Reclamă

Elisabetta Gregoraci a impresionat la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-a îmbrăcat apoi la plajă

Elisabetta Gregoraci s-a despărțit de Flavio Briatore în 2018, după nouă ani de căsătorie. Frumoasa șatenă are 41 de ani. În ciuda vârstei, e află într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. De această dată, Elisabetta Gregoraci a impresionat la Festivalul de Film de la Veneția.

Publicat: 13 septembrie 2021, 8:08

Modelul italian, în vârstă de 41 de ani, s-a făcut remarcată la Festivalul de Film de la Veneția într-o rochie lungă, cu volane, care a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe covorul roșu, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabetta Gregoraci a impresionat la Festivalul de Film de la Veneția

Pentru a-și completa ținuta, Elisabetta și-a lăsat părul lejer pe spate. La capitolul machiaj a optat pentru ceva foarte discret. Frumoasa vedetă se află într-o formă de invidiat. A trimis sărutări oamenilor veniți să vadă marea de vedete invitate la eveniment.

La scurt timp după ce a mers la marele eveniment, Elisabetta a fost fotografiată la plajă. Așa cum era de așteptat, modelul a optat pentru un costum de baie din două piese, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Aceasta s-a relaxat pe o ambarcațiune de lux, alături de nimeni altul Flavio, fostul ei soț. Aceasta este cea mai bună dovadă a faptului că cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Elisabetta Gregoraci, alături de fiul ei și fostul soț, pe o ambarcațiune de lux
Elisabetta și Flavio s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Roma, în 2008 / Profimedia Images
Reclamă

Omul de afaceri italian a fost surprins în ultimii ani alături de tinere sexy. Acesta a apărut adesea în presă cu relațiile pe care le-a avut în ultimii ani. Acum toți sunt surprinși că a început să apară alături de Elisabetta.

Relația lui Falvio cu Elisabetta Gregoraci

Elisabetta și Flavio s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Roma, în 2008. Cei doi au devenit doi ani mai târziu părinții unui băiețel pe care l-au numit Falco. În anul 2018 au început să apară speculații că cei doi se află în proces de divorț, după ce au fost fotografiați la o firmă de avocatură în Milano, cu puțin înainte de sărbătorile de iarnă din 2017.

Reclamă

Potrivit actelor de divorț, din căsătoria cu omul de afaceri, Elisabetta a rămas cu casa din Monaco și cu o pensie alimentară consistentă pentru fiul lor. Niciunul dintre cei doi nu a discutat vreodată în presă despre separare. Flavio Briatore, care s-a născut la Verzuolo lângă Cuneo, Italia, a devenit faimos ca director general și director al echipei Renault de Formula 1.

Cu toate acestea, în 2008 a fost demis din poziția sa de la F1. I s-a interzis pe viață participarea la evenimentele din acest domeniu, din cauza implicării sale în Singapore Grand Prix 2008. Cu toate acestea, în 2013, FIA a decis să ridice interdicția lui Flavio.

Omul de afaceri a avut mai apoi o relație cu modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit când Flavio a fost văzut sărutând o altă femeie. Cei doi au împreună o fiică de 17 ani, Helene ‘Leni’ Samuel. În 1998, Flavio Briatore a avut o relație cu Naomi Campbell și chiar au fost logodiți. Modelul a devenit anul acesta mamă, iar vestea i-a luat pe toți prin surprindere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×