Reclamă

Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele

Fiecare femeie se gândește la un scenariu propriu pentru ziua cea mare, însă astrele știu cu siguranță cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Ai decis deja care este persoana cu care vrei să-ți petreci toată viața de acum înainte, acum totul se poate desfășura de la sine. Indiferent care este deznodământul, știi că ai făcut alegerea potrivită.

Publicat: 1 iulie 2022, 9:57

Dacă îți dorești o cerere de căsătorie ca cele din filme, află că și tu poți avea același tip de tratament, în funcție de zodia în care te-ai născut. În acest fel, niciuna dintre reprezentantele sexului frumos nu va fi geloasă pe fericirea celeilalte. Fiecare va avea propria clipă de glorie și se va bucura în aceeași măsură de atenția cuvenită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie

Bărbatul ideal va știi întotdeauna cum să-și facă partenera fericită, asta pentru că și-a dat seama încă de la început cum își dorește să arate o relație reușită. În momentul în care femeile visează, se gândesc de cele mai multe ori la o cerere în căsătorie unică și perfectă. Pentru ca momentul să fie cu adevărat de neuitat, planul trebuie să fie elaborat cu mult timp înainte, arată Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă te gândești cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie, află că nativii Berbec vor avea parte de o surpriză total neașteptată. Cel mai probabil, vei fi nevoită să-ți exteriorizezi toate trăirile. Momentul ideal poate fi atunci când ești înconjurată de o armată de oameni, dar și atunci când te află în casă doar cu iubitul.

Va fi o explozie total de sentimente, iar cererea va fi pe măsură. Întrebarea va fi rostită pe un ton mult mai alert, însă acest detaliu nu va reprezenta un impediment.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru tine, cererea în căsătorie va fi una cu totul specială. Ți se va confirma astfel că partenerul de viață are ochi doar pentru tine. Astfel poți renunța la gelozia care te caracterizează, spune Yourtango.com. Încrederea este punctul forte în astfel de momente.

Ți să te gândești la o viață petrecută în doi, înainte ca toată această experiență să înceapă. Unele închipuiri pot fi totuși dăunătoare unei astfel de vieți imaginată pentru viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tu cunoști toate datele problemei încă de la început. Cu toate că partenerul de viață va încerca să îți facă o surpriză nu va reuși în totalitate. Nimic nu te va lua prin surprindere, însă cererea în căsătorie va rămâne în mintea ta un moment memorabil și extrem de romantic. Chiar dacă încerci să-ți provoci partenerul să-ți facă unele mărturisiri, acesta nu se va lăsa mai prejos. Încearcă să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești născută în zodia Rac și vrei să știi cum vei fi cerută în căsătorie, află că totul se va petrece chiar în locuința ta. Având în vedere că ești o persoană comodă, dar și anxioasă în același timp, partenerul de viață îți va lansa întrebarea într-un mediu în care să te simți confortabil. Este posibil să fie prezentă și o mică audiență format din prieteni apropiați.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă vrei să știi cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie, află că nativul Leu nu va duce lipsă de creativitate. Partenerul de viață este în asentimentul tău, iar planurile nu au cum să dea greș. Adori lucrurile atipice, iar acest lucru va fi observat încă de la început de cel care ți-a furat inima. Nu îți înfrâna dorințele, cel mai probabil îți vor fi îndeplinite cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, cererea în căsătorie va reprezenta momentul mult așteptat. Iubitul tău te va surprinde departe de agitația orașului, într-un loc magic la care te-ai gândit chiar și tu cu multă vreme în urmă. Pentru că amândoi iubiți natura, este posibil ca totul să aibă loc într-o cabană la munte în mijlocul pustietății. Nu trebuie să uiți niciodată că fericirea vine în cele mai surprinzătoare momente.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Îți cunoști atât de bine partenerul de viață și cu toate acestea ești luată prin surprindere atunci când ți se va pune întrebarea mult așteptată. Astrele spun că cererea în căsătorie va fi una memorabilă. Îți place luxul și nu vrei să lipsească micile detalii într-una dintre cele mai fericite zile din viața ta. Prietenii îți vor fi alături și astfel de te bucura de zece ori mai mult.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă vrei să știi cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie, află că nativii Săgetător se vor bucura de lucruri exotice. Călătorie cu avionul, palmieri și toate elementele necesare unui plan măreț. Cu astfel de partener, este imposibil să refuzi întrebarea pe care ai așteptat-o atât de multă vreme. Iubitul tău este gata să îți pună lumea la picioare încă din prima zi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiind o fire pasională și romantică, îți dorești o cerere în căsătorie departe de ochii celor curioși. Îți este de ajuns dacă ești doar tu cu partenerul și aveți parte de o cină romantică la lumina lumânărilor. Vreți să vă bucurați împreună de această etapă și astfel nimeni nu mai reprezintă o prioritate. Pentru tine, astfel de clipe nu trebuie realizate doar de fațadă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă nu știai cum vei fi cerută în căsătorie, află că este vorba despre un concert. Îți plac astfel de evenimente, iar partenerul de viață ține să te surprindă. Organizatorii sunt cei care îl vor ajuta pe partener să pună totul la punct, iar totul va decurge ca în povești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Toată lumea știe că atitudinea ta copilăroasă nu va dispărea niciodată. De aceea, partenerul de viață îți va organiza o cerere din căsătorie de-a dreptul ireală. Nu este exclusă o călătorie la Disneyland Paris. Fericirea de pe chipul tău se va vedea în toate fotografiile postate ulterior pe internet.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă vrei să știi cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie, pentru nativii Pești cererea în căsătorie va avea loc la malul mării, departe de agitație și oameni. Cu toate că îți dorești o nuntă ca în povești, acest eveniment trebuie să fie unul simplu, dar de efect. Ceva ce îți va rămâne în memorie pentru totdeauna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×