Eclipsa de Lună din 26 mai 2021. Cum afectează zodia în care te-ai născut

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un fenomen unic. Eclipsa se petrece când în timpul mișcării de rotație a Lunii în jurul Pământului, acesta blochează lumina Soarelui, iar umbra sa acoperă Luna. Potrivit astrologilor, eclipsa lunară activează Nodul Lunar pe hărțile noastre astrale. Cum îți afectează eclipsa lunară zodia?

Publicat: 26 mai 2021, 14:46 / Actualizat: 26 May 2021, 16:38

Cele mai înalte și cele mai joase puncte ale acestei orbite afectează nodurile lunare care, la rândul lor, semnifică planurile noastre trecute, prezente și viitoare. Iată cum eclipsa de Lună îți va afecta semnul zodiacal.

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021

Eclipsele de Lună se petrec de regulă de cel puțin de două ori pe an. În timpul eclipsei lunare, luna este mereu în faza de Lună Plină.

Potrivit Observatorului Astronomic „Amiral Urseanu”, Luna va părea plină între 25 și 27 mai. Eclipsa de Lună nu va putea fi însă vizibilă din țara noastră. Tot miercuri, 26 mai, Luna se află la cea mai mică distanță de Pământ, la o depărtare de 357.316 km.

Berbec

Este posibil să fii copleșită de un val de emoții în această perioadă. De aceea ar fi mai indicat să te înconjori de familie și prieteni. Aceștia te vor ajuta să te simți mai confortabil. Pe plan financiar, vei avea însă parte de câștiguri impresionante.

Taur

Urmează o perioadă a introspecțiilor, în care îți vei autoobserva cele mai întunecate dorințe. Cu această ocazie te vei redesoperi. Vei afla care sunt fricile și punctele tale slabe. Profită de acest moment pentru a-ți rezolva problemele.

Gemeni

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va produce unele schimbări în viața și în relațiile tale. Vei avea parte de o serie de evenimente care vor decide viitorul relației tale. Relațiile unora dintre voi vor deveni mai puternice. În alte cazuri se anunță însă despărțiri bruște.

Rac

Se vor petrece o serie de schimbări pozitive la locul de muncă. Acceptă și primește aceste vibrații pozitive cu ușurință. Vei atinge un nou echilibru în viața profesională și personală. Acest lucru va aduce un aer proaspăt relațiilor tale de orice fel.

Leu

Ar trebui să te concentrezi în mod special pe menținerea unei conexiuni emoționale puternice cu prietenii și familia. Va trebui, de asemenea, să acorzi o atenție suplimentară finanțelor tale, deoarece acestea ar putea fi afectate de conjuncția astrală.

Fecioară

Vei fi răvășită de emoții. Reanalizezi anumite amintiri din trecut și riști să te întristezi. Singura soluție este să apelezi la susținerea emoțională a familiei și prietenilor. Aceștia te vor ajuta să îți recapeți optimismul.

Balanță

Relațiile tale îți aduc fericire și mulțumire. Nu te vei confrunta cu prea multe probleme în această perioadă. Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 va reflecta doar partea bună a relațiilor și carierei tale.

Scorpion

S-ar putea să te simți împovărată emoțional în acest timp. Cu sprijinul celor dragi vei supraviețui însă acestei perioade. Romantismul va avea prioritate în viața ta. Horoscopul lunii iunie anunță că vei fi apreciată de partener. Cu toate acestea, ar trebui să acorzi mai multă importanță bugetului tău.

Săgetător

Lasă lucrurile să curgă în mod natural în viața ta. Nu forța schimbările. Dacă vei proceda astfel, lucrurile nu vor lua o întorsătură favorabilă. Trebuie să îți accepți sentimentele și să te adaptezi noilor vibrații ale vieții tale.

Capricorn

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 este un moment potrivit pentru a te redescoperi și a avea mai mult timp pentru tine. Poți apela la meditație, introspecție, pentru a cunoaște mai bine adevăratul tău eu.

Vărsător

Viața ta romantică va lua o întorsătură pozitivă. Te vei înțelege mai bine cu partenerul tău și veți petrece momente memorabile împreună. Fii mai deschisă față de propunerile lui și aventureză-te în necunoscut, te sfătuiește presa de specialitate.

Pești

Vei fi foarte concentrată pe munca ta și vei acorda, de asemenea, mai mult credit părerilor celorlalți. Te preocupă imaginea ta și vei face schimbări ale aspectului tău, pentru a-i impresiona pe cei din jur.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×