Reclamă

El arată așa, dar logodnica lui seamănă cu o zeiță. Cine este sportivul care se iubește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără

El arată așa, dar logodnica lui seamănă cu o zeiță. Sportivul din imagine se iubește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în timpul unei vacanțe de vis. Aceștia s-au retras pe o plajă liniștită din Costa Rica și au încercat să se bucure de timpul liber.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2024, 6:46

Boris Becker a fost surprins fără cămașă. Imaginile au apărut la scurt timp după ce s-a aflat că acesta s-ar fi rănit la cot. Sportivul s-a plimbat pe o plajă din Costa Rica împreună cu logodnica sa Lilian de Carvalho Monteiro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El arată așa, dar logodnica lui seamănă cu o zeiță

Se crede că fostul jucător de tenis, în vârstă de 56 de ani, a plecat cu avionul în Costa Rica pentru a participa la o emisiune de supraviețuire.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Boris Becker fotografiat la bustul gol în timpul vacanței
Boris Becker s-a relaxat pe tot parcursul vacanței / Profimedia Images

Cotul lui părea umflat în timp ce se relaxa pe nisip alături de logodnica sa. În anul 2020 s-a aflat faptul că sportivul suferă de bursita olecraniană sau „cotul studentului”.

Reclamă

Un reprezentant al jucătorului de tenis a fost contactat de publicația DailyMail, însă acesta nu a răspuns solicitării. Sportivul s-a bucurat de o baie în mare și a prins câteva raze în timp ce a stat la plajă.

Alături de el a fost și Lilian, în vârstă de 33 de ani. Logodnica sportivului a arătat impecabil atunci când a apărut pe plajă într-un top negru și o pereche de pantaloni largi.

Lilian a fost ca o zeiță pe plaja din Costa Rica. Aceasta a fost surprinsă de fotografi în timp ce purta o conversație telefonică. Lilian, manager de risc politic, are o relație de câțiva ani cu fostul jucător de tenis.

Reclamă

Cei doi s-au mutat împreună în Milano atunci când acesta a fost eliberat din închisoare, acolo unde a ispășit opt luni din pedeapsa de doi ani și jumătate pentru infracțiuni de insolvență.

Se pare că Becker ar fi cerut-o în căsătorie la Catedrala din Milano în anul 2021. Miliardarul Jeff Bezos s-a logodit și el în mare secret cu partenera sa în anul 2023.

Lilian i-a fost alături sportivului atunci când acesta s-a aflat în sala de judecată.

După ce Becker a fost eliberat din închisoare, cuplul care obișnuia să stea în Marea Britanie a ales să se mute în Milano, scrie publicația PageSix.

Ce probleme a avut Boris Becker cu justiția

Publicația Antena Sport scria la începutul acestui an că Boris Becker a scăpat de faliment. Totul s-a întâmplat după ce justiția britanică a decis să încheie procedura de faliment personal care îl viza pe tenismen.

A existat, de asemenea, un acord cu administratorii săi judiciari. Fostul jucător de tenis a fost condamnat în anul 2022 la doi ani și jumătate de închisoare.

Cu ajutorul avocaților, sportivul a reușit să părăsească penitenciarul după opt luni. Jucătorul de tenis a declarat că este în faliment în 2017 după ce a făcut un împrumut de 3 milioane de lire sterline la banca, împrumut pe care nu l-a returnat.

Boris a fost acuzat la scurt timp că și-a ascuns bunurile pentru a evita să-și achite datoriile. În ciuda eforturilor sale, Boris a fost găsit vinovat și condamnat conform Legii Insolvenței de juriul curții Southwark Crown din Londra.

Jucătorul s-a văzut nevoit să vândă mai multe bunuri personale, printre care și câteva trofee câștigate, pentru a-și putea achita o parte din datorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×