Reclamă

Nadia Ferreira a fost fotografiată în Miami. Soția lui Marc Anthony și-a lăsat la vedere burtica de gravidă

Nadia Ferreira este acum ținta tabloidelor. Modelul de numai 23 de ani este fotografiată din toate unghiurile atunci când apare în public. De data aceasta, Nadia Ferreira a fost fotografiată în Miami, alături de mama sa.

Publicat: 12 aprilie 2023, 8:12

Soția lui Marc Anthony este superbă. Ea este fostă Miss Paraguay în anul 2021 și are o carieră de invidiat în industria modei. Nadia a lucrat de-a lungul timpului pentru brand-uri de lux și a avut mai multe apariții în revistele de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Ferreira a fost fotografiată în Miami

Despre Nadia și Marc Anthony s-a aflat abia anul trecut că au o relație. Zvonurile despre legătura amoroasă dintre cei doi au apărut în urma unei excursii în Mexic. Ei și-au confirmat relația prin Instagram cu un selfie în luna martie a acelui an. Ulterior, ei și-au anunțat logodna în mai, la doar trei luni după ce au devenit oficial un cuplu pe Instagram.

Acum, Nadia a fost văzută singură, fără partener. Ea a purtat o rochie maxi cu dungi albe și portocalii peste costumul de baie când a fost văzută cu mama ei în plină stradă. Fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony, nu a fost văzut cu ele.

Această ieșire are loc la numai câteva luni după ce Nadia și Marc Anthony s-au căsătorit și au și anunțat că vor deveni părinți. Se pare că sunt în culmea fericirii, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este una destul de mare.

Dacă Nadia este la primul copil, cântărețul de 54 de ani are o familie numeroasă. El este tată pentru gemenii de 14 ani, Max și Emme, din căsătoria sa anterioară cu Jennifer Lopez. Anthony îi mai are pe Cristian Marcus, în vârstă de 22 de ani, și pe Ryan Adrian Muñiz, în vârstă de 19 ani, cu Dayanara Torres. El este de asemenea tată pentru Ariana, în vârstă de 28 de ani, și Chase, în vârstă de 27 de ani, din relația cu Debbie Rosado.

Reclamă
Nadia Ferreira, într-o rochie lungă, vaporoasă, la intrarea unei clădiri, alături de mama sa
Această ieșire are loc la numai câteva luni după ce Nadia și Marc Anthony s-au căsătorit și au și anunțat că vor deveni părinți / Profimedia Images

Marc Anthony și Nadia Ferreira urmează să devină părinți

Chiar dacă sunt împreună de puțin timp, Marc Anthony și Nadia Ferreira urmează să devină părinți. Ei au dat marea veste la câteva săptămâni după ce s-au căsătorit. „Cel mai bun cadou de Valentine’s Ever!!!”, au scris Marc Anthony și Nadia Ferreira într-o postare comună pe Instagram.

Reclamă

„Mulțumim doamne pentru această binecuvântare atât de mare în viețile noastre. ♥️”, au scrie cei doi de Ziua Îndrăgostiților în limba spaniolă.

Cei doi s-au căsătorit în timpul unei ceremonii la Muzeul de Artă Pérez din Miami, pe 28 ianuarie, potrivit People.

Alături de ei, pentru a le sărbători fericirea și uniunea, s-au distrat nume mari precum David și Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin-Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Nunta a avut tematică, una romantică, iar toți cei prezenți s-au distrat de minune.

Până la nașterea primului ei copil, Ferreira este membru activ al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Ea folosește platforma pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la grija față de țara sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×