Reclamă

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021. Cum afectează zodia în care te-ai născut

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un fenomen unic. Eclipsa se petrece când în timpul mișcării de rotație a Lunii în jurul Pământului, acesta blochează lumina Soarelui, iar umbra sa acoperă Luna. Potrivit astrologilor, eclipsa lunară activează Nodul Lunar pe hărțile noastre astrale. Cum îți afectează eclipsa lunară zodia?

Publicat: 26 mai 2021, 14:46 / Actualizat: 26 mai 2021, 16:38

Cele mai înalte și cele mai joase puncte ale acestei orbite afectează nodurile lunare care, la rândul lor, semnifică planurile noastre trecute, prezente și viitoare. Iată cum eclipsa de Lună îți va afecta semnul zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021

Eclipsele de Lună se petrec de regulă de cel puțin de două ori pe an. În timpul eclipsei lunare, luna este mereu în faza de Lună Plină.

Potrivit Observatorului Astronomic „Amiral Urseanu”, Luna va părea plină între 25 și 27 mai. Eclipsa de Lună nu va putea fi însă vizibilă din țara noastră. Tot miercuri, 26 mai, Luna se află la cea mai mică distanță de Pământ, la o depărtare de 357.316 km.

Berbec

Este posibil să fii copleșită de un val de emoții în această perioadă. De aceea ar fi mai indicat să te înconjori de familie și prieteni. Aceștia te vor ajuta să te simți mai confortabil. Pe plan financiar, vei avea însă parte de câștiguri impresionante.

Reclamă

Taur

Urmează o perioadă a introspecțiilor, în care îți vei autoobserva cele mai întunecate dorințe. Cu această ocazie te vei redesoperi. Vei afla care sunt fricile și punctele tale slabe. Profită de acest moment pentru a-ți rezolva problemele.

Gemeni

Reclamă

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va produce unele schimbări în viața și în relațiile tale. Vei avea parte de o serie de evenimente care vor decide viitorul relației tale. Relațiile unora dintre voi vor deveni mai puternice. În alte cazuri se anunță însă despărțiri bruște.

Rac

Se vor petrece o serie de schimbări pozitive la locul de muncă. Acceptă și primește aceste vibrații pozitive cu ușurință. Vei atinge un nou echilibru în viața profesională și personală. Acest lucru va aduce un aer proaspăt relațiilor tale de orice fel.

Leu

Ar trebui să te concentrezi în mod special pe menținerea unei conexiuni emoționale puternice cu prietenii și familia. Va trebui, de asemenea, să acorzi o atenție suplimentară finanțelor tale, deoarece acestea ar putea fi afectate de conjuncția astrală.

Fecioară

Vei fi răvășită de emoții. Reanalizezi anumite amintiri din trecut și riști să te întristezi. Singura soluție este să apelezi la susținerea emoțională a familiei și prietenilor. Aceștia te vor ajuta să îți recapeți optimismul.

Balanță

Relațiile tale îți aduc fericire și mulțumire. Nu te vei confrunta cu prea multe probleme în această perioadă. Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va reflecta doar partea bună a relațiilor și carierei tale.

Scorpion

S-ar putea să te simți împovărată emoțional în acest timp. Cu sprijinul celor dragi vei supraviețui însă acestei perioade. Romantismul va avea prioritate în viața ta. Horoscopul lunii iunie anunță că vei fi apreciată de partener. Cu toate acestea, ar trebui să acorzi mai multă importanță bugetului tău.

Săgetător

Lasă lucrurile să curgă în mod natural în viața ta. Nu forța schimbările. Dacă vei proceda astfel, lucrurile nu vor lua o întorsătură favorabilă. Trebuie să îți accepți sentimentele și să te adaptezi noilor vibrații ale vieții tale.

Capricorn

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un moment potrivit pentru a te redescoperi și a avea mai mult timp pentru tine. Poți apela la meditație, introspecție, pentru a cunoaște mai bine adevăratul tău eu.

Vărsător

Viața ta romantică va lua o întorsătură pozitivă. Te vei înțelege mai bine cu partenerul tău și veți petrece momente memorabile împreună. Fii mai deschisă față de propunerile lui și aventureză-te în necunoscut, te sfătuiește presa de specialitate.

Pești

Vei fi foarte concentrată pe munca ta și vei acorda, de asemenea, mai mult credit părerilor celorlalți. Te preocupă imaginea ta și vei face schimbări ale aspectului tău, pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×