Reclamă

Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă de opt ani cu cancerul. Medicii i-au spus că mai are doi sau trei ani de trăit înainte de filmarea „Aquaman 2”

Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă de opt ani cu cancerul. Actorul a vorbit pentru prima dată despre acest lucru în timpul unui interviu la „În profunzime cu Graham Bensinger”. El a spus că se luptă într-un mod discret cu boala care îl pune mereu la încercare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2023, 12:14

Medicii au descoperit și extirpat pentru prima dată o tumoare canceroasă de pe rinichiul actorului în 2015. "Apoi am făcut controale la fiecare șase luni. Apoi în fiecare an și a fost bine timp de cinci ani", a spus Lundgren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă de opt ani cu cancerul

„În 2020, m-am întors în Suedia și am avut un fel de reflux de acid sau nu știam ce este. Așa că am făcut un RMN și au descoperit că mai erau câteva tumori în zonă.”

Lundgren a spus că au mai fost descoperite șase tumori în acel moment. Una a crescut prea mult pentru a fi îndepărtată, așa că a trebuit să înceapă terapia sistemică.

Mai multe tumori au fost descoperite în toamna lui 2021.

Lundgren a sosit la Londra pentru a filma continuarea producțiilor din francizele sale „Aquaman” și „The Expendables”.

Reclamă

„Ne-am dat seama că a fost mult mai rău decât am crezut”, a spus Lundgren.

„Doctorul a început să vorbească despre toate aceste tumori diferite. Erau în plămâni, stomac și coloana vertebrală, în afara rinichilor. A început să spună aceste lucruri de genul că ar trebui să iau o pauză și să petrec mai mult timp cu familia mea și așa mai departe. L-am întrebat: „Cât timp crezi că mi-a mai rămas și cred că a spus doi sau trei ani. Mi-am dat seama în vocea lui că probabil este mai puțin”.

Dolph Lundgren, în cârje, îmbrăcat sport
Actorul Rocky IV, în vârstă de 64 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni de trening, închisă la culoare / Profimedia Images
Reclamă

Un medic din Londra l-a ajutat să-și refacă tratamentul

În cele din urmă, Lundgren a primit o a doua opinie de la un medic din Londra. Acesta a descoperit că cancerul său de rinichi suferă o mutație mai mult spre cancerul pulmonar.

Doctorul a revizuit tratamentul actorului pentru a-l aborda așa cum ar face cu un cancer pulmonar.

„Dacă aș fi urmat celălalt tratament, mi-ar fi rămas aproximativ trei până la patru luni”, a spus Lundgren, adăugând că noul tratament a început să-i micșoreze tumorile cu aproximativ 20% și 30% într-o perioadă de trei luni.

„2022 a fost practic să urmăresc aceste medicamente cum își fac treaba”, a continuat Lundgren.

„În cele din urmă, lucrurile s-au redus la aproximativ 90%. Acum sunt în proces de a elimina țesutul cicatricial rămas din acele tumori. Prognosticul este că, sperăm, atunci când le scot, să nu există activitate de cancer și medicamentele pe care le iau să suprime orice altceva”.

Lundgren își reia rolul DC al Regelui Nereus în „Aquaman and the Lost Kingdom” de la Warner Bros.. Acesta apare în cinematografe pe 20 decembrie. De asemenea, el reia personajul lui Gunner Jensen pentru a patra oară în „The Expendables 4”, care are lansarea pe 22 septembrie.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×