Reclamă

Halle Berry a purtat un tricou cu numele iubitului ei. Van Hunt și actrița formează un cuplu de 2 ani

Halle Berry a purtat un tricou cu numele iubitului ei. Van Hunt și actrița formează un cuplu de aproximativ 2 ani, iar acum acesta a împlinit 52 de ani. O astfel de sărbătoare nu avea cum să treacă nemarcată pe rețelele sociale.

Publicat: 10 martie 2022, 8:09

Actrița de 55 ani de ani a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare doar într-un tricou și o pereche de bikini de culoare pielii. Potrivit DailyMail, se pare că fotografiile au fost făcute în luna septembrie a anului 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Berry a purtat un tricou cu numele iubitului ei

„Aceasta este pentru nimeni altul. La mulți ani, VanO. Nu contează că ziua internațională a femeii și ziua ta sunt în aceeași dată. Nu este nimeni care să creadă mai mult și să susțină femeile la fel cum o faci tu. Fie ca acest an să-ți aducă înzecit iubirea și fericirea pe care tu le oferi. Te iubesc”, a scris actrița în descrierea postării, potrivit DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Artistul a pus un emoji inimă și a scris mmmmwuah într-un comentariu la postarea actriței.

Reclamă

Cei doi au început să formeze un cuplu la mijlocul pandemiei de coronavirus. Halle Berry a făcut publică relația lor pe Instagram în luna septembrie a anului 2020, iar imaginile au fost aceleași cu acestea pe care le-a repostat acum.

De când sunt împreună, Halle a apărut de nenumărate ori alături de Van Hunt pe covorul roșu.

Hunt este un muzician profesionist care și-a lansat albumul de debut în 2004. De atunci, a câștigat un premiu Grammy și a lansat patru albume suplimentare.

Reclamă

Ce spune actrița despre relația pe care o are și despre copiii săi

Într-un interviu pe care actrița l-a acordat în luna ianuarie pentru AARP, aceasta a spus că în sfârșit și-a găsit alesul. Halle a mai dezvăluit atunci că fiul ei, Maceo, în vârstă de 8 ani, a făcut o ceremonie de unire a celor doi, din propria sa dorință, în timp ce se afla în mașină cu cei doi.

„Maceo a făcut această mică ceremonie pentru noi de pe scaunul lui din mașină. Cred că mă vede în sfârșit fericită și acest lucru este molipsitor. Cred că a fost felul lui de a spune că este bine ceea ce se întâmplă și că este și el fericit.

„A fost un moment real pentru noi. Am izbucnit în plâns, iar Van se lupta să nu lase lacrimile să-i curgă pe obraz. Chiar și Maceo și-a dat seama că a spus un lucru foarte interesant. A însemnat mult pentru noi. Am doi copii cu doi bărbați diferiți. Van are și el un fiu. Ca mamă care are o relație modernă, o familie mixtă, singurul lucru de care îmi pasă este să am grijă de copiii mei și ca ei să fie de acord cu deciziile pe care le iau.”

Actrița îl are pe Maceo din relația cu fostul ei soț, Olivier Martinez, în vârstă de 56 de ani. Cei doi au fost căsătoriți din 2013 și până în 2016. Halle mai are o fiică pe nume Nahla, de 13 ani, cu fostul ei partener Gabriel Aubry, de 45 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×