Reclamă

Farse de 1 Aprilie prin mesaje. Cele mai amuzante glume pe care să le faci de Ziua Păcălelilor 2024

Ziua Păcălelilor are loc în fiecare an pe 1 aprilie. Aceasta este sărbătorită de secole și a fost adoptată de mai multe culturi din întreaga lume. Însă originile sale rămân cu adevărat un mister. Descoperă mai jos câteva farse de 1 Aprilie prin mesaje. Iată care sunt cele mai amuzante glume pe care le poți face de Ziua Păcălelilor 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 aprilie 2024, 5:41

Tradițiile de Ziua Păcălelilor includ, printre altele, să faci farse sau glume altora. În timp ce istoria exactă a acestei sărbători este învăluită în mister, îmbrățișarea glumelor de Ziua Păcălelilor s-a făcut la nivel internațional în ultimii ani, devenind astfel o sărbătoare neoficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farse de 1 Aprilie prin mesaje

Specialiștii susțin că ziua de 1 aprilie poate fi una în care amuzamentul să se împletească cu bucuria. Totuși, ai grijă la mesajele pe care le primești.

Unele farse te-ar putea pune pe gânduri în această zi în care toți își doresc să te facă să zâmbești.

Ești una dintre cele mai bune prietene ale mele. Pentru că am câștigat un premiu important, te aștept la o cafea să-l împărțim împreună.

Am aflat că urmează să pleci într-o țară îndepărtată. M-am gândit să nu pleci fără a ne lua la revedere. Ți-am pregătit o surpriză frumoasă și aștept să ne vedem.

Reclamă

Dacă lucrurile se schimbă între noi, amintește-ți că eu mereu te-am iubit în secret.

Dacă nu ești adepta farselor prin mesaje, atunci poți încerca să faci o glumă nevinovată colegilor de la școală sau de la muncă.

De exemplu, poți să-i păcălești pe membrii familiei într-un mod comic și simplu. Libertatea.ro sugerează să lipești ouăle dintr-un cofrag. Așa va fi mai greu să le iei dimineața. Poți, de asemenea, să lipești un post-it pe senzorul mouse-ului. Colegii de la birou își vor da seama cu greu de glume pe care ai făcut-o. Nu uita că scopul acestor glume este amuzamentul. Nu-ți dorești să-i superi pe cei dragi sau să le provoci neplăceri.

Reclamă

Descoperă și horoscopul amuzant. Vezi care sunt cele mai amuzante trăsături de personalitate.

Care este istoria Zilei Păcălelilor

Unii istorici susțin că Ziua Păcălelilor datează încă din 1582, când Franța a trecut de la calendarul iulian la cel gregorian, așa cum a cerut Conciliul de la Trent din 1563. În calendarul iulian, ca și în cel hindus, noul an a început cu echinocțiul de primăvară în jurul datei de 1 aprilie.

Oamenii care nu au recunoscut că noul an a început la 1 ianuarie și au continuat să sărbătorească după calendarul iulian au fost ținta glumelor și a farselor. Istoricii au legat, de asemenea, Ziua Păcălelilor de festivaluri precum Hilaria, care a fost sărbătorită în Roma antică la sfârșitul lunii martie de adepții cultului Cybele. Oamenii erau deghizați și batjocoriți de concetățeni.

Există, de asemenea, speculații că Ziua Păcălelilor a fost legată de echinocțiul de primăvară, când Mama Natură a păcălit oamenii cu vremea sa schimbătoare și imprevizibilă, spun cei de la History.com.

În vremurile moderne, oamenii au făcut eforturi pentru a crea farse elaborate de Ziua Păcălelilor de 1 aprilie. Ziarele, posturile de radio și TV și site-urile web din SUA au participat de-a lungul timpului la tradiția de 1 aprilie și au raportat afirmații fictive care au păcălit audiența.

Glumele nevinovate au avut legătură cu tot felul de întâmplări fictive și amuzante. În unele tradiții se spune că dacă te lași păcălit de 1 aprilie, atunci o să fii păcălit întreg anul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×