apreciază puncte comune pe care le au. Din păcate, oamenii nu pot descifra întotdeauna aceste indicii. Aici intervine astrologia, care îți va arăta cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine pe baza semnelor lor zodiacale.

Publicat: 27 martie 2023, 6:03

Deși există semne legate de limbajul trupului, legate de priviri, sau atingeri, uneori acestea nu sunt suficiente. Astrele vin și aici în ajutor și te pot ajuta să descoperi conexiuni și compatibilități, așa cum nu o face niciun alt domeniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine

Astrele vin de multe ori în ajutorul celor care cred în semnele zodiacale și legăturile dintre ele. Află de mai jos Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acest semn de foc va face prima mișcare. Berbecii sunt direcți și necruțători și vor urmări pe cine și ce vor, fără ezitare. Vei afla dacă sunt atrași de tine pentru că îți vor spune.

Vor depune eforturi pentru a-ți arăta cât de mult te plac.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Conduși de Venus, planeta romantismului, Taureenii sunt dulci și senzuali, dar într-un mod subtil. Vor oferi mici cadouri, vor cere să petreacă timp cu tine și vor arăta afecțiune fizică, dar nu va fi niciodată nimic exagerat.

Vor fi mai blânzi cu tine decât cu alți oameni.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt foarte sociali și foarte jucăuși. Sunt niște conversatori grozavi, dar dacă te plac cu adevărat, vor depune și mai mult efort. Vor flirta mai greu, vor spune mai multe glume, vor pune mai multe întrebări și vor iniția genul de conversații care vă vor invita pe amândoi să vă deschideți emoțional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt puțin timizi la început, dorind să-și protejeze inimile cât de mult pot. Dar când sunt atrași de tine, vei ști pentru că vor observa și își vor aminti lucruri despre tine pe care alții nu le fac. Sunt intuitivi și vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că te simți iubită.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt destul de fermecători și magnetici, atrăgând adesea oamenii cu glumetele lor și cu încrederea lor. Dar dacă sunt atrași de tine, îți vor arăta și îți vor spune. Le place apropierea fizică și atingerea, dar îți vor spune și cât de mult te plac și ce anume îi atrage la tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt foarte rezervate. Nu le place să se deschidă emoțional și nu vor intra în ceva romantic cu oricine până nu știu sigur ce se întâmplă. Când sunt atrași de tine, se vor relaxa. De asemenea, își vor aminti mici detalii despre tine și despre interesele tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

De asemenea, conduși de Venus, Balanța este iubită. Sunt semne care adoră să flirteze, sunt dulci și senzuale. Ei joacă rar în mai multe situații și preferă să fie dedicați unei singure persoane. Deci, dacă sunt atrași de tine, vei ști pentru că își vor răsuci părul, vor sta mai aproape de tine, vor pune întrebări personale și vor face eforturi să petreacă timp cu tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cunoscuți ca unul dintre cele mai misterioase semne ale zodiacului, Scorpionii sunt incredibil de discreți și personali. Abia când nu se simt confortabil cu tine se deschid și vorbesc despre cele mai profunde gânduri și secrete. Dacă sunt atrași de tine, nu numai că se vor deschide, dar vor întreba și detalii despre persoana ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt persoane foarte oneste care știu cum să țină situațiile în frâu. Nu se vor ascunde după deget, așa că dacă le place de tine și sunt atrași de tine, îți vor spune. Nu numai asta, dar vor depune eforturi pentru a petrece timp cu tine, cum ar fi să te ducă într-una dintre numeroasele lor aventuri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acest semn de pământ este foarte practic și face lucruri hotărâte, mai ales în dragoste. Nu sunt mari romantici și nu sunt cei care să declare cu ușurință sentimentele lor, dar dacă le place de tine, vor face un efort. Chiar și ei vor face o prioritate din persoana ta. Dacă sunt atrași de tine, vor fi și ei profund dedicați.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt incredibil de distanți și uneori este greu de spus când le place pe cineva. Sunt semne destul de imprevizibile și rareori îți poți da seama dacă te plac cu adevărat. Deci, dacă acest semn de aer este atras de tine și te place, o vor arăta prin faptul că vor vrea să petreacă timp cu tine. Vor să fie aproape de tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pestii sunt romantici incurabili, fără speranță. Dacă sunt atrași de tine, vei ști imediat, pentru că nu știu cum să-și ascundă sentimentele. Ei te vor umple de afecțiune și dragoste și vor face un efort să îți fie aproape și să petreacă timp cu tine. O vor arăta prin acțiuni și cuvinte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×