Reclamă

Hailey și Justin Bieber au participat la US Open. Cei doi îndrăgostiți au ales să poarte ținute asortate

Hailey și Justin Bieber au participat la Us Open. Cei doi îndrăgostiți au ales să poarte ținute asortate. Paparazzi i-au surprins pe cei doi soți în ipostaze tandre. Justin a fost mereu grijuliu cu partenera sa. Aceasta s-a asigurat că Hailey se distrează la evenimentul sportiv.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 septembrie 2023, 6:47

Hailey Bieber și Justin Bieber sunt amatori de evenimente sportive. De data aceasta au mers să privească un meci de tenis. Fanii s-au bucurat să-i vadă din nou împreună la un eveniment. Justin a fost destul de retras în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey și Justin Bieber au participat la US Open

Haylie Bieber și Justin Bieber s-au decis să demonteze știrile care circulă despre ei în presa internațională. În ultima vreme s-a scris că Hailey este un simbol al eleganței, în timp ce soțul său nu este deloc atent la ținutele pe care le alege atunci când ies împreună pe stradă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hailey și Justin Bieber au fost surprinși în ipostaze tandre la US Open 2023
Hailey și Justin Bieber au ales să poarte ținute asemănătoare / Profimedia Images

De data aceasta, cei doi soți au ales să poarte ținute asemănătoare. Hailey și Justin s-au bucurat împreună de evenimentul sportiv. Modelul, în vârstă de 26 de ani, a ales un crop top alb, o fustă din piele și o geacă neagră oversized.

Reclamă

Partenerul său a ales o pereche de blugi, un tricou alb și o geacă neagră, asemănătoare cu cea aleasă de partenera sa. Accesoriile nu au lipsit din ținuta cântărețului. Acesta a optat și pentru o șapcă neagră cu buline albe și pentru o pereche de ochelari de soare.

Ochelarii roz au fost cei care au atras imediat atenția asupra artistului. Hailey și-a accesorizat ținuta cu un colier cu cifra 6 și o pereche de cercei de aur.

Cei doi s-au ținut tot timpul în brațe și au privit meciul de tenis. Relația lor evoluează tot mai frumos, iar publicațiile internaționale scriu că Justoin este implicat în totalitate în căsnicia pe care o are cu partenera lui.

Reclamă

Justin Bieber este grijuliu cu soția sa

Justin Bieber și Hailey Bieber nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta celor din jur cât de mult se iubesc, De data aceasta s-au distrat la un eveniment sportiv. În urmă cu câteva săptămâni, Justin a postat un mesaj emoționant pentru soția sa.

Acesta a ales o fotografie în care apare alături de Hailey. Contul de Instagram al artistului abundă de fotografii în care apare alături de partenera sa. Deși au programe foarte încărcate, cei doi își fac timp unul pentru celălalt.

Justin susține că este implicat și încearcă să o ajute pe Hailey să evolueze tot mai mult. Cântărețul și-a arătat mereu dragostea față de soția sa. În trecut, Hailey a povestit despre căsnicia pe care o are cu Justin Bieber.

Cei doi au trecut prin multe probleme împreună, dar acest lucru i-a făcut să devină și mai puternici. În ceea ce privește copiii, Justin susține că și-ar dori un copil, însă este dispus să aștepte până când soția sa va fi pregătită pentru acest pas.

Hailey Bieber a comentat și ea declarațiile soțului. Modelul internațional susține că își dorește un copil în viitor, însă acum simte că are alte priorități în viață. Cuplul își ține la curent publicul prin intermediul postărilor pe care le fac în mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×