Reclamă

Gerard Butler a flirtat cu o tânără cu 25 de ani mai mică decât el. Actorul a fost fotografiat în compania unui model de top în Londra

Gerard Butler a flirtat cu o tânără cu 25 de ani mai mică decât el. Actorul a fost fotografiat în compania unui model de top în Londra. Deși a stat retras de lumina reflectoarelor, se pare că acum nu are nicio problemă să fie fotografiat în tandrețuri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iulie 2024, 7:56

Gerard Butler și Penny Lane păreau să fie îndrăgostiți unul de celălalt în timp ce se plimbau prin Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Butler a flirtat cu o tânără cu 25 de ani mai mică decât el

Actorul în vârstă de 54 de ani și modelul Sports Illustrated, în vârstă de 29 de ani, au fost văzuți mergând și simțindu-se bine împreună înainte de a se opri la un restaurant din zona Primrose Hill.

Cei doi au fost fotografiați sosind pe biciclete separate înainte de a parca unul lângă celălalt. Cei doi au și discutat un pic înainte de a pleca.

Gerard Butler își face partenera să râdă în plină stradă
Cei doi au fost fotografiați sosind pe biciclete separate înainte de a parca unul lângă celălalt / Profimedia Images

Butler și Lane au mers unul lângă altul până la restaurant, iar Lane și-a pus mâna pe umărul lui fără să fie deranjată de privirile curioșilor și ale fotografilor.

Reclamă

La un moment dat, Lane s-a oprit să-și pună ambele mâini pe umerii lui și i-a făcut un masaj rapid pe spate.

Într-un alt moment din timpul plimbării lor, Butler a părut să-și arate abilitățile de actor și a reușit să-și amuze partenera. Lane s-a uitat cu atenție la el și a râs cu mare poftă.

Butler și Lane, care au zâmbit amândoi pe tot parcursul plimbării, nu au fost însă văzuți ținându-se de mână. Cu toate acestea, ea și-a pus mâna pe pieptul lui în timp ce el zâmbea.

Reclamă

Cei doi au ajuns în cele din urmă la un restaurant unde s-au așezat unul în fața celuilalt și au continuat să chicotească în timp ce luau masa împreună.

Actorul și partenera sa și-au oferit atingeri în mod constant

Actorul și-a atins și el partenera în timpul petrecut la restaurant, ceea ce a fost un semn că sunt destul de apropiați unul de celălalt și își permit anumite gesturi.

Atât Lane, cât și Butler au purtat ținute lejere pentru întâlnirea din timpul zilei. Butler a purtat o pereche de pantaloni bej și o cămașă asortată. Ținuta a fost completată cu pantofi sport albi, ochelari de soare și o șapcă gri.

Lane și-a arătat formele în pantaloni mulați și un hanorac gri. Ea și-a completat ținuta cu o jachetă din piele neagră. În picioare a purtat pantofi sport albi, iar pe umăr a avut o geantă din piele neagră.

Lane este din Cheshire, Anglia, și face modelling de când avea 16 ani, potrivit biografiei ei de pe Sports Illustrated Swimsuit. Pe lângă modeling, lui Lane îi plac „sporturile extreme, cum ar fi conducerea mașinilor de curse și înotul. De asemenea, ea mai este pasionată de cooking.

Tânăra postează frecvent imagini din cariera ei de model și poze din călătoriile sale. Cu toate acestea, nu este clar când a fost ultima ei relație, scrie PageSix.

Butler a fost anterior într-o relație de nouă ani cu designerul de interior și modelul Morgan Brown. Fostul cuplu a stârnit pentru prima dată zvonuri despre o poveste de dragoste în 2014, dar s-au despărțit în 2016 și 2020. Ei au fost ulterior fotografiați bucurându-se de o întâlnire la plajă în octombrie 2021. Așa că, nu este clar când au au pornit definitiv pe drumuri separate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
PARTENERI
×