Reclamă

Cum te comporți în social media, în funcție de zodie

Te enervezi cu adevărat ori de câte ori vezi oameni postând selfie-uri? Sau când fac publică încă o achiziție extravagantă pe care au făcut-o? Este vina lor sau e din cauza zodiei? Află și tu cum te comporți în social media, în funcție de zodie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 august 2023, 7:36
O femeie care butonează telefonul și primește o mulțime de reacții e rețelele sociale
Personalitatea și caracteristicile pe care oamenii le prezintă zilnic spun multe despre comportamentul lor de pe rețelele sociale / Shutterstock

Personalitatea și caracteristicile pe care oamenii le prezintă zilnic spun multe despre comportamentul lor de pe rețelele sociale. Poate că nu îți dai seama de impactul pe care îl are acest lucru pe rețelele sociale, dar acest articol este tocmai despre asta. Citește mai departe pentru a vedea dacă comportamentul tău pe rețelele sociale reflectă semnul zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum te comporți în social media, în funcție de zodie

Rețelele sociale au trecut mai departe de simpla conexiune dintre oameni. Din păcate, ele au căpătat o amploare foarte mare în ultimul timp, iar oamenii cu greu mai reușesc să discearnă ce e bine și ce nu, ce merită publicat și ce trebuie păstrat privat.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Berbecii tind să fie pe partea mai egocentrică a spectrului zodiacal, așa că ei sunt cei care își fac Photoshop și își modifică imaginile. Înainte să poată să posteze o fotografie cu ei, trebuie să o vadă și să o modifice. Revizuirea etichetelor pe Facebook nu este doar o practică, este o religie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Reclamă

Oamenii din zodia Taur sunt genul care postează zilnic articole de lux pe rețelele lor sociale, deoarece tind să fie puțin materialiști. Nu sunt tocmai „Copii bogați ai Instagramului” (deși, unii dintre ei sunt), dar cu siguranță le place să etaleze lucrurile pe care le-au câștigat.

De asemenea, au tendința de a-l urma pe lider. Deoarece sunt și sensibili, sunt genul care șterg orice feedback negativ pe care îl primește o postare.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Reclamă

Nu contează dacă oamenii care se încadrează în zodia Gemeni sunt fericiți sau triști, vei crede întotdeauna că se simt bine. Nu le place niciodată să se comporte ca și cum ceva îi deranjează și vor posta nenumărate fotografii pentru a dovedi acest lucru.

Uneori, se pare că trăiesc o realitate falsă prin obiectivul camerei lor. Așadar, atunci când vezi pe cineva trăind o viață incredibil de glorioasă pe feedul tău Instagram, există șanse mari ca persoana respectivă să fie Gemeni și există o șansă și mai mare ca lucrurile să nu fie atât de impecabile cum par.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Într-o zi, postările unui Rac vor fi pline de bucurie, iar în următoarea, vor fi complet opusul. Postările lor sunt pline de contradicții, deoarece emoțiile lor tind să fluctueze. Ei au o afinitate puternică pentru trecut, motiv pentru care îi vezi că au atât de multe „TBT”.

Leu (23 iulie – 23 august)

Un Leu postează mereu poze cu prietenii, deoarece acest semn tinde să fie plin de fluturi sociali. Și poți conta întotdeauna pe un Leu pentru un colaj de ziua de naștere, chiar dacă imaginile sunt mai mult despre el.

La capătul opus al spectrului, ei pot fi auto-centrați, așa că nu fi surprinsă dacă găsești o grămadă de selfie-uri pe fluxurile lor. Vor face tot ce este necesar pentru ca imaginea lor să arate cât mai grozav posibil.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Oamenii sub semnul Fecioarei sunt cunoscuți a fi perfecționiști, așa că nu este surprinzător că sunt copleșiți de rețelele sociale.

Au nevoie de mult timp atunci când se decid asupra subtitrărilor și nu există nicio ajustare a filtrului prea mică. Fotografiile lor nu sunt live până când nu sunt absolut perfecte.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă cineva postează în mod constant fotografii cu o persoană semnificativă, poți să pariezi că această persoană este o Balanță. Oamenii din această zodie au nevoie de sprijinul constant al unui iubit sau al iubitei, ceea ce explică de ce feedurile lor sunt pline de poze de cuplu.

La fel, acesta este motivul pentru care feedurile lor vor fi pline de fotografii, tweet-uri și citate în perioadele întunecate în care nu sunt într-o relație.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este peste tot când vine vorba de rețelele sociale. Sunt cele mai emoționante dintre toate semnele și cele mai competitive.

Deci, indiferent dacă postează o mulțime de citate sau orice lucru care le va câștiga aprecieri, postările lor vor inunda cronologia cu dovada că sunt emoționali și competitivi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii sub semnul Săgetător iubesc postările pline de umor, indiferent dacă sunt brutal de sinceri sau doar pentru plăcere. Nu se ascund niciodată. Tot ceea ce postează va fi o reflectare a lor, deoarece le place să-i distreze pe toți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt prea preocupați de aspectul lor, așa că pun mult prea mult accent pe cantitatea de „like-uri” pe care le primesc. Nu le pasă dacă fotografia este ceva ce doresc cu adevărat să posteze, dacă va câștiga opinii sociale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Oamenii sub semnul Vărsător vor posta orice vor oricând vor. Nu le pasă ce are de spus altcineva și vor posta în mod continuu citate controversate și fotografii ascuțite fără să se gândească.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii prosperă în timpul adunărilor sociale, așa că vei vedea fotografii cu ei oriunde ar merge. Sunt suflete creative prin natura lor, așa că poți să pariezi că postează o mulțime de citate pentru a-i inspira pe alții. Deoarece sunt atât de creativi, poți să pariezi că petrec mult timp pentru a se decide asupra filtrelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×