Reclamă

Dakota Johnson și Chris Martin au mers împreună în vacanță. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Mexic

Dakota Johnson și Chris Martin au mers împreună în vacanță. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de fotografi pe o plajă din Mexic. Imaginile îi surprind în ipostaze tandre. Vedeta din Madame Web și-a expus fizicul de invidiat într-un costum dexy de baie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 februarie 2024, 6:36

Dakota Johnson și Chris Martin au decis să-și petreacă timpul liber în Puerto Vallarta, Mexic. Cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva momente de neuitat. Dakota pare că a vrut să uite de criticile negative pe care le-a primit în urma celui mai recent proiect în care a apărut, Madame Web.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dakota Johnson și Chris Martin au mers împreună în vacanță

Dakota, în vârstă de 34 de ani, trece printr-o perioadă destul de agitată. Filmul cu supereroi, Madame Web, a primit multe critici negative după lansare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dakota Johnson într-un costum de baie alb dintr-o singură piesă
Dakota Johnson a optat pentru un costum de baie simplu / Profimedia Images

Actrița principală pare că a vrut să fugă de toate aceste știri din presă și să se relaxeze într-un loc cât mai ferit de presă și public.

Reclamă

Ea și Chris Martin au încercat să aibă parte de câteva clipe de neuitat. Martin, care a fost căsătorit anterior cu Gwyneth Paltrow între 2003 și 2016, a fost tandru cu partenera sa și a încercat să o consoleze.

Cuplul s-a bucurat de soarele puternic, iar ulterior s-au bălăcit în apele agitate. Dakota a optat pentru un costum de baie mulat, dintr-o singură piesă.

Martin și-a lăsat și el la vedere trupul lucrat la sală. După ce s-au bălăcit, Martin a așteptat-o pe Dakota cu un prosop pe plajă. Dakota va mai avea nevoie de mult timp înainte de a trece peste eșecul filmului în care a jucat.

Reclamă

Presa internațională scrie că filmul a încasat 26 de milioane de dolari în primele șase zile de la debut. Presa a mai scris că a fost cel mai mic scor pe care l-a încasat vreodată un film ce are la bază un personaj din Universul Marvel Comics. Johanson nu a făcut niciun comentariu despre această nereușită din cariera ei.

Cum s-au cunoscut Dakota Johnson și Chris Martin

Dakota Johnson și Chris Martin trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2017. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna octombrie a anului 2017. Povestea lor a început ușor, iar Dakota a vrut să se asigure că ia totul pas cu pas, a scris People.

Din 2017 până la începutul anului 2018, Dakota și Chris Martin  au ieșit constant la întâlniri romantice. A fost anul în care mama actriței a vorbit despre Chris Martin într-un interviu public spunând că artistul „o respectă și o iubește pe fiica sa”.

Timpul a trecut, iar relația lor a continuat să evolueze frumos. În luna ianuarie a anului 2021, Dakota și Chris Martin au decis să se mute împreună într-o casă din Malibu. Au urmat mai multe vacanțe împreună, dar și câteva zvonuri potrivit cărora s-ar fi logodit.

Dakota și Chris nu au confirmat niciodată aceste zvonuri. Dakota a declarat într-un interviu din 2021 că adoră să petreacă timp de calitate cu Martin. Vedeta spune că preferă intimitatea în relația sa, fiind unul dintre motivele pentru care nu s-a afișat prea des în public.

Puțini știu faptul că Dakota are o relație bună inclusiv cu fosta soție a iubitului ei. Ea și Gwyneth Paltrow sunt prietene apropiate și petrec destul de mult timp împreună. Chris și fosta sa soție au împreună doi copii, Apple și Moses Martin. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×