Reclamă

Fratele Juliei Roberts i-a oferit scuze publice surorii sale. Ce dispută i-a separat pe cei doi actori în ultimii ani

Fratele Juliei Roberts i-a oferit scuze publice surorii sale. Eric Roberts a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală. Acesta a lansat o nouă carte de memorii intitulată Runaway Train. Autorul își dorește ca noua sa lansare să restabilească legătura pe care o are cu sora sa. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 septembrie 2024, 6:17

Eric Roberts a dat cărțile pe față în noua sa carte de memorii. Runaway Train: Or the Story of My Life So Far este o carte care dezvăluie secretele actorului, dar și detalii mai puțin cunoscute despre relația acestuia cu sora sa, Julia Roberts.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele Juliei Roberts i-a oferit scuze publice surorii sale

Eric Roberts, în vârstă de 68 de ani, a spus povestea creșterii sale tulburi în Georgia, numeroasele suișuri și coborâșuri din cariera sa de actor și își oferă scuzele publice surorii sale.

Eric și Julia Roberts au o relație complicată de mai mulți ani. Eric a condus o școală de actorie progresivă pentru copii în Atlanta, Georgia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eric Roberts surprins pe străzile din Los Angeles
Eric Roberts a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa / Profimedia Images
Reclamă

El îl descrie pe tatăl său ca un om care era dependent de alcool, predispus la izbucniri violente. Actorul spune că a fost crescut de un tată abuziv, un bărbat care, scrie el, a devenit gelos pe cariera fiului său. După ce părinții lui au divorțat în 1971, mama lui s-a recăsătorit cu Michael Motes.

Julia, care era cu 10 ani mai tânără decât Eric, și sora lor Lisa, acum în vârstă de 59 de ani, locuia cu ei în Smyrna, Georgia.

Eric a rămas cu Walter, tatăl său, care a murit îm 1977 din cauza cancerului. Când avea 17 ani, Eric s-a mutat la New York pentru a-și continua cariera în actorie.

Reclamă

Când sora sa, Julia, s-a mutat la New York în 1985 pentru a-și începe cariera de actriță, Eric era dependent de substanțe interzise. Julia a trăit o viață privată și și-a gestionat mereu cariera și viața personală pentru a avea cele mai bune rezultate.

La acea vreme, Eric avea notorietate, iar actorul a susținut de mai multe ori că: „Dacă nu eram eu, nu ar exista Julia Roberts”.

Patru decenii mai târziu, noua sa carte retrage această afirmație, precizează PageSix.

„Sper că Julia va accepta aceste scuze publice. A fost un lucru absurd pe care l-am spus”, a spus Eric. Acesta a recunoscut că substanțele interzise au fost cele care „i-au sabotat relația cu sora sa”.

Ce s-a întâmplat între Eric și Julia Roberts

Eric admite că substanțele interzise i-au creat o mulțime de probleme cu persoanele apropiate. 

„Ce mai mare consecință a consumului meu de substanțe interzise a fost pierderea Emmei”, a spus Eric despre fiica sa. Eric a dus o adevărată bătălie pentru custodia fiicei sale, Emma Roberts, pe care o împărtășește cu Kim Cunningham.

Cei doi s-au despărțit când Emma era copil. Potrivit lui Eric, care s-a recăsătorit cu Eliza Garret în 1992, lucrurile s-au stricat cu sora lui în acel moment.

Julia a fost cea care a sprijinit-o pe Kim Cunningham în bătălia pentru custodia copilului. Actorul nu a intrat în detalii în memoriile sale, dar a admis că a fost decizia corectă. 

„Îmi imaginez că voi rămâne fratele Juliei și tatăl Emmei Roberts pentru tot restul vieții. Mi-ar plăcea să mă descurc, să mă las deoparte cu mândrie și grație. Aceasta este o parte din motivul pentru care am scris această carte”, a spus Eric într-un interviu recent.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
O femeie care se bucură de soare în apă
Horoscop
3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă
Ziua de 20 septembrie 2024 se anunță a fi o zi cât se poate de interesantă. Astrologii spun că acum se deschid porțile fericirii pentru anumiți nativi. 3 zodii care intră într-un anotimp al...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
PARTENERI
×