Reclamă

Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare

Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi unul lung, plin cu produse care promit rezultate fabuloase. A afla ce funcționează cel mai bine pentru părul tău poate fi un efort consumator de timp și costisitor și, totuși, este unul esențial dacă îngrijirea părului este o prioritate. Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț, spun specialiștii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2023, 7:08

Uleiul de cocos ar putea fi un plus nou, care va schimba regulile jocului în rutina ta. Probabil ai auzit de o listă lungă de uleiuri pe care oamenii le folosesc pentru păr, fiecare având propriul scop și instrucțiuni despre cum să fie aplicate. Uleiul de cocos iese în evidență dintr-o varietate de motive, dar unul dintre cele mai mari este că poate face multe pentru părul tău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț

Este un hidratant excelent, elimină frizz-ul, protejează scalpul de bacterii și nu numai. A afla ce tip de ulei de nucă de cocos să alegi și când să-l aplici este important pentru a obține cele mai bune rezultate. Utilizarea acestuia poate face părul să arate și să se simtă sănătos.

Beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos este popular pentru capacitatea sa de a hidrata părul. Acidul lauric, un acid gras natural, permite părului să absoarbă uleiul de cocos la rădăcină, în loc să rămână doar la suprafață, așa cum fac alte uleiuri. Acest lucru creează umiditate de durată și poate chiar ajuta la vindecarea pierderii de proteine.

Persoanele cu păr uscat pot apela cu încredere la uleiul de cocos. Este excelent pentru a preveni încrețirea și descurcarea buclelor. Cei cu păr creț, ondulat înțeleg lupta potențial consumatoare de timp de a-și descurca părul, dar uleiul de cocos poate ajuta la accelerarea procesului.

Reclamă

Dacă utilizezi ulei de cocos în mod regulat, vei observa că aceste îmbunătățește sănătatea generală a părului, inclusiv a scalpului. Conținutul său ridicat de grăsimi saturate îi permite să calmeze iritațiile de la nivelul scalpului. Uleiul de cocos servește ca o barieră naturală pentru a proteja părul și scalpul de bacterii. În ceea ce privește părul în sine, uleiul de cocos poate adăuga strălucire.

Nu toate uleiurile de cocos sunt la fel. Atunci când alegi unul, mergi întotdeauna către opțiunea organică și nerafinată.

În timp ce procesul de rafinare elimină impuritățile, elimină și mulți dintre nutrienții care altfel ar putea fi absorbiți. Versiunea nerafinată este sigură și plină de nutrienți care îți vor ajuta cu siguranță părul.

Reclamă

Aplicarea uleiului de cocos pe părul creț

Există diferite moduri de a aplica uleiul de cocos, care depind de modul în care dorești să-l utilizezi. Dacă vrei să-ți hidratezi părul cu el, integrarea acestuia ca un pas înainte de șampon este o opțiune eficientă. O modalitate de a obține cele mai multe beneficii este să îl lași să acționeze peste noapte. Masează uleiul de cocos topit pe scalp înainte de a-l aplica în secțiuni pe restul părului.
Înfășoară părul folosind un prosop. A doua zi, îl poți spăla înainte de a continua cu rutina normală a părului. Această metodă împiedică șamponul să elimine umiditatea din păr.

Poți folosi ulei de cocos și pentru a îmbunătăți strălucirea buclelor. Această metodă este simplă. Adaugă ulei de cocos în crema hidratantă zilnică sau în balsam, apoi aplică-l pe păr.

Folosirea uleiului de cocos ca detangler este la fel de ușoară. Adaugă puțină apă în păr, apoi aplică uleiul de cocos. Poți folosi fie degetele, fie un pieptene cu dinți rari pentru a descurca buclele de la rădăcină până la vârfuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×