Reclamă

Elisabeth Moss este însărcinată. Actrița a dezvăluit că așteaptă primul ei copil la Jimmy Kimmel Live

Elisabeth Moss este însărcinată. Actrița internațională a făcut vestea cea mare la emisiunea Jimmy Kimmel Live. Elisabeth nu a dezvăluit alături de cine așteaptă primul copil, dar a împărtășit detalii despre cum s-a simțit în primele săptămâni de sarcină.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 ianuarie 2024, 11:02

Primele imagini cu Elisabeth Moss având burtică au fost surprinse de fotografi la începutul lunii ianuarie. Actrița se afla atunci pe platourile de filmare și mulți se întrebau la acel moment dacă diva poartă un costum sau așteaptă un bebeluș. Misterul a fost elucidat chiar de vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeth Moss este însărcinată

Moss, în vârstă de 41 de ani, a confirmat faptul că așteaptă primul ei copil. Câștigătoarea la Premiile Emmy și-a lăsat burtica la vedere atunci când a apărut la Jimmy Kimmel Live. Aceasta a vorbit despre cum se simte și cum au arătat prima parte a sarcinii sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elisabeth Moss în timp ce sosește la Jimmy Kimmel Live
Elisabeth Moss a decis să împărătășească vestea cea mare cu admiratorii ei / Profimedia Images

Jimmy a fost extrem de direct atunci când a întrebat-o pe divă dacă așteaptă cu adevărat un copil sau este o actriță dedicată rolului pe care îl joacă.

Reclamă

Cred că sunt puțin din amândouă. Pot să spun că sunt norocoasă. M-am simțit destul de bine până acum”, a declarat Elisabeth în timpul emisiunii live.

Actrița este în general rezervată și nu dezvăluie informații despre viața sa personală. Vedeta nu a vrut să dezvăluie cine este tatăl copilului sau care este data la care ar urma să nască.

Actrița și-a lăsat mult timp fanii să ghicească dacă așteaptă un copil. Paparazzi au surprins-o în timp ce se aflat pa platourile de filmare din Los Angeles. Acolo a purtat un halat roz și nu a încercat să ascundă burtica de gravidă, scrie presa de peste hotare.

Reclamă

Moss a dezvăluit că își dorește să fie mamă în timpul unui interviu din 2022.

„Îmi doresc să am copii pentru că am fost mereu inspirată de mama mea. S-a descurcat minunat cu mine și mi-aș dori să fiu ca ea atunci când o să am un copil”, a spus Moos într-un interviu din trecut.

Ce a spus Elisabeth Moss despre rolul de mamă

Într-un alt interviu, Moss spunea că se teme să fie o mamă în vârstă, fiind unul dintre motivele pentru care nu ar fi vrut să rămână însărcinată la o vârstă înaintată.

„Cred că atunci când o să am un copil o să o rog pe mama să mă ajute cu el. Rolul de mamă nu e pentru oricine. Nu am știut niciodată dacă o să mi se potrivească, dar în ultimul timp m-am gândit tot mai mult la asta. Cred că sunt pregătită. Nu am niciun plan, dar știu că îmi doresc un copil”, a spus Moss într-un interviu din 2018.

Moss a fost mereu atentă când a vorbit public despre viața ei privată. În prezent nu se cunoaște cine este tatăl copilului ei. Moss a fost căsătorită în trecut cu Fred Armisen. Vedeta a spus într-un interviu din trecut că experiența a fost una „traumatică”.

Moss avea doar 26 de ani atunci când l-a cunoscut pe Armisen. Armisen avea la acea vreme 42 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi și-a spus rapid cuvântul.

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009, iar 8 luni mai târziu au anunțat faptul că s-au separat. Moss și fostul ei soț au divorțat în anul 2010.

Ulterior, Moss a avut o relație de trei ani cu Adam Arkapaw. Moss și Adam s-au cunoscut în 2012, însă relația nu s-a încheiat cu o căsătorie. Moss nu a mai vorbit de atunci despre nicio relație serioasă, iar partenerii ei au rămas mereu ascunși de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×