Reclamă

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost văzuți ținându-se de mână. Cum i-au surprins fotografii pe stradă

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce erau în Londra. Aceste imagini vin pe fondul speculațiilor despre faptul că cei doi au o relație.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 ianuarie 2024, 7:58

Perechea, despre care s-a scris pentru prima dată în octombrie că formează un cuplu, și-a confirmat în sfârșit relația în timpul unei vacanțe romantice împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost văzuți ținându-se de mână

Hadid, în vârstă de 28 de ani, și Cooper, în vârstă de 49 de ani, au făcut o plimbare obișnuită pe străzile orașului. Ei au plecat împreună din New York cu două zile înainte.

În timp ce aștepta la un colț de stradă, Hadid și-a strecurat brațul în jurul taliei actorului. Ea a fost văzută foarte implicată în timp ce purta o conversație cu Cooper. În ciuda faptului că le-a aruncat o privire la un moment dat paparazzilor, cei doi au fost fotografiați râzând în timp ce își continuau plimbarea.

Supermodelul arăta bine într-o pereche de pantaloni de culoare maro, asortați cu o jachetă bomber din piele tot maro și mocasini negri. Ea a accesorizat ținuta casual cu o posetă mică neagră, ochelari de soare și cercei aurii.

Între timp, actorul era îmbrăcat într-o haină neagră, pantaloni cargo, pantofi sport și o eșarfă neagră. El și-a completat look-ul cu ochelari de soare și celebra sa căciulă cu nuanțe de albastru. E vorba despre accesoriul care a ținut primele pagini ale presei în ultimele zile.

Reclamă

În ciuda faptului că au fost văzuți la cină de mai multe ori, aceasta este prima dată când cei doi se țin de mână. Nu s-au ferit deloc să fie fotografiați împreună.

Deși nu este clar dacă Hadid și Cooper sunt în Anglia pentru proiecte sau doar ca să se relaxeze, ei au fost văzuți ducând valizele împreună prin aeroport.

Reclamă

Cuplul, căruia i s-a alăturat garda de corp a modelului, părea să fie bine dispus înainte de a se îmbarca. Nici Cooper, nici Hadid nu au comentat despre relația lor de dragoste. Cu toate acestea, lucrurile par să meargă în direcția cea bună pentru cei doi.

Gigi Hadid a petrecut mult timp și în compania mamei actorului

De fapt, Hadid a întâlnit-o deja pe mama actorului, Gloria Campano, de mai multe ori. Modelul a fost fotografiat alăturându-se actorului și femeii care i-a dat viață la cină după Globurile de Aur.

Deși au sosit și au plecat separat, toți s-au asortat în look-uri de culoare neagră pentru acea seară.

Hadid a fost văzută, de asemenea, petrecând timp cu Campano în noiembrie. S-a întâmplat la scurt timp după ce ea și Bradley s-au bucurat de o escapadă romantică într-un oraș fermecător pe malul râului din Pennsylvania. Actorul și-a achiziționat recent o proprietate acolo.

Cele două doamne s-au bucurat de o zi de cumpărături împreună la magazinul Hadid’s Guest in Residence din NYC. Modelul i-a făcut cadou mamei actorului o pereche de pantofi sport Adidas x Guest of Residence. Atât Hadid, cât și Cooper au purtat prin oraș încălțările.

Cam în același timp, o sursă a declarat pentru PageSix că lucrurile „devin serioase foarte repede” între cei doi.

Deși există o atracție reciprocă evidentă între cei doi, persoana din interior a spus clar că relația lor este mult mai profundă decât atât. Cooper se pare că o consideră pe Hadid „interesantă și intelectuală”.

În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani, cei doi se pare că „au multe în comun”, cum ar fi „simțul umorului”. Ei sunt de asemenea „părinți singuri pentru o fiică mică”, au declarat anterior surse pentru Us Weekly.

Modelul Victoria’s Secret o are pe fiica Khai, în vârstă de 3 ani, din relația cu fostul ei iubit, Zayn Malik. Cooper este tatăl fiicei Lea De Seine, în vârstă de 6 ani, cu modelul Irina Shayk.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×