Reclamă

Gisele Bündchen și-a amintit când a defilat pentru Alexander McQueen la 18 ani: „A fost unul dintre cele mai traumatizante momente”

Gisele Bündchen și-a amintit când a defilat pentru Alexander McQueen la 18 ani. Modelul a vorbit despre unul dintre „cele mai traumatizante momente” ale carierei ei. Aceasta și-a amintit cum a izbucnit în lacrimi când a văzut ținuta care îi dezvăluia bustul, pe care ulterior a trebuit să o prezinte pe podium.

Publicat: 19 mai 2022, 11:51

Mama a doi copii, acum în vârstă de 41 de ani, Gisele avea doar 18 ani când și-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la Londra la sfârșitul anilor 90. Aceea a fost o experiență despre care recunoaște acum că este una dintre amintirile mai întunecate din cariera ei de zeci de ani, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gisele Bündchen și-a amintit când a defilat pentru Alexander McQueen

Vorbind despre apariția pe podium într-un nou videoclip pentru British Vogue, Gisele, care este căsătorită cu superstarul NFL Tom Brady și-a împărtășit sentimentele de descumpănire când a văzut rochia pe care trebuia să o prezinte pe podium.

„A fost unul dintre cele mai traumatizante momente”, și-a amintit Gisele. „Nu avusesem probă, așa că, atunci când am apărut la spectacol, am spus: Deci cu ce mă îmbrac? Aș putea spune câteva cuvinte. Nu am înțeles însă jumătate din lucruri, deci m-am prefăcut că am înțeles, dar habar nu aveam. Și am zis că este un tricou. Nu, aia era tot. Așa că am început să plâng.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Gisele, în lacrimi, într-o prezentare pentru Alexander McQueen, la 18 ani
Gisele s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate la numai 22 de ani / Getty Images
Reclamă

Potrivit lui Gisele, izbucnirea ei emoțională nu a fost supărătoare doar pentru ea, ci și pe make-up artist, care a implorat-o să nu mai plângă ca nu cumva să-i strice munca pe care o făcuseră pe față ei.

„Am avut aceste pene atașate de gene, așa că, în timp ce plângeam, se dezlipeau. M-am plimbat tot timpul gândindu-mă că tatăl meu nu va vedea niciodată această imagine”.

„De aceea am amintirea acestui spectacol.”

Reclamă

Cum a reușit să treacă peste experiența traumatizantă

Cu toate acestea, modelul insistă că a transformat experiența „traumatizantă” drept o oportunitate de a învăța. Ea a mai spus: „Tot ce am vrut să fac a fost să plec. Dar știi, este unul dintre acele lucruri care te face mai puternic”.

Gisele și-a împărtășit, de asemenea, șocul că a câștigat un loc pe podium la acea prezentare. Ea a explicat că înainte mersese la zeci de casting-uri înainte de Săptămâna Modei de la Londra. Designerii și personalul lor refuzau să se uite la CV-ul ei. Pur și simplu pentru că nu se potrivea esteticii „heroin chic”, atât de populară la acea vreme.

„Nu vorbeam engleza, a fost primul meu sezon de spectacole la Londra, am făcut 42 de castinguri”, a spus ea. „Îmi amintesc că am fost la toate aceste castinguri. Nimeni nu s-a uitat nici măcar la CV-ul meu pentru că era vremea „heroin chic”. Evident nu semănam cu „heroin chic”.

În memoriile sale din 2019, Lessons: My Path to a Meaningful Life, Gisele a detaliat în continuare groaza ei de a afla ce va trebui să poarte pentru spectacolul Alexander McQueen. Ea a modelat atunci trei look-uri diferite, inclusiv unul în care s-a cerut să fie topless.

Potrivit cărții fotomodelului, când a ajuns la spectacol, i s-a pus o perucă neagră și creion de ochi și i s-au dat trei „look-uri” pe care trebuia să le prezinte pe podium. Gisele Bündchen și-a amintit când a defilat pentru Alexander McQueen și spune că această imagine îi va rămâne mereu în minte.

Cariera ei după semnarea cu Victoria’s Secret

În altă parte în videoclipul ei pentru British Vogue, Gisele, care a devenit un nume cunoscut după ce a semnat ca înger al Victoria’s Secret, a recunoscut că a devenit îngrijorată de cât de mult dezvăluia din corpul ei pe podium atunci când modela pentru gigantul de lenjerie intimă.

Împărtășind o imagine cu ea mergând în ultimul ei show de modă Victoria’s Secret în 2005, supermodelul a recunoscut că a ajuns într-un punct în care a insistat ca spatele să fie acoperit tot timpul, deoarece o făcea să se simtă „incomodă” având posteriorul la vedere pe catwalk.

Gisele Bundchen, fericit[ după o prezentare de modă Victoria's Secret
Gisele este căsătorită cu Tom Brady, iar cei doi au împreună doi copii, Vivian și Benjamin / Getty Images

„M-am asigurat întotdeauna că spatele meu este acoperit. Pur și simplu mă simțeam inconfortabil să merg pe o pistă cu fundul la vedere. Și să mai am și oameni care mă privesc”, a spus ea.

„Am spus că asta nu se va întâmpla. Dar mereu m-am distrat la spectacole, a fost întotdeauna o producție”.

Gisele s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate la numai 22 de ani

Supermodelul a vorbit și cu publicația de modă pentru un interviu în care a detaliat despre momentul când a fost cuprinsă de anxietate și a avut atacuri de panică timp de un an și jumătate.

„Din exterior, părea că am de toate și aveam doar 22 de ani”, a spus ea pentru British Vogue.

„Pe dinăuntru, simțeam de parcă am ajuns la fund. Îmi începeam ziua cu un Frappuccino moka cu frișcă și trei țigări. Apoi beam o sticlă de vin în fiecare seară. Imaginează-ți ce a făcut asta în mintea mea”.

Gisele și-a amintit cum o prietenă i-a recomandat să caute ajutor de la un naturopat, care i-a prescris imediat o detoxifiere.

Eliminarea zahărului, a cerealelor, lactatelor, cofeinei, alcoolului și țigărilor din stilul ei de viață a venit însă cu simptome intense de sevraj, după cum a explicat vedeta.

„Cred că acestea au fost cele mai grave migrene pe care le-am avut vreodată în viața mea. Doctorul, era francez, îmi spunea Adrenalina. Îmi amintesc că a spus: „Ei bine, vrei să trăiești? A fost atât de simplu”. Trei luni mai târziu, simptomele lui Gisele dispăruseră. Vedeta se ridica zilnic la ora 5 dimineața pentru a medita și a se antrena.

Ce a determinat-o să semneze cu Victoria’s Secret

În interviul său video pentru canalul de YouTube al revistei, supermodelul s-a deschis și despre momentul determinant al carierei în care a semnat un contract cu Victoria’s Secret în 2000, recunoscând că a ezitat să accepte de teamă că i-ar strica șansele de a-și continua munca în modă.

Reclamă

În cele din urmă, ea a optat să semneze cu marca de lenjerie intimă din cauza sumei enorme de bani care i s-a oferit. Gisele a dezvăluit că au fost cei mai mulți bani pe care i-a câștigat vreodată în cariera ei.

„În acel moment din 2000, fie făceai cataloage, fie făceai modă. Chiar nu se amestecau lucrurile”, și-a amintit ea, în timp ce arăta o imagine cu ea purtând un sutien încrustat cu rubine de 15 milioane de dolari pentru celebra prezentare de modă a brand-ului.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×