Reclamă

Seamănă enorm cu mama sa și a atras toate privirile la plajă. Modelul care a uimit într-un costum de baie roșu în Miami

Seamănă enorm cu mama sa și a atras toate privirile la plajă. Modelul care a uimit într-un costum de baie roșu în Miami este nimeni altul decât fiica lui Christie Brinkley, Sailor Brinkley-Cook.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 mai 2024, 6:40

Cu această nouă apariție a lui Sailor, fanii și-au dat seama din nou că tânăra și mama sa seamănă ca două picături de apă. Aceasta a mers pe plajă alături de prietenii ei și a atras toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seamănă enorm cu mama sa și a atras toate privirile la plajă

Sailor, care a călcat pe urmele mamei sale ca model, a fost văzută în Miami în weekend. Tânăra s-a relaxat la soare și a făcut și o baie în ocean.

Sailor în vârstă de 25 de ani a purtat un costum de baie simplu, roșu, pentru ieșirea cu prietenii. Cu toate acestea, look-ul ei a fost accesorizat cu cercei cerc din aur.

Sailor Brinkley, la plajă în Miami
Cu această nouă apariție a lui Sailor, fanii și-au dat seama din nou că tânăra și mama sa seamănă ca două picături de apă / Profimedia Images

Inițial, Sailor a avut părul blond strâns într-un coc în vârful capului. Atunci când însă s-a scufundat complet în apă, părul i s-a lăsat și i-a scos și mai mult în evidență trăsăturile superbe ale feței.

Reclamă

Ulterior, Sailor a fost văzută mergând pe o bicicletă în blugi largi, în timp ce se uita pe telefon.

Christie, în vârstă de 70 de ani, o are pe Sailor din căsnicia cu fostul soț Peter Cook. Cei doi au fost căsătoriți între 1996 și 2008. Supermodelul mai are un fiu pe nume Jack cu fostul partener Richard Taubman, care a fost adoptat ulterior de Cook. Ea mai are și o fiică, pe Alexa, pe care o are din relația cu Billy Joel.

Christie și Sailor au o relație extrem de apropiată

Reclamă

Săptămâna trecută, Christie a distribuit un videoclip din culise de la concertul lui Joel din Madison Square Garden unde a mers alături de Sailor.

„Sailor i-a oferit unchiului Billy câteva indicații înainte de spectacol”, a subtitrat ea videoclipul în care tânăra cânta „You May Be Right”, în timp ce Joel, în vârstă de 74 de ani, se uita și zâmbea.

Christie a adăugat în descriere: „S-ar putea să ai dreptate, poate că e nebună, dar a fost doar spectacolul 101 din cursa sa istorică, așa că ea încerca doar să fie de ajutor! Laugh out loud!”

Sailor a postat, de asemenea, un videoclip din timpul participării la spectacol. În imagini se vede cum ea și mama ei cântau „The Longest Time” a lui Joel în timp ce erau în public.

„Sparks Joy”, a scris ea în descrie. Sailor a mai publicat și alte câteva fotografii cu flori, World Trade Center și o fotografie a ei de când era mică.

În timpul spectacolului, Joel a cântat melodia „Uptown Girl”, care este despre supermodel. Camerele le-au filmat pe Christie și Sailor pe toată durata melodiei.

În luna martie a acestui, Christie a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele.

„Veștile bune pentru mine sunt că am detectat devreme carcinomul bazocelular”, a scris ea alături de mai multe fotografii. „Și am avut medici grozavi care au îndepărtat cancerul și m-au cusut la perfecțiune ca un Dior haute couture 👍.”

Chiar dacă a trecut prin momente de panică, se pare că Christie trăiește viața la intensitate maximă. Se bucură de fiecare clipă alături de familia sa care îi este mereu aproape.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×