Reclamă

Giorgio Armani vrea să se pensioneze. Când plănuiește să se retragă creatorul de modă în vârstă de 90 de ani

Giorgio Armani vrea să se pensioneze. Creatorul de modă, în vârstă de 90 de ani, plănuiește să se retragă. Cel mai faimos designer de modă din Italia a refuzat să răspundă anterior întrebărilor legate de planurile de succesiune ale companiei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 octombrie 2024, 13:21

Giorgio Armani, condatorul casei se modă italiene de lux care îi poartă numele, spune că plănuiește să se pensioneze în următorii doi sau trei ani. Designerul nu a vrut să ofere informații despre cine va prelua compania, dar a declarat că are deja un plan pus la punct pentru viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giorgio Armani vrea să se pensioneze

Giorgio Armani a deținut controlul imperiului său încă de când l-a fondat. De mai bine de 50 de ani se află la cârma unuia dintre cele mai luxoase branduri italiene.

Cu toate acestea, Armani nu a avut copii cărora să le poată transmită moștenirea sa. Au existat multe speculații cu privire a viitorul companiei pe termen lung.

Armani a declarat pentru cotidianul italian Corriere della Sera: „Îmi pot acorda încă doi sau trei ani ca șef al companiei. Nu mai mult, ar fi negativ. Nu pot dormi noaptea. Nu mai știu somnul profund și liniștit pe care l-am avut cândva”, a spus Armani în cel mai recent interviu. Creatorul de modă a spus că vede un viitor în care „nu mai trebuie să fie cel care ia deciziile importante”.

El a mai spus că a primit abordări „insistente” de la potențiali investitori în compania sa. În ciuda propunerilor primite, Armani spune că nu vede nicio deschidere în acest moment.

Reclamă

El este dornic să mențină viitoarea independență a companiei sale, spune People.

Cum se pregătește Giorgio Armani să se retragă

Giorgio Armani spune că a pus la cale un plan pentru momentul în care se va retrage. Designerul de modă a declarat că „a construit un fel de structură, un proiect, un protocol” care să-i guverneze succesiunea.

Reclamă

Cu toate acestea, Armani nu a vrut să ofere mai multe detalii. Creatorul de modă a studiat inițial medicina, înainte de a renunța și de a se alătura armatei.

Ulterior, acesta a trecut în domeniul vânzărilor și și-a fondat compania în 1975. El a prezentat prima sa colecție sub nume propriu un an mai târziu.

Armani este un favorit al celebrităților pe covorul roșu. O mulțime de celebirtăți au o relație strânsă cu designerul vestimentar. Richard Gere, Eric Clapton și Lady Gaga au apelat ori de câte ori au avut ocazia la Armani pentru ținutele lor.

Se așteaptă ca moștenitorii lui Armani să fie reprezentați de sora lui și alți trei membri ai famili care lucrează în companie. Totodată, pe lista de moștenitori ar putea să se afle și colaboratorul său pe termen lung Pantaleo Dell’Orco și o fundație caritabilă.

Giorgio Armani nu a vrut să ofere mai multe informații despre testamentul pe care l-ar putea avea. El nu a vorbit despre deciziile pe care le-a luat după retragerea sa din lumea modei.

Cu toate acesta, creatorul de modă a declarat că este ferm pe poziție în anii următori. Deși nu-și dorește să mai continue mai multe de doi-trei ani, Armani se implică în totalitate în compania sa în această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
O femeie care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre acele zodii care se despart în octombrie 2024
Horoscop
Zodii care se despart în octombrie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate
Există trei zodii care se despart în luna octombrie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate și să meargă mai departe cu viața lor. Aceste semne zodiacale sfidează așteptările sociale și...
3
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
4
Harta cu poziția lui Marte în harta astrală
Horoscop
Poziția lui Marte în harta ta natală. Ce spune despre puterea pe care o poți avea
Poziția lui Marte în harta ta natală poate spune multe despre puterea pe care poți să o primești de la astre. Atunci când cunoști mai multe despre energia acestei planete poți să înveți să...
5
Sufleu de broccoli în vas, alături de broccoli proaspăt
Rețete
Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat
Pentru o gustare delicioasă și consistentă sau chiar pentru una dintre mesele principale ale zilei îți oferim o rețetă de sufleu de broccoli. Este rețeta unui preparat elegant și aerat, perfect pentru a aduce...
PARTENERI
×