Reclamă

Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii

Fiecare relație este începută cu speranță și entuziasm, însă cum treci peste o despărțire în funcție de zodie este mai puțin cunoscut. Atunci când totul se termină sunt abandonate nu doar amintirile, ci și speranțele de viitor. În locul aspirațiilor, rămâne un vid imens și dureri ale sufletului, iar fiecare reacționează în felul lui propriu în urma unor astfel de evenimente.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 mai 2023, 9:26 / Actualizat: 11 mai 2023, 12:14

Despărțirile vin ca o experiență universală, nu este cineva care să nu fi trecut printr-o astfel de situație. Câteodată, este interesant să observi faptul că tu și partenerul aveți feluri diferite de a vă despărți. Dacă tu îți dorești discuții interminabile despre motivele pentru care relația nu a funcționat, iar el se preface că nu te-a cunoscut niciodată atunci acest lucru poate fi ca un pumnal în inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie

Din fericire, specialiștii au adunat laolaltă informații despre fiecare nativ în parte pentru a descoperi cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Fiecare caracteristică îți definește personalitatea și cum interacționezi cu lumea înconjurătoare. Îți spune cum anume flirtezi, cum începi o relație și cum ajungi să fii intim cu cel de lângă tine. În timp ce unii își doresc atenția prietenilor după un astfel de eveniment, alții vor doar singurătate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru temperamentul lor exploziv. Astfel, specialiștii spun că tratezi fiecare despărțire ca pe un fel de sport. Acest lucru înseamnă că nu îți dorești să pierzi. Berbecii preferă să părăsească decât să fie părăsiți.

Dacă tensiunea s-a format deja în relație, ești cu siguranță cea care aduce vorba despre separare. Fiind prima care dorește să-și revină, vei intra într-o nouă legătură amoroasă mult mai repede decât fostul partener, arată Yourtango.com.

Reclamă

Cu toate acestea, regreți imediat decizia luată, asta pentru că nu ai intenții rele. Dacă simți că ai greșit, faci tot ce-ți stă în putință pentru a demonstra acest lucru. Dacă îți dorești să revii la fosta relație, gândește-te foarte bine înainte, nu face totul de dragul adrenalinei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt conduși de planeta Venus. Acest lucru înseamnă că tot ceea ce realizezi este inspirat de iubire. Într-o relație ești generoasă și senzuală. Fiind un semn fix, urăști schimbarea. Îți dorești să ai parte de o dragoste ca în filme și de aceea lupți pentru aceasta până în ultima clipă.

Reclamă

În cazul unei despărțirii, nu mai există cale de întoarcere. În percepția ta, totul este alb și negru. Nu mai există loc pentru compromis atunci când o decizie a fost luată. Loialitatea este totul pentru tine, așa că dacă ai fost înșelată partenerul va avea parte de o separare plină de furie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt definiți de dualitate. Există cel puțin două jumătăți în fiecare dintre aceștia. În timpul unei despărțiri ești gata să-ți arăți fiecare dintre personalități.

Expresivitatea este totul, iar comunicarea este cea care contează. Este foarte ușor pentru partener să-și dea seama când totul s-a sfârșit, asta pentru că totul devine ca un vid. Urăști confruntările, așa că tot ce-ți dorești este să pleci din situația în care te regăsești.

Dacă ești tu cea care ai inițiat despărțirea, folosești tot felul de trucuri emoționale pentru a-ți arăta punctul de vedere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își folosesc de cele mai multe ori carapacea pentru a se proteja de lucrurile mai puțin plăcute din viață. Este foarte dificil să-ți construiești încredree în cei din jur, așa că nu e ușor să intri într-o relație serioasă. Atunci când te simți în siguranță, nu vrei ca acest sentiment să ia sfârșit. Ești romantică și lupți pentru o iubire ca în povești.

Cu toate acestea, ca oricine altcineva, ești predispusă la despărțire. Ca urmare, nu-ți mai dorești niciun fel de apropiere cu cel care ți-a fost partener, spune Astrology.com. Refuzi orice fel de contact și ai felul tău de a te aduna.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt cunoscuți pentru personalitatea radiantă și extravagantă. Fiind semn de foc ești inspirată de romantism, asta pentru că ești fără doar și poate guvernatoarea inimii. Altfel spus, iubești să fii iubită.

Cu toate astea, atunci când vine vorba despre o despărțire, preferi să fii tu cea care face primul pas. Poți totuși să te îndepărtezi într-o manieră foarte justă de ceea ce te-a făcut fericită până nu demult. Atunci când ajungi să fii părăsită, acest lucru vine ca un șoc.

Nu poți să-ți dai seama cum cineva nu a mai fost atras de tine. Ești cuprinsă de angoasă și nu-ți mai dorești un astfel de sentiment vreodată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt conduși de planeta Mercur, cea a comunicării. Ești analitică și apreciezi cu rigurozitate fiecare eveniment din viața ta. Relațiile îți sunt conduse de romantism și ideea unui parteneriat perfect.

Cu toate acestea, nu există nimic fără greșeală. Dacă te găsești aproape de pragul unei despărțiri, te cuprinde anxietatea și îndoiala. Astfel, ești cea care iese dintr-o relație, fără ca măcar partenerul să știe despre acest lucru.

Cum urăști conflictul, tinzi să nu începi discuții aprinse. Ești zodia care preferă să se asundă de probleme. Dacă un astfel de moment nu poate fi evitat, îți asumi întreaga responsabilitate, fără a da alte explicații.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță iubesc să fie într-o relație, să se vadă în pereche. Reprezentată de Venus, planeta iubirii, ești înconjurată de aromnie.

Ești mult mai fericită atunci când te afli într-o relație, așa că nu este de mirare că faci slalom printre acestea. Într-o lume perfectă, pentru tine despărțirile nu ar exista.

Parteneriatele ar fi doar o formalitate care ar începe și s-ar termina fără niciun fel de conflict. Adevărul este că îți place să lași ușa deschisă pentru orice fel de comunicare.

Reunoști fără doar și poate că fiecare relație îți satisface un alt tip de nevoie. Până nu afli ce îți dorești pe termen lung, ești de părere că trebuie să ai mai multe opțiuni. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre despărțire, ești foarte atentă. Îți dorești ca totul să aibă o finalitate simplă.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt definiți de transformare, fundația fiecărui semn de apă. Cu toate că te poți ajusta în funcție de situație, acest lucru nu înseamnă că odată cu despărțirile nu vin și momente triste. De fapt, reușești cu greu să te desprinzi de ceea ce a fost.

De cele mai multe ori ajungi să fii obsedată de personalitatea celui de lângă tine. Ești misterioasă și aduci cu greu la suprafață ceea ce simți în interior. Cea mai simplă modalitate de a trece peste o despărțire este să-ți cauți în adâncul sufletului și să vezi ceea ce te supără cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt mânați de curiozitate. De aceea, specialiștii spun că în orice relație cauți libertatea. Atunci când te simți constrânsă îți dorești să pleci. Într-o despărțire, îți este mai ușor să pleci ca și când nimic n-ar fi existat.

Atunci când ești părăsită, cauți să-i dovedești partenerului că merită să rămână alături de tine. Poate părea romantic, dar în realitate este un efort mânat de impulsivitate. Dacă te-ai despărțit recent, gândește-te bine înainte să te întorci la vechea relație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt cunoscuți pentru rigiditatea lor. Chiar dacă ești loială și senzuală într-o relație, atunci când vine vorba despre o despărțire știi cu siguranță care este limita.

Vrei să demonstrezi totul, mai ales când se apropie de o finalitate inevitabilă. Își dorești parteneriate de lungă durată, fără prea mare efort. Nu pui prea mare preț pe despărțire, asta pentru că o vezi ca pe un alt eveniment din viață.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru grija lor pentru umanitate. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că la nivel personal ai foarte mare dificultate în a te conecta. Nu este ca și cum nu ți-ar păsa de cei de lângă tine, însă dorești să faci totul la o scară mult mai largă.

Într-o relație ești jucăușă și inspirațională. Când vine vorba despre despărțire, abordezi subiectul cu inteligență. Analizezi reușitele și greșelile și chiar ești de părere că ai nevoie de suport academic pentru a-ți susține părerile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt intuitivi și creativi. Într-o relație ajungi să te bucuri de fantezi și să eviți realitatea. Spiritul tău este definit de lumea mistică. Din moment ce inima ta este plină de înțelepciune și empatie, este foarte ușor să eviți sentimentele mai puțin plăcute. Într-o despărțire nu îți dorești să te confrunți cu dificultăți. Preferi să te îndepărtezi fără să răspunzi la prea multe întrebări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×