Reclamă

Winnie Harlow a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Ce rochie a purtat modelul la Premiile GQ Men of the Year

Fotomodelul, Winnie Harlow a atras privirile tuturor pe covorul roșu la Premiile GQ Men of the Year 2021. Vedeta a ales o ținută nonconformistă care să-i pună frumusețea naturală în evidență. Rochia scurtă a completat perfect look-ul unic al tânăra în vârstă de doar 27 de ani. Winnie este recunoscută în întreaga lume datorită imaginii sale.

Publicat: 6 septembrie 2021, 7:06

Winnie Harlow a reușit să întoarcă privirea oamenilor asupra sa. Pe covorul roșu, tânăra s-a simțit în largul său și a pozat fără să se teamă de camerele de fotografiat. Vedeta a purtat o rochie unică, ce i-a pus în evidență trupul perfect. Modelul a fost prezent la Premiile GQ Men of the Year unde a prezentat unul din premiile serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Winnie Harlow a atras privirile tuturor pe covorul roșu

Frumoasa Winnie Harlow suferă de afecțiunea vitiligo, motiv pentru care pielea sa arată diferit de cea a restului oamenilor. Această afecțiune distruge practic celulele pigmentare ale pielii. De-a lungul timpului, Winnie s-a confruntat de mai mult ori cu părerile critice ale celor din jur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Modelul Winnie Harlow care poartă o rochie tip gogoșar, portocalie, a atras privirile tututror pe covorul roșu la Premiile GQ Men of The Year din 2021
Winnie Harlow a impresionat publicul cu ținuta pe care a ales să o poarte / Profimedia Images

Cu toate acestea, de când a devenit model a reușit să capete mai multă încredere în ea și să nu e teamă de ce spun cei din jur. În cea mai recentă apariție, Winnie a ales să poarte o rochie scurtă, nonconformistă. Rochia încrețită într-o nuanță, predominant, orange a reușit să-i pună perfect în evidență frumusețea naturală.

Reclamă

Mânecile rochiei au fost lăsate atent pe umeri pentru a-i adăuga un plus siluetei sale. Accesoriile nu au putut nici ele să lipsească din ținută. Vedeta a optat pentru niște cercei lungi, iar părul și la lăsat desprins, dat într-o parte. Se pare că modelul a renunțat la tunsoarea pe care și-a făcut-o la începutul lunii februarie. Încălțămintea a fost un alt subiect de discuție pentru cei din jur.

Winnie a purtat o pereche de tocuri stiletto înalte. Aceștia au fost creați în culorile rochiei și au fost accesorizați cu mult sclipici. Winnie Harlow s-a simțit în largul său și a atras privirile tuturor celor din jur. Vedeta a fost sigură pe frumusețea sa, motiv pentru care nu s-a sfiit să se afișeze într-o rochie unică și extravagantă.

Cum și-a început Winnie Harlow cariera de model

Reclamă

Winnie Harlow a atras privirile tuturor încă de la începutul carierei sale. Afecțiunea de care suferă a făcut-o pe tânără să aibă parte d eo imagine unică. Aceasta a intrat în lumea modelingului de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a avut parte de o întâlnire cu jurnalista Shannon Boodram care a realizat un documentar despre afecțiunea de care suferă.

Aceasta a remarcat imediat cât de natural se comportă tânăra în fața camerelor și i-a propus să urmeze o carieră în lumea modei. La doar 16 ani, Winnie Harlow și-a făcut un nume prin defilările la care participa.

La scurt timp după prima apariție, publicații celebre din întreaga lume au început să scrie despre ea.

În prezent, modelul se iubește cu jucătorul de baschet Kyle Kuzma. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la New York la Săptămâna Modei. De atunci au fost fotografiați deseori împreună, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine.

Deși de data aceasta, Winnie Harlow a fost fotografiată singură pe covorul roșu, modelul a avut grijă să aibă o apariție de neuitat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×