Reclamă

Justin Bieber i-a făcut soției sale un cadou în valoare de 5 mii de dolari. Ce a primit Hailey Bieber de la partenerul său

Justin Bieber i-a făcut soției sale un cadou în valoare de 5 mii de dolari. Hailey Bieber a fost complet surprinsă de gestul partenerului său. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit anul acesta cinci ani de când și-au unit destinele.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 octombrie 2023, 6:42

Justin Bieber nu ține cont de bani atunci când vine vorba de surprizele pregătite pentru partenera sa. Artistul a vrut să să-i facă soției sale o surpriză plină de romantism. Cântărețul a apelat la o firmă specializată pentru a realiza o „piesă de artă” pentru Hailey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber i-a făcut soției sale un cadou în valoare de 5 mii de dolari

Justin Bieber și-a luat prin surprindere fanii atuni când a comandat un tablou personaliza. Tabloul recreează câteva mesaje pe care Hailey i le-a trimis de-a lungul timpului soțului său. Bieber și-a dorit să imortalizeze mesajele de dragoste într-un tablou unic. Piesa de artă poartă titlul de „I Miss You” care se traduce drept „Îmi e dor de tine”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației TMZ, piesa de artă a fost realizată de Emily Bright și Tamara Martin. Tot publicația mai sus citată scrie că tabloul impresionat a costat 5 mii de dolari. Apropiații artistului au declarat că mesajele din tablou „au un loc special în inima sa”.

Reclamă

Mesajele pe care Justin le-a primit ar fi fost trimise de Hailey în timp ce aceasta s-a aflat departe de casă. Echipa a lucrat mai multe săptămâni pentru a putea realiza piesa cerută de artist. Tabloul i-a fost livrat lui Justin.

Publicația Marca scrie că acesta s-ar afla deja în casa artistului și a soției sale. Hailey ar fi văzut tabloul atunci când s-a întors de la Săptămâna Modei de la Paris. Justin a mai colaborat în trecut cu artiștii care s-au ocupat de realizarea tabloului.

Acesta este foarte darnic când vine vorba de partenera sa. Justin își arată iubirea față de Hailey și prin intermediul postărilor pe care le face în mediul online. Cântărețul postează deseori fotografii alături de partenera sa de viață.

Reclamă

Justin Bieber și Hailey Bieber au sărbătorit cinci ani de la căsătorie

Justin Bieber și partenera sa au celebrat vara aceasta cinci ani de la căsătorie. Cântărețul a făcut o postare specială pe contul lui de instagram. Acesta a postat o serie de fotografii alături de care a lăsat și un mesaj emoționant. În ciuda zvonurilor din presă, pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. 

„Acest mesaj este pentru cel mai prețios lucru din viața mea. Cinci ani. Mi-ai captivat inima încă din primul moment. Te iubesc din tot sufletul, iar această călătorie ne va aduce și mai mult aproape”.

Hailey a celebrat și ea momentul important cu o serie din viața personală. Justin și Hailey nu s-au ferit niciodată să-și ascundă sentimentele atunci când au apărut în public. Hailey și soțul său s-au întâlnit pentru prima dat atunci când modelul avea doar 12 ani.

Prietenia lor a evoluat frumos, iar cei doi și-au început relația mulți ani mai târziu. Justin și Hailey s-au logodit în luna iulie a anului 2018, iar în luna septembrie a avut loc căsătorie.

Hailey a vorbit în trecut despre căsnicia sa cu Justin. Aceasta își dorește un copil cu Justin, însă se teme să fie mamă. Chiar dacă lucrurile nu au fost mereu ușoare între cei doi, aceștia au reușit să treacă împreună peste orice impediment. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×