Reclamă

Eclipsa de Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

Evenimentele astrologice din ultima perioadă, dar mai ales eclipsa de lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022 poate aduce schimbări și evoluții neașteptate în viața tuturor nativilor. Indiferent că vorbim despre emoții pe plan personal sau răsturnări de situații pe plan profesional, acestea vor fi cu siguranță ghidate de astre. De asemenea, acest articol vine să întărească anumite convingeri ale implicării astrologiei în viața noastră.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:06

Luna plină semnifică întotdeauna finalizarea unor proiecte, indiferent care este natura lor. De asemenea, poate fi sfârșitul a ceva ce am căutat în tot acest timp și până la urmă am găsit. Pentru anumiți nativi vor exista anumite discuții eliberatoare, pe când alții vor trece ghidați pas cu pas către o nouă ieșire din impas. Este o eclipsă ce va zgudui fiecare parte a sufletului, iar posibilitățile vor fi și de această dată nemăsurate.

Eclipsa de Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022

Este o perioadă ce va afecta în principal semnele fixe, de Pământ. Reușește să ne aducă la realitate atunci când sunt indeciși. Ne direcționează pe drumul cel bun și ne va aduce întâmplări neobișnuite. În plan medical pot exista anumite probleme pentru nativi, însă un consult rapid poate elimina dubiile. De obicei, eclipsele sunt dificil de suportat, chiar și de cele mai norocoase zodii. De aceea, ese bine să ascultăm sfaturile specialiștilor, pentru a ne organiza viața mai bine.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Un vechi conflict despre bani poate ajunge la final în această perioadă. Soluțiile conflictelor ce apar acum implică un compromis sau o echilibrare de balanță.

Dacă undeva e un dezechilibru, el devine evident și poate fi soluționat mai ușor. Aspecte ce țin de posesiuni personale, valori, talente sau resurse pot ieși la lumină. Poate fi un moment de cotitură într-o relație cu cei dragi sau cu afacerile, iar o revelație poate duce la idei de viitor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Eclipa de Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022 favorizează productivitatea, dar îți și aduce anumite sentimente contradictorii. Ești concentrată pe nevoile tale personale.

Dacă te-ai ocupat excesiv de nevoile altora și de problemele lor, vei simți nevoia să îți strigi independența. Sentimente ținute ascunse vor ieși cu putere la iveală acum. Un astfel de eveniment poate genera conștientizări majore.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Poți avea de-a face cu un secret ce iese la lumină sau o revelație. pPe măsură ce descoperi ce simți cu adevărat într-o anumită privință te redresezi. Dacă ai ignorat nevoile tale de odihnă, vei simți această lipsă și va trebui să treci la acțiune, arată Astrology.com.

Ce vei vedea poate fi surprinzător, dar te și pune spre schimbări necesare. Să dai drumul trecutului în moduri semnificative este vital. Este un proces lung ce te va duce departe. Poți avea o nevoie copleșitoare să te retragi pentru odihnă sau să vezi tendințe noi de a trăi liniștită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Eclipa de Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022 îți reamintește de nevoia ta de a fi implicat sau de a aparține unui grup. Prieteni, asociați, pot fi un focus puternic acum pentru ține. Dacă au existat tensiuni în viață ta socială sau romantică pe care le-ai ignorat, acestea vor ieși la iveală.

Descoperirile făcute acum sunt emoționale și palpitante. Se poate trezi o nevoie de a te simți valoroasă ca prietenă sau iubită. Răni vechi pot ieși la lumină. Este bine să lași aceste emoții să nu te controleze înainte de a acționa în vreun fel. Ești încurajată să canalizezi această energie în scopuri pozitive,

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna plină poate avea impact asupra nevoilor tale personale ce trebuie rezolvate. Dacă ți-ai ignorat sarcinile de lucru, acum este un timp pentru a le readuce în față. Responsabilitățile și angajamentele tale pot reapărea acum.

Este un timp puternic pentru recunoaștere, recompensă, anunțuri, mari revelații într-un mod surprinzător, spune Yourtango.com. Răni pe sectorul dragostei pot ieși la lumină, dar ele doar îți vor alimenta motivația de a avea grijă de lucrurile cu adevărat importante.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Energia acestei perioade este pentru încredere și spirit. Ea poate scoate la lumină un aspect care să îți schimbă perspectiva și focusul, ridicându-ți preocupările deasupra rutinei obișnuite. Te poate încuraja să te uiți în ansamblu și să țintești cât mai sus.

Un proiect pe care l-ai amânat poate ieși acum la iveală. Este un timp bun să îți explorezi nevoile pentru mai multă aventură, învățare și expansiune în viața ta. Ai fost ocupată cu treburi zilnice și acum îți recunoști nevoia pentru adrenalină.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Eclipa de Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022 poate aduce la lumina un aspect despre anumite datorii, obligații, investiții, lucruri sau bani împărțiți în familie. Dacă ai fost sau ești dependent de ceva sau cineva, sau din contra te simți împovărat, poți simți nevoia să faci o schimbare majoră.

Este cazul să-ți  recunoaști adevăratele sentimente. Poți ajunge la realizări mari în următoarele săptămâni. Poți avea curajul de a te elibera din ceva ce te-a îngreunat sau te-a impedicat să crești. Pentru unii poate apărea o mișcare financiară semnificativă sau o revelație într-o relație intimă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativul Scorpion, această perioadă poate să te agite. O revelație, în special în legătură cu ce simți pentru cineva poate veni pe neașteptate. Ai fost destul de focusată pe scopurile și planurile tale profesionale și acum primeșți un feedback.

Poți descoperi și nevoia de a te sprijini pe cineva pentru un proiect important. Este timpul să înveți ce ai nevoie și ce vrei de la alții, dar și ce poți tu oferi la schimb. Dacă ți-ai ignorat anumite nevoi și emoții, ele își vor cere atenția azi, dar și pe viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Aspectele astrale sunt în special norocoase pentru tine în această perioadă. Situațiile în care ți se cere încrederea în sine vor apărea acum și ești pregătită pentru astfel de provocări.

Ești deasupra tuturor, sau cel puțin așa te simți. Luna plină poate aduce un subiect de muncă sau de sănătate în atenția ta sau spre  o finalitate imedită. Poate că ai fost prea mult stresată, privată de viața frumoasă sau focusată pe lucruri pe care nu le-ai dorit în viața ta. Acum este momentul să te eliberezi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cu un astfel de eveniment astral, poți experimenta un val creativ intens, sentimente puternice romantice sau afectuoase și o mare nevoie de a-ți exprimă afecțiunea pentru cei din jur.

Emoțiile nerecunoscute până acum ies la suprafață și ești mai jucăușă și expresivă. Îți dorești să marchezi teritoriul și simți că acum este momentul. Pot fi și tensiuni între ce gândești și ceea ce faci, însă acest disconfort te va mobiliza să faci schimbările necesare pe viitor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna plină în Taur de azi îți atrage atenția spre nevoile tale emoționale și aspecte ce țin de viața personală. Este un timp în care să îți onorezi nevoia pentru o bază sigură pentru viitor.

Totul ține de confort și de susținere. Dacă te-ai luptat peste măsură, provocarea este să lași totul să meargă de la sine. Dacă ai realizat proiecte de una singură și ai luat decizii majore, ai nevoie acum de susținere de la cei dragi și asta va ieși la iveală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Poți experimenta o nevoie puternică de a fi înțeleasă, de a avea și tu cuvântul tău de spus. Este cazul să-ți exprimi ideile sau punctul de vedere.

Poate fi un timp pentru recunoaștere a ideilor rale recente, a proiectelor tale sau un punct de împlinire a unor proiecte academice importante. Totuși, este cel mai bine să nu vorbești imediat pe cele mai arzătoare subiecte. Observă, înțelege și procesează deocamdată, spun astrele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×