Reclamă

Emily Ratajkowski a mers la cină cu Stephane Bak. Cum s-au comportat unul cu celălalt după ce au fost fotografiați sărutându-se

Emily Ratajkowski a mers la cină cu Stephane Bak. Modelul s-a bucurat de o ieșire în oraș cu noua sa cucerire. Din imaginile recente, pare că le face plăcere să petreacă timp unul în compania celuilalt.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 octombrie 2023, 12:27

Emily, în vârstă de 32 de ani, și vedeta franco-congoleză, în vârstă de 27 de ani, au fost văzuți la Paris săptămâna aceasta în timp ce se sărutau pasional, după o cină. Modelul ținea în mână niște trandafiri, semn că bărbatul este hotărât să intre în viața divei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a mers la cină cu Stephane Bak

Cu toate acestea, apropiații vedetei spun că este singură și doar se întâlnește cu bărbați, dar nu este „nimic serios”. La cina la care au fost și fotografiați cei doi s-au privit cu atenție în ochi. Din imagini reiese că au vorbit toată noaptea.

Cei doi au consumat mai multe pahare de vin. Emily a fost văzută arătându-i ceva pe telefonul ei la un moment dat.

Cu toate acestea, potrivit persoanelor din interior, sărutul nu a fost „nimic grav”. Emily pur și simplu „se distrează” cu un „tip normal” în urma divorțului ei de Sebastian Bear-McClard, 36 de ani.

Reclamă

„Dacă ești amuzant, ai o șansă cu Emily. Iar Stéphane este foarte încrezător, are un mare simț al umorului și se înțelege ușor cu el. Este doar un moment bun”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

„Nu este nimic serios în acest moment. Ea se distrează și nu este mult mai mult decât o simplă ieșire cu el. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni și au lăsat să vadă unde vor ajunge. El pare să fie implicat cu totul. Ei îi place faptul că el este un tip normal și faima nu i-a pus stăpânire pe ego. Ea vrea doar să-și trăiască viața și să vadă cine intră în ea. Dacă ceva iese, fantastic. Ea doar aruncă zarurile și se așteaptă la distracție.”

Stephane a devenit faimos în 2012, la vârsta de 16 ani. A fost numit „cel mai tânăr comediant din Franța” datorită programului său de stand-up în cluburile mici din Paris.

Reclamă

A fost exclus din liceu în 2011. Ulterior, a fost autorizat de Departamentul francez de afaceri sociale să înceapă să lucreze la vârsta de 14 ani. Toate experiențele următoare au dus la cariera sa de comediant.

Rolul său cel mai notabil a fost în filmul recent al lui Wes Anderson, Asteroid City, în care a jucat rolul unui student alături de Scarlett Johansson și Tom Hanks.

Emily Ratajkowski s-a întâlnit cu mai mulți bărbați după divorț

Ieșirea lui cu Emily vine la șapte luni după ce ea a fost filmată sărutându-se cu cântărețul și fostul artist de la One Direction Harry, în vârstă de 29 de ani.

Într-un videoclip exclusiv obținut de DailyMail.com, cei doi s-au sărut în timp ce erau ascunși în spatele unui vehicul din Tokyo, în martie.

Actrița a îmbrățișat viața de femeie singură de când a cerut divorțul de fostul ei soț Sebastian, producător de film.

Cuplul, care are și un fiu de doi ani, Sylvester, s-a despărțit pentru prima dată în iulie, pe fondul acuzațiilor că Sebastian ar fi un „înșelător în serie”.

După despărțirea lor, Emily s-a bucurat de o aventură cu comediantul și actorul Eric Andre, care a postat fotografii ceu ei doi împreună pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților.

De asemenea, se spune că s-a întâlnit și cu cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson, în noiembrie 2022.

O sursă a declarat la vremea aceea pentru Us Weekly că actrița și comediantul Saturday Night Live erau „în stadiile foarte incipiente” ale întâlnirilor și se plăceau foarte mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×