Reclamă

D’Pharaoh Woon-A-Tai s-a folosit de imaginea sa pentru a transmite un mesaj puternic la Premiile Emmy 2024. Ce a declarat actorul din Reservation Dogs

D’Pharaoh Woon-A-Tai s-a folosit de imaginea sa pentru a transmite un mesaj puternic la Premiile Emmy 2024. Actorul din Reservation Dogs a avut o apariție neașteptată pe covorul roșu. Actorul a fost nominalizat la primul său premiu Emmy la categoria „Cel mai bun actor într-un serial de comedie”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 septembrie 2024, 12:05
D'Pharaoh Woon-A-Tai s-a folosit de imaginea sa pentru a transmite un mesaj puternic la Premiile Emmy 2024 / Profimedia Images

D'Pharaoh Woon-A-Tai încearcă să tragă un semnal de alarmă și profită de fiecare oportunitate pentru a face acest lucru. Actorul, în vârstă de 22 de ani, a ținut primele pagini ale presei de peste hotare după ce a apărut pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

D’Pharaoh Woon-A-Tai s-a folosit de imaginea sa pentru a transmite un mesaj puternic

Starul din Reservation Dogs, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut debutul pe covorul roșu la cea mai mare seară a televiziunii.

Actorul s-a alăturat celebrităților de pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. D’Pharaoh Woon-A-Tai a avut de făcut câteva declarații publice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

D'Pharaoh Woon-A-Tai la costum la Premiile Emmy 2024
Actorul din Reservation Dogs a avut o apariție neașteptată pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

El a fost surprins de fotografi purtând un costum complet negru. Detaliul care a atras atenția a fost o amprentă a mâinii pictată pe fața sa.

Potrivit publicației People, imprimarea simbolică reprezintă un mesaj de solidaritate pentru femeile indigene dispărute și ucise.

Site-ul Native Hope explică că mâna pictată „reprezintă toate surorile dispărute ale căror voci nu sunt auzite”.

Reclamă

Organizația non-profit a fost susținută de D’Pharaoh Woon-A-Tai la Premiile Emmy 2024. Actorul susține că mesajul său simbolizează tăcerea presei și a forțelor de ordine în mijlocul acestei crize.

Mesajul său reprezintă, de asemenea, opresiunea și subjugarea femeii native care se ridică să spună #NoMoreStolenSisters, a scris presa internațională.

Actorul s-a alăturat acestei mișcări și s-a folosit de imaginea sa în mediul online și nu numai. D’Pharaoh Woon-A-Tai și-a dorit să atragă mai mult atenția asupra acestui subiect important și să facă o schimbare în societate.

D’Pharaoh Woon-A-Tai a fost nominalizat la primul său premiu Emmy

D’Pharaoh Woon-A-Tai a participat la ceremonia Premiilor Emmy 2024. Actorul a fost nominalizat la categoria „Cel mai buna ctor într-un serial de comedie”.

D’Pharaoh Woon-A-Tai a primit nominalizarea pentru interpretarea sa în rolul lui Bear Smallhill în serialul Reservation Dogs.

În ciuda nominalizării sale, D’Pharaoh Woon-A-Tai nu a plecat acasă cu marele premiu. Starul Bear Jeremy Allen White a câștigat premiul. D’Pharaoh Woon-A-Tai joacă într-o comedie care urmărește un grup de adolescenți indigeni din Oklahoma care doresc să se îndrepte spre California și decid că vor face orice pentru a obține banii pentru a-și îndeplini visul, chiar dacă trebuie să-i fure.

Seria a fost transmisă pe platformele de streaming online. Actorul a declarat într-un interviu din trecut că acest serial i-a oferit multe lecții de viață.

„Reservation Dogs m-a învățat cât de important este că noi suntem cei care ne spunem propriile povești. Nimeni nu ar trebui să ne spună poveștile în numele nostru. Asta se întâmplă de prea mult timp. Am avut prea multe denaturări din cauza asta. Mergând înainte, voi încerca să spun povești native din prisma nativilor”, a declarat actorul într-un interviu din trecut.

Cea de-a 76-a ediție a Premiilor Emmy 2024 le-a oferit actorilor un prilej minunat pentru a-și susține proiectele și a-și promova ideile de viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×