Reclamă

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers într-o vacanță de vis de Crăciun. Cei doi s-au relaxat pe o insulă din Marea Caraibelor

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers într-o vacanță de vis de Crăciun. Cei doi s-au relaxat pe o insulă din Marea Caraibelor. Vedeta a ales să petreacă sărbătorile de iarnă în compania soțului său. Paparazzi i-au surprins în timp ce se distrau în valurile agitate ale mării.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 decembrie 2023, 7:20

Heidi Klum nu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fiica sa. Vedeta a ales să meargă cu Tom Kaulitz pe Saint-Barthelemy, o insulă din Marea Caraibelor, cunoscută ca una dintre destinațiile preferate ale vedetelor de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers într-o vacanță de vis de Crăciun

Heidi Klum și Tom Kaulitz au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au relaxat în timpul vacanței pe care și-au luat-o. Aceștia au preferat să stea departe de agitația din oraș și să se relaxeze pa plajă. Heidi a fost pozată la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Klum care stă pe un colac de salvare în formă de ren, iar Tom Kaulitz înaotă lângă ea
Heidi Klum și Tom Kaulitz au petrecut sărbătorile de iarnă departe de casă / Profimedia Images

Blonda a ales să poarte un costum de baie minuscul. Costumul de baie i-a pus în evidență formele de invidiat. Aceasta a accesorizat și câteva bijuterii de aur.

Reclamă

Aceasta a purtat câteva brățări, cercei și inele. Diva nu s-a temut că valurile agitate ar putea să-i răpească bijuteriile superbe. Heidi și Tom au ales un colac de salvare cu motive de Crăciun. Vedeta a optat pentru un colac de salvare cu model de ren, scrie PageSix.

Heidi s-a distrat în valurile agitate, în timp ce soțul ei s-a asigurat că nu este în pericol. Tom încearcă să-i facă pe plac partenerei sale și nu ratează nicio ocazie de a o surprinde cu gesturi tandre. După ce s-au bălăcit, cei doi s-au retras pe plajă.

Heidi a încercat să obțină bronzul perfect în timp ce s-a relaxat pe un șezlong. Ea și Tom și-au oferit mângâieri tandre și sărutări pasionale. Îndrăgostiții nu s-au sfiit de camerele de fotografiat ale curioșilor. Heidi și Tom și-au început relația în anul 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Reclamă

Diferența de vârstă dintre cei doi nu s-a simțit niciodată. Soțul divei are 34 de ani, în timp ce ea a împlinit vârsta de 50 de ani. 

Heidi Klum face eforturi considerabile pentru a avea silueta perfectă

Heidi Klum a arătat spectaculos în costumul de baie negru. Vedeta, în vârstă de 50 de ani, susține că face eforturi pentru a avea mereu silueta perfectă. Heidi a declarat în trecut faptul că sportul nu lipsește din viața sa.

Modelul este și foarte atent la alimentele pe care le consumă. Heidi susține că un stil de viață sănătos este necesar pentru a avea o siluetă perfectă.

Mai mult, Heidi spune că petrece multe ore meditând și practicând yoga. Heidi își dorește să poată activa ca odel în continuare, motiv pentru care este atentă mereu la silueta ei.

Conturile de social media abundă de fotografii superbe cu blonda de 50 de ani. În trecut, Heidi a fost acuzată de faptul că s-ar înfometa. Discuțiile au luat amploare în mediul online, însă Heidi a făcut lumină în cazul acestor speculații. Klum a declarat că a apelat la fasting, însă stilul ei de viață este unul echilibrat și bine pus la punct, după cum scrie People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×