Reclamă

Hailey Bieber a ieșit la o cină cu prietenii. Soția lui Justin Bieber a fost fotografiată fără pantaloni în Paris

Hailey Bieber a ieșit la o cină cu prietenii. Soția lui Justin Bieber a fost fotografiată fără pantaloni în Paris. Hailey are o siluetă de invidiat. Poate să poarte orice fel de haine își dorește, dar cu toate acestea nu a scăpat de atenția presei când a ieșit așa pe stradă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 septembrie 2023, 7:08

Fondatorul Rhode Skin a zâmbit tot timpul când a părăsit Restaurantul Hôtel Costes. Ea și-a etalat cu încredere picioarele lungi într-o ținută mai mult decât sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a ieșit la o cină cu prietenii

Modelul a lăsat puțin imaginației într-un body în două tonuri. Acesta era compus dintr-o bluză cu gât, de culoare bej în partea de sus și bikini negri în partea de jos.

Bieber, în vârstă de 26 de ani, a completat look-ul elegant, dar sexy, cu o curea aurie în jurul taliei și un trenci din piele, lung. În plus, ea și-a asortat ținuta de seară cu pantofi negri, ochelari de soare și o manichiură maronie.

Modelul devenit antreprenor s-a pregătit pentru cea mai nouă lansare a popularului ei brand de frumusețe: Peptide Lip Tint, un produs care costă 16 dolari.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Hailey Bieber, într-o ținută sexy, pe o stradă în Paris
Fondatorul Rhode Skin a zâmbit tot timpul când a părăsit Restaurantul Hôtel Costes / Profimedia Images

Următoarea ei lansare vine după recentul ei turneu de presă pentru colaborarea lui Rhode cu Krispy Kreme.

Hailey, care a sărbătorit cinci ani de căsnicie cu starul pop Justin Bieber la începutul acestei luni, a făcut turul în New York City în august pentru a promova lansarea tratamentului cu peptide pentru buze.

Reclamă

În timp ce Hailey a întors privirile în mod repetat cu ținutele sale mereu impecabile, soțul ei a făcut titluri cu ținuta sa ultra-casuală.

Cântărețul „Sorry”, în vârstă de 29 de ani, a sosit la evenimentul de lansare al soției sale purtând un hanorac și pantaloni scurți gri, pe care le-a asortat cu o pălărie roz și papuci galbeni. Cu toate acestea, Justin s-a dovedit a fi un soț iubitor. El a susținut-o pe Hailey și sărbătorind succesul mărcii sale pe Instagram.

Hailey Bieber vrea să-și ducă mariajul la un alt nivel

Hailey Bieber își dorește un copil cu Justin Bieber, dar se teme să fie mamă. Modelul a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală în cel mai recent interviu. Aceasta a vrut să fie transarentă și să răspundă tuturor întrebărilor adresate de revista The Sunday Times.

După ce s-au căsătorit în 2018, Justin și Hailey au spus că au primit nenumărate întrebări cu privire la un viitor copil. Justin a declarat în trecut că își dorește să fie tată, însă nu vrea să facă presiuni asupra soției sale.

Modelul a spus însă că iubește copiii, dar că nu se simte pregătit să fie în rolul de mamă. Întrebată dacă își dorește curând un copil, Hailey a devenit vizibil emoționată în interviul acordat.

”Plâng din cauza acestui lucru tot timpul. Îmi doresc foarte mult copii, dar sunt înspăimântată de ce urmează. Este suficient că oamenii spun lucruri urâte despre soțul meu și despre grupul meu de prieteni. Nu-mi pot imagina cum ar fi să confrunt oamenii atunci când voi fi mamă.”

”Nu-mi doresc să-mi atace copilul. Tot ce putem face este să-i creștem și să-i facem să se simtă iubiți, dar presiunea media este foarte mare.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×