Reclamă

Filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Cele mai romantice producții

Pe 14 februarie este momentul perfect să urmărești un film romantic. Te-ai gândit vreodată să faci o listă cu filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților? Poate te inspiră poveștile puse în scenă de actori talentați și duci relația ta la nivelul următor.

Publicat: 3 februarie 2021, 18:15 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:50

Cuplurile sunt cele mai fericite când vine ziua de 14 februarie. Fiecare partener vrea să-i facă o surpriză frumoasă celui de lângă el. Când lucrurile se liniștesc însă și ați ajuns acasă, parcă tot a mai rămas timp de un film bun, nu? În industria cinematografică sunt multe comedii romantice demne de urmărit. Chiar dacă nu ești o împătimită a poveștilor siropoase, de Ziua Îndrăgostiților poți face un efort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este acea zi din an când dragostea este celebrată în cele mai frumoase moduri posibile. Fie că alegi cadouri simbolice, cadouri scumpe sau pur și simpli îi scrii o scrisoare partenerului tău, fiecare detaliu contează și îi va reaminti cât de mult însemni pentru el.

Dacă ai în plan să urmărești alături de partenerul tău și un film romantic de Ziua Îndrăgostiților, noi am făcut o selecție pentru tine pentru ca alegerea unor filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților să fie mai ușoară.

Reclamă

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Acesta este primul pe lista de filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Are un scenariu cu o mare încărcătură sentimentală. Partenerii aleg să-și șteargă memoria unul celuilalt. Jim Carry interpretează personajul Joel, iar Kate Winslet este în rolul patenerei lui Joel, Clementine. Pe parcurs, filmul arată o mulțime de momente de tandrețe, care te vor pune pe gânduri. Poate te vor ajuta să reflectezi asupra propriului cuplu.

About time (2013)

Tim Lake, interpretat de Domhanall Gleeson, descoperă o superputere când împlinește 21 de ani. Acesta poate călători în timp și poate de asemenea să schimbe anumite evenimente din trecut. Deși ar putea să folosească puterea în orice mod posibil, acesta decide ca ea sa să-l ajute să obțină o iubită. Partenera lui Tom este Mary, interpretată de Rachel McAdams, iar relația lor trece prin nenumărate încercări. Acest film își merită locul pe lista de filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.

Reclamă

The Notebook (2004)

The Notebook este un film care încă de la lansare a avut un succes colosal. Fiecare femeie din lumea aceasta știe ceva despre el sau chiar l-a urmărit. Allie, interpretată de Rachel McAdams, este un personaj atât de cald și plăcut. Partenerul ei, Noah, interpreta de Ryan Gosling, este la fel de fermecător. Povestea lor de dragoste trece prin multe teste de-a lungul timpului, dar iubirea dintre ei rezistă până la bătrânețe.

Cactus Flower (1969)

Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson a câștigat chiar și un Oscar pentru interpretarea personajului din Cactus Flower, Toni Simmons. Chiar dacă la început pare confuză în ceea ce privește relația cu un bărbat mai în vârstă, filmul este perfect pentru Ziua Îndrăgostiților.

When in Rome (2010)

Kristen Bell a fost subestimată mult timp pentru rolul din When in Rome. Bell o interpretează pe Beth, o newyorkeză ambițioasă care fură câteva monede dintr-o faimoasă fântână din Italia. Totul se întâmplă în timpul nunții surorii sale. Din cauza furtului ei, ea este urmărită de Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder și Dax Shepard. Filmul este facil, amuzant și este o modalitate excelentă de a sărbători perfect Ziua Îndrăgostiților.

First Dates (2013)

Cu greu vei găsi în industria cinematografică un cuplu mai simpatic decât cel format din Adam Sandler și Drew Barrymore. În filmul First Dstes totul se întâmplă în Hawaii. Henry, personajul interpretat de Adam Sandler, se transformă rapid dintr-un macho man, dintr-un iubit devotat după ce o cunoaște pe iubita sa. Problema este că personajul interpretat de Drew Barrymore are memorie de scurtă durată. Ei sunt nevoiți să traiască fiecare zi iar și iar. First Dates este un film romantic, care aduce zâmbete și fericire, un film care poate bucura pe oricine.

The Tourist (2011)

Filmul îi are drept actori principali pe Johnny Depp și Angelina Jolie, doi oameni frumoși și talentați. Ei interpretează personajele din The Tourist în locații de vis, Paris și Veneția. Chiar dacă pare extrem de complicat și nu știi pe cine să crezi, chimia dintre cei doi este savuroasă.

True Romance (1993)

Mulți ar spune că Quentin Tarantino nu este regizorul filmelor romantice, dar True romance este o poveste ce merită trecută pe lista de filme perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Există o mulțime de elemente care nu te duc în primă fază cu gândul la iubire, dar dragostea dintre Clarence și Alabama este ceva ce merită văzut.

Titanic (1997)

Dacă nu ai văzut până acum Titanic, trebuie să o faci. Dacă l-ai văzut, Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect să-l revezi. Acest film romantic a câștigat 11 premii Oscar, iar de la distribuție și până la coloana sonoră, toate detaliile te vor fascina.

Love, Actually (2003)

Producția urmărește opt cupluri britanice care își trăiesc dragostea în mod diferit. Love, Actually, e o comedie romatică perfectă pentru seara de Ziua Îndrăgostiților. Este imposibil să te uiți la acest film fără să râzi, să plângi sau să prinzi drag de un personaj. Mulți spun despre Love Actually că este cea mai bună comedie romantică scrisă vreodată.

Te-ai decis? Care dintre producțiile de mai sus se încadrează în preferințele tale?

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×