Reclamă

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021. Cum afectează zodia în care te-ai născut

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un fenomen unic. Eclipsa se petrece când în timpul mișcării de rotație a Lunii în jurul Pământului, acesta blochează lumina Soarelui, iar umbra sa acoperă Luna. Potrivit astrologilor, eclipsa lunară activează Nodul Lunar pe hărțile noastre astrale. Cum îți afectează eclipsa lunară zodia?

Publicat: 26 mai 2021, 14:46 / Actualizat: 26 mai 2021, 16:38

Cele mai înalte și cele mai joase puncte ale acestei orbite afectează nodurile lunare care, la rândul lor, semnifică planurile noastre trecute, prezente și viitoare. Iată cum eclipsa de Lună îți va afecta semnul zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021

Eclipsele de Lună se petrec de regulă de cel puțin de două ori pe an. În timpul eclipsei lunare, luna este mereu în faza de Lună Plină.

Potrivit Observatorului Astronomic „Amiral Urseanu”, Luna va părea plină între 25 și 27 mai. Eclipsa de Lună nu va putea fi însă vizibilă din țara noastră. Tot miercuri, 26 mai, Luna se află la cea mai mică distanță de Pământ, la o depărtare de 357.316 km.

Berbec

Este posibil să fii copleșită de un val de emoții în această perioadă. De aceea ar fi mai indicat să te înconjori de familie și prieteni. Aceștia te vor ajuta să te simți mai confortabil. Pe plan financiar, vei avea însă parte de câștiguri impresionante.

Reclamă

Taur

Urmează o perioadă a introspecțiilor, în care îți vei autoobserva cele mai întunecate dorințe. Cu această ocazie te vei redesoperi. Vei afla care sunt fricile și punctele tale slabe. Profită de acest moment pentru a-ți rezolva problemele.

Gemeni

Reclamă

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va produce unele schimbări în viața și în relațiile tale. Vei avea parte de o serie de evenimente care vor decide viitorul relației tale. Relațiile unora dintre voi vor deveni mai puternice. În alte cazuri se anunță însă despărțiri bruște.

Rac

Se vor petrece o serie de schimbări pozitive la locul de muncă. Acceptă și primește aceste vibrații pozitive cu ușurință. Vei atinge un nou echilibru în viața profesională și personală. Acest lucru va aduce un aer proaspăt relațiilor tale de orice fel.

Leu

Ar trebui să te concentrezi în mod special pe menținerea unei conexiuni emoționale puternice cu prietenii și familia. Va trebui, de asemenea, să acorzi o atenție suplimentară finanțelor tale, deoarece acestea ar putea fi afectate de conjuncția astrală.

Fecioară

Vei fi răvășită de emoții. Reanalizezi anumite amintiri din trecut și riști să te întristezi. Singura soluție este să apelezi la susținerea emoțională a familiei și prietenilor. Aceștia te vor ajuta să îți recapeți optimismul.

Balanță

Relațiile tale îți aduc fericire și mulțumire. Nu te vei confrunta cu prea multe probleme în această perioadă. Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va reflecta doar partea bună a relațiilor și carierei tale.

Scorpion

S-ar putea să te simți împovărată emoțional în acest timp. Cu sprijinul celor dragi vei supraviețui însă acestei perioade. Romantismul va avea prioritate în viața ta. Horoscopul lunii iunie anunță că vei fi apreciată de partener. Cu toate acestea, ar trebui să acorzi mai multă importanță bugetului tău.

Săgetător

Lasă lucrurile să curgă în mod natural în viața ta. Nu forța schimbările. Dacă vei proceda astfel, lucrurile nu vor lua o întorsătură favorabilă. Trebuie să îți accepți sentimentele și să te adaptezi noilor vibrații ale vieții tale.

Capricorn

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un moment potrivit pentru a te redescoperi și a avea mai mult timp pentru tine. Poți apela la meditație, introspecție, pentru a cunoaște mai bine adevăratul tău eu.

Vărsător

Viața ta romantică va lua o întorsătură pozitivă. Te vei înțelege mai bine cu partenerul tău și veți petrece momente memorabile împreună. Fii mai deschisă față de propunerile lui și aventureză-te în necunoscut, te sfătuiește presa de specialitate.

Pești

Vei fi foarte concentrată pe munca ta și vei acorda, de asemenea, mai mult credit părerilor celorlalți. Te preocupă imaginea ta și vei face schimbări ale aspectului tău, pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×