Reclamă

David Beckham și-a pus fanii pe jar cu un pictorial neașteptat. Cum a pozat soțul Victoriei Beckham înainte să împlinească 49 de ani

David Beckham și-a pus fanii pe jar cu un pictorial neașteptat. Soțul Victoriei Beckham a postat câteva imagini surprinzătoare la bustul gol. Fostul jucător de fotbal a vrut să le arate fanilor cum se menține în formă la 48 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 mai 2024, 8:43

David Beckham va celebra aniversarea a 49 de ani pe data de 2 mai. Până atunci, soțul Victorie Beckham a vrut să fie îndrăzneț și să posteze câteva fotografii rare. Victoria i-a lăsat soțului ei mai multe mesaje în secțiunea de comentarii de pe contul acestuia de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham și-a pus fanii pe jar cu un pictorial neașteptat

David Beckham arată mai puternic ca niciodată la vârsta de 48 de ani. Jucătorul de fotbal, care urmează să împlinească 49 de nai, a luat publicul prin surprindere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tată a patru copii, David reușește să se mențină în formă și să rămână la fel de activ ca acum 20 de ani. Legenda fotbalului, în vârstă de 48 de ani, a reușit să primească o mulțime de comentarii la postarea pe care a făcut-o.

Reclamă

David, care este destul de activ în online, a postat o imagine în care apare fără cămașă. Fostul sportiv s-a pozat imediat după un antrenament de forță.

Fotografia sexy a fost făcută chiar de soția sa, Victoria Beckham. David a pozat în fața unui reflector în timp ce și-a lăsat la vedere fizicul impresionant și tonifiat.

Fizicul său reprezintă o dovadă clară a dedicării pentru sănătate și fitness. David și-a etichetat în postare și antrenorul personal, Bobby Rich.

Reclamă

Victoria, care urmează, de asemenea, o rutină de fitness disciplinată, a redistribuit fotografia soțului ei pe propriul cont de Instagram.

Vedeta, care și-a celebrat recent aniversarea, a vrut să împărtășească cu fanii ei cât de mândră este de soțul ei.

Cum reușește David Beckham să se mențină în formă

Timpul nu și-a lăsat amprenta asupra lui David Beckham. Publicația Hello scrie că acesta are un program intens de fitness pe care îl urmează cu strictețe.

Având în vedere cariera sa legendară în fotbal, David are o rezistență impresionantă. Nu este niciun secret faptul că fostul jucător de fotbal face antrenamente intense de cardio, dar și de exerciții cu greutăți.

Fostul jucător al Angliei împărtășește adesea fragmente din antrenamentele sale în mediul online. Acesta postează deseori clipuri în care apare făcând abdomente, lovituri cu minge medicinală sau ridicând de greutăți.

Nu doar David este preocupat de fizicul său. Victoria ace antrenamente constante cu greutăți de peste cinci ani de zile.

Sportul reprezintă o parte importantă din viața celor doi soți. David spune că, pe lângă beneficiile pentru fizicul său, sportul îl ajută să aibă un psihic puternic. Fostul jucător de fotbal susține că antrenamentele sunt „o parte a stilului său de viață”.

Antranorul personal ala cestuia a declarat în trecut faptul că David și Victoria se antrenează cinc zile pe sătpămână cu planuri personalizate de exerciții.

Fiecare dintre ei au un set de exerciții de cardio și de forță pe care le execută alături de Bobby Rich, scrie publicația DailyMail. Pe lângă antrenamentele individuale, cei doi soți fac și antrenamente de cuplu și se întâlnesc deseori în sala de forță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×