Reclamă

Farse de 1 Aprilie prin mesaje. Cele mai amuzante glume pe care să le faci de Ziua Păcălelilor 2024

Ziua Păcălelilor are loc în fiecare an pe 1 aprilie. Aceasta este sărbătorită de secole și a fost adoptată de mai multe culturi din întreaga lume. Însă originile sale rămân cu adevărat un mister. Descoperă mai jos câteva farse de 1 Aprilie prin mesaje. Iată care sunt cele mai amuzante glume pe care le poți face de Ziua Păcălelilor 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 aprilie 2024, 5:41

Tradițiile de Ziua Păcălelilor includ, printre altele, să faci farse sau glume altora. În timp ce istoria exactă a acestei sărbători este învăluită în mister, îmbrățișarea glumelor de Ziua Păcălelilor s-a făcut la nivel internațional în ultimii ani, devenind astfel o sărbătoare neoficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farse de 1 Aprilie prin mesaje

Specialiștii susțin că ziua de 1 aprilie poate fi una în care amuzamentul să se împletească cu bucuria. Totuși, ai grijă la mesajele pe care le primești.

Unele farse te-ar putea pune pe gânduri în această zi în care toți își doresc să te facă să zâmbești.

Ești una dintre cele mai bune prietene ale mele. Pentru că am câștigat un premiu important, te aștept la o cafea să-l împărțim împreună.

Am aflat că urmează să pleci într-o țară îndepărtată. M-am gândit să nu pleci fără a ne lua la revedere. Ți-am pregătit o surpriză frumoasă și aștept să ne vedem.

Reclamă

Dacă lucrurile se schimbă între noi, amintește-ți că eu mereu te-am iubit în secret.

Dacă nu ești adepta farselor prin mesaje, atunci poți încerca să faci o glumă nevinovată colegilor de la școală sau de la muncă.

De exemplu, poți să-i păcălești pe membrii familiei într-un mod comic și simplu. Libertatea.ro sugerează să lipești ouăle dintr-un cofrag. Așa va fi mai greu să le iei dimineața. Poți, de asemenea, să lipești un post-it pe senzorul mouse-ului. Colegii de la birou își vor da seama cu greu de glume pe care ai făcut-o. Nu uita că scopul acestor glume este amuzamentul. Nu-ți dorești să-i superi pe cei dragi sau să le provoci neplăceri.

Reclamă

Descoperă și horoscopul amuzant. Vezi care sunt cele mai amuzante trăsături de personalitate.

Care este istoria Zilei Păcălelilor

Unii istorici susțin că Ziua Păcălelilor datează încă din 1582, când Franța a trecut de la calendarul iulian la cel gregorian, așa cum a cerut Conciliul de la Trent din 1563. În calendarul iulian, ca și în cel hindus, noul an a început cu echinocțiul de primăvară în jurul datei de 1 aprilie.

Oamenii care nu au recunoscut că noul an a început la 1 ianuarie și au continuat să sărbătorească după calendarul iulian au fost ținta glumelor și a farselor. Istoricii au legat, de asemenea, Ziua Păcălelilor de festivaluri precum Hilaria, care a fost sărbătorită în Roma antică la sfârșitul lunii martie de adepții cultului Cybele. Oamenii erau deghizați și batjocoriți de concetățeni.

Există, de asemenea, speculații că Ziua Păcălelilor a fost legată de echinocțiul de primăvară, când Mama Natură a păcălit oamenii cu vremea sa schimbătoare și imprevizibilă, spun cei de la History.com.

În vremurile moderne, oamenii au făcut eforturi pentru a crea farse elaborate de Ziua Păcălelilor de 1 aprilie. Ziarele, posturile de radio și TV și site-urile web din SUA au participat de-a lungul timpului la tradiția de 1 aprilie și au raportat afirmații fictive care au păcălit audiența.

Glumele nevinovate au avut legătură cu tot felul de întâmplări fictive și amuzante. În unele tradiții se spune că dacă te lași păcălit de 1 aprilie, atunci o să fii păcălit întreg anul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×