Reclamă

Harper Beckham și-a făcut același tatuaj pe care îl are Nicola Peltz. Ce zonă a corpului a ales pentru desenul special

Harper Beckham și-a făcut același tatuaj pe care îl are Nicola Peltz. Deși are numai 12 ani, Harper Beckham a primit acordul celebrilor ei părinți ca să își desenul permanent. Actrița care este căsătorită cu Brooklyn Beckham și-a sărbătorit cumnata pe Instagram cu o colecție de poze noi și vechi, lăsând să se observe că au tatuaje identice.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 iulie 2023, 7:56

Harper Beckham este unica fiică a cuplului Victoria – David Beckham, iar pe 10 iulie, ea a împlinit 12 ani. Recent, adolescenta a fost sărbătorită de familie și prieteni într-o cafenea elegantă din Londra, iar petrecerea a fost cu tematică Prada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harper Beckham și-a făcut același tatuaj pe care îl are Nicola Peltz

Nicola Peltz a realizat un colaj cu două fotografii și, în timp ce în cea din stânga se poate vedea fluturele pe care ea îl are tatuat în zona lombară, în cea din partea dreaptă apare Harper Beckham care a ales să i se facă același desen pe coaste.

„La mulți ani surioarei mele, Harper 7! Ești cea mai minunată fată și eu sunt atât de norocoasă să te am în viața mea. Te iubesc mai mult decât știi! (Putem să ne potrivim pentru totdeauna??“, a scris actrița din „Transformers“ pe Instagram, după ce a încărcat opt fotografii de colecție cu ea și cumnata sa.

În imaginile publicate de Nicola Peltz se poate observa foarte ușor că ea are o relație foarte strânsă cu Harper Beckham. Cu toate acestea, vedeta din „Last Airbender“ și soțul ei nu au fost văzuți la petrecerea care a avut loc în weekend, a mai titrat publicația Page Six Style. Actrița de 28 de ani și Brooklyn Beckham, care are 24 de ani, s-au căsătorit în aprilie 2022.

Reclamă

Ce mesaj a avut Victoria Beckham pentru fiica sa

De la party-ul fiicei sale, Victoria Beckham a imortalizat mai multe momente și a publicat pe Instagram șapte dintre imaginile pe care le-a făcut cu telefonul. „Harper Seven are 12 ani (aproape). @Prada party pentru Harper Seven. CHIC!“ este mesajul care a însoțit postarea realizată de fosta componentă de la Spice Girls. Ea le-a dat tag atât soțului ei, David Beckham, dar și lui Romeo și Cruz Beckham.

Reclamă

Victoria Beckham i-a transmis și un mesaj public fiicei sale. „La mulți ani, Harper Seven! Cel mai dulce și mai bun suflet. Iubirea ta și energia sunt o binecuvântare pentru toți cei suficienți de norocoși să te cunoască și să te iubească. Ești totul nostru. Noi te iubim atât de mult“.

Desigur, și fostul fotbalist și-a surprins fetița cu urări emoționante pe rețelele de socializare cu ocazia zilei sale de naștere.

Victoria și David Beckham au aniversat 24 de ani de căsătorie pe 4 iulie

Petrecerea lui Harper Beckham vine la o săptămână după ce părinții săi au aniversat 24 de ani de căsătorie, au reamintit cei de la People. Pe lângă surprizele pe care și le-au făcut în privat, Victoria și David Beckham au publicat pe social media gânduri emoționante. Fostul sportiv a ales să publice pe Instagram o fotografie rară cu el și soția sa din tinerețe.

„În această zi, 4.7.99 – 24 de ani și continuă. Pentru cea mai bună soție, mămică & partener de băutură (în majoritatea timpului). Aniversare fericită, te iubesc atât de mult“ este mesajul scris de David Beckham când a postat poza de mai jos.

Victoria Beckam a ales să publice un clip din ziua nunții și trei poze de colecție în care apare alături de soțul său. Ei au patru copii împreună. Brooklyn Beckham (24 de ani), Romeo Beckham (20 de ani), Cruz Beckham (18 ani) și Harper Beckham, în vârstă de 12 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×