Reclamă

Familia Regală Britanică a postat o imagine emoționantă cu Regina Elisabeta. Cum arăta Majestatea Sa în copilărie

Familia Regală Britanică a postat o imagine emoționantă cu Regina Elisabeta. Fotografia din arhiva personală o înfățișează pe Majestatea Sa alături de mama sa, Regina Mamă Elisabeta. Poza a fost realizată în jurul anului 1930 la o întâlnire oficială cu asociația Friends of the Elderly.

Publicat: 19 decembrie 2021, 7:29

Casa Regală a reușit să impresioneze oamenii din lumea întreagă cu trei fotografii emoționante. Una dintre ele a atras atenția celorlalți în mod deosebit fiind înfățișată Regina Elisabeta la o vârstă destul de fragedă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală Britanică a postat o imagine emoționantă cu Regina Elisabeta

Regina Elisabeta și-a obișnuit admiratorii cu imagini în care apare tot timpul elegantă. De-a lungul timpului, Casa Regală Britanică a distribuit pe rețelele sociale imagini din arhiva personală a Familiei Regale. În cele mai multe, Majestatea Sa apărea alături de soțul său, Prințul Philip.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De data aceasta, oamenii s-au putut bucura de o imagine cu totul rară și deosebită. Postarea de pe Instagram o înfățișează pe Prințesa Elisabeta alături de mama sa, Regina Mamă Elisabeta, în jurul anului 1930. Cele două s-au întâlnit cu o parte din cei care fac parte din organizația Friends of the Elderly.

Reclamă

”Crăciunul se apropie și pregătim imagini din viața Familiei Regale. De-a lungul timpului Casa Regală Britanică a sprijinit oamenii în vârstă în preajma sezonului de sărbători. Friend of The Elderly a avut suportul real încă de la începuturile sale, atunci când se ocupau de ajutorarea veteranilor din timpul Primului Război Mondial. Actele de caritate au început încă din 1905 sub patronajul Friends of the Poor. Astăzi, asociația asigură ajutor și adăpost pentru persoanele în vârstă, la fel ca alte servicii medicale pentru cei care au nevoie.

Familia Regală Britanică a postat o imagine emoționantă cu Regina Elisabeta din copilăria acesteia pentru a le aminti oamenilor de sprijinul acordat de-a lungul timpului organizației Friends of Elderly.

În cea de-a doua imagine postată pe rețelele sociale, Majestatea Sa apare în timpul unei recepții pe care a organizat-o pentru asociație în anul 2009. În ultima imagine, Prințesa Alexandra este alături de Regina Elisabeta la deschiderea centrului Bradbury Centre din Malvern, un loc special pentru cei care suferă de demență.

Reclamă

Cum își petrecea Regina Elisabeta sărbătorile de iarnă în copilărie

Familia Regală Britanică a postat o fotografie emoționantă cu Regina Elisabeta din copilărie. Imaginea realizată în jurul Crăciunului din 1930 o înfățișează pe Majestatea Sa alături de Regina Mamă Elisabeta. De-a lungul timpului, au fost distribuite mai multe fotografii din arhiva personală a Majestății Sale.

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Elisabeta obișnuia să-și petreacă sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor. Acolo era tot timpul înconjurată de cei dragi.

Regina Elisabeta în rolul Prințulu Salvador într-o fotografie alb-negru
În povestea Frumoasa din Pădurea Adormită, Elisabeta a interpretat din nou un rol masculin, fiind Prințul Salvador, alesul frumoasei Aurora / Getty Images

Cel mai mult îi plăcea să-și petreacă timpul alături de sora sa, Prințesa Margaret. Cele două se costumau și puneau în scenă tot felul de povești din copilărie. Piesele de teatru erau ținute în ajunul Crăciunului la Castelul Windsor în sala St. George. Acestea s-au desfășurat între 1941- 1944 și aveau scop caritabil.

De cele mai multe ori, Regina alegea rolurile masculine din piesele de teatru. O expoziție cu o parte a costumelor purtate se va organiza anul acesta la Castelul Windsor. Acesta va avea loc până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 în Camera Waterloo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×