Reclamă

Pippa Middleton se află cu soțul și cei trei copii în vacanță în Caraibe. Cum arată sora lui Kate Middleton în costum de baie

Pippa Middleton se află cu soțul și cei trei copii sunt în vacanță în Caraibe. Sora lui Kate Middleton și-a arătat fizicul tonifiat în timp ce s-a bucurat de o zi pe plajă alături de soțul ei James Matthews și de copii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 februarie 2024, 7:09

Mama a trei copii, de 40 de ani, a purtat un costum de baie cu ornamente aurii pentru ziua de plajă la Eden Rock. Stațiunea din St Barts. este deținută de familia soțului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pippa Middleton se află cu soțul și cei trei copii în vacanță

Sora mai mică a Prințesei de Wales și-a legat părul lung și castaniu într-un coc. Ea și-a combinat costumul de baie cu o pereche de ochelari de soare.

Pippa și James, care s-au căsătorit în mai 2017, i-au următit îndeaproape pe copiii lor Arthur, cinci ani, Grace, doi ani și pe Rose, de un an, în timp ce se bucurau de vacanța în familie.

Pippa a fost văzută alergând pe nisip după fiicele ei, înainte de a se scufunda în mare cu fiul ei. De asemenea, ea a fost văzută ridicându-și încântată fiica din apă.

Pippa Middleton, cu unul dintre copii în Caraibe
Pippa a fost văzută alergând pe nisip după fiicele ei, înainte de a se scufunda în mare cu fiul ei / Profimedia Images
Reclamă

Între timp, James a fost fotografiat mergând fericit în apă cu una dintre fetele lor. Tatăl celor trei copii a purtat o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu cu palmieri, în ton cu destinația lor.

Familia Matthews deține stațiunea Eden Rock din St Barts, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din regiune. Vedete precum Elton John, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au stat în stațiune.

Părinții lui James, David și Jane Matthews, s-au mutat în St Barts în septembrie 1995. Ei au cumpărat Eden Rock de la un localnic pe nume Rémy de Haenen.

Reclamă

Vacanța familiei Matthews vine după o intervenție chirurgicală abdominală planificată a Prințesei de Wales. Procedura a avut loc în urmă cu mai bine de trei săptămâni.

Care este starea actuală de sănătate a Prințesei de Wales

Richard Eden de la Daily Mail a spus săptămâna trecută că mama a trei copii „este în refacere”. Ca un semn clar al stării ei bune de sănătate, ea a putut să se alăture soțului ei, Prințul William, și celor trei copii ai lor, pentru o vacanță pe moșia Sandringham din Norfolk.

„Catherine își revine bine”, a spus un prieten. „Ea așteaptă cu nerăbdare o schimbare de scenă. Crede că poate să ia lucrurile mai ușor în Norfolk, în timp ce copiii se vor descurca cu William.”

Prințesa, în vârstă de 42 de ani, a fost externată de la Clinica din Londra, unde a stat internată aproape două săptămâni.

În singura declarație a Palatului Kensington despre sănătatea ei, un purtător de cuvânt a spus pe 17 ianuarie că, „pe baza sfaturilor medicale actuale, este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice după Paște”.

Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii despre natura intervenției chirurgicale. Sursele au informat însă că nu a fost nimic legat de cancer.

De când a părăsit spitalul, fără să fie fotografiată, Catherine se află la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare a familiei din Windsor Home Park.

Copiii ei, Prințul George, în vârstă de zece ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, merg cu toții la școala Lambrook. Instituția de învățământ se află la 15 minute de mers cu mașina, în Berkshire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×