Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2023. Racii se simt constrânși în relații

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2023 vine cu surprize pentru toți nativii din zodiac. Astrele ne arată acum cât de frumos este acest sentiment și cum putem trăi iubiri ca în povești, chiar și pentru perioade scurte de timp. Trebuie să ne bucurăm de moment, să trăim clpa și să ne lăsăm iubiți așa cum merităm cu adevărat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 iunie 2023, 9:39

Chiar dacă vor exista și relații mai greu de gestionat, în cele din urmă planurile de viitor vor rămâne împărțite la doi. Chiar dacă nu suntem siguri, ne putem întâlni sufletul pereche fără niciun fel de discuție. Avem șansa de a crea ceva magic și luna iulie ne vine fără doar și poate în ajutor. Un plus de energie nu este niciodată prea mult, mai ales în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2023

Perioada verii este întotdeauna propice pentru cei care își doresc noi experiențe, noi moduri de a-și arăta dragostea sau de a încerca ceva cu adevărat nou. De asemenea, acum se pot contura și planurile de viitor în doi. Până în 22 iulie, nu există limite asupra dorințelor. Ulterior, cu Venus retrograd, lucrurile stau un pic diferit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec trăiesc o lună de foc. Pentru cei singuri, acum există șansa de a-și găsi sufletul pereche. Poate fi persoana cu care vei rămâne într-o relație pentru totdeauna. Dacă decizi că îți dorești totul, atunci trebuie să fii mult mai flexibilă în ceea ce privește sinceritatea.

Reclamă

Trebuie să dai frâu liber tuturor sentimentelor și să vezi dacă ești ghidată de teamă sau poți să spui liber ceea ce gândești.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încearcă stabilitatea alături de partenerul de viață. Încearcă să-l convingă pe acesta că cel mai bun mod de a rămâne pentru totdeauna împreună este căsătoria. Intimitatea care se naște între voi va duce pe parcurs la decizia finală.

Reclamă

Dacă ești singură, astrele te pregătesc pentru o surpriză așa cum n-ai mai întâlnit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni întâlnesc acum posibilități nenumărate pe plan personal. Chiar dacă ești nevoită să-ți înfrunți fricile, nu înseamnă că acest lucru te poate opri din a realiza ceea ce îți dorești. Poartă-te ca o adevărată învingătoare. Ești adepta relațiilor de lungă durată și atunci când întâlnești iubirea în cal visezi ca în povești. Pentru cei singuri este vorba despre o aventură de neuitat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își propun acum să se cunoască pe sine. Până nu-și descoperă dorințele și planurile de viitor, nu vor face niciun pas în a le rezolva. Vor dezvolta o prioritate din acest lucru. Ai înțeles că lucrurile bune nu vin niciodată singure și că trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești. Dacă vrei să-ți deschizi sufletul în fața iubirii trebuie să știi că acum este momentul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu va exista o perioadă în care își va alege relațiile după anumite criterii bine stabilite. Carisma de care dai dovadă te va ajuta în acest sens. Grija pe care o aduci partenerului de viață îți poate aduce premii. Cu toate acestea, dorințele devin mai puțin intense. Nu ești imun atunci când vine vorba despre gelozii. Dacă ești singură, poate deveni dificil să vizualizezi ceea ce îți dorești cu adevărat, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se simt îndepărtați de relața actuală. Lipsa de comunicare își va spune cuvântul, ceea ce poate degrada starea în care deja te afli. Dacă partenerul din prezent îți este suflet pereche, atunci până la finalul lunii vă veți împăca. Pentru natvii singuri va exista o perioadă asiduă de căutări intense. Astrele vor fi întotdeauna alături pentru a oferi sfaturi și indicii.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se simt nepregătiți să-și asume consecințele unei relații de lungă durată. Dacă vei realiza care sunt de fapt dorințele tale, atunci poți să speri la un partener așa cum îți dorești, spune Astrology.com. Până la finalul perioadei vei cunoaște exact drumul pe care vei merge în continuare. Găsește un echilibru și nu te mai abate din calea lui.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de pasiune în relația de cuplu. Cu toate că ești deja de o perioadă lungă de timp alături de aceeași persoană, niciun indiciu nu sugerează că vă veți despărți. Ai șansa de a descoperi lucruri noi, atât în cadrul personalității tale cât și a partenerului. Vei reuși să faci față provocărilor fără prea mare stres, iar emoțiile profunde te vor copleși la început.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu toate că ești mulțumită de relația de cuplu, te străduiești să faci mici schimbări. Vrei ca partenerul să observe acest lucru și să-ți acorde un plus de încredere. Dacă lucrurile merg în direcția dorită de tine, atunci cu siguranță vei deveni mai puternică. Pentru nativii singuri va veni o clipă de introspecție ce te va lăsa cu un gust amar. Ai șansa de a pune în balanță toate lucrurile în care crezi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn știu ce își doresc luna aceasta. Singuranța și confortul sunt pe primele locuri în topul dorințelor și cei singuri pot întâlni persoana potrivită care să le ofere acest lucru. Dacă ai avut un vis specific, acum ți se va îndeplini. Trăiești cu ochii deschiși ceea ce alții doar visează. Luna iulie va fi cu adevărat specială și din alte motive.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se bucură de ideea de a fi singuri, dar nu pot rezolva în acest fel pe o perioadă lungă de timp. Relațiile sunt ceea ce îi definesc și vor să facă totul ca la carte. Comunicarea cu partenerul de cuplu este deficitară, pentru cei care se află într-o relație. Este o iubire care îți aduce mai multă bătaie de cap și care îți testează limitele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se bucură de intimitate și momente unice în relația de cuplu. Ai lângă tine persoana care îți aduce zâmbetul pe buze cu fiecare ocazie și te înțelege la fiecare pas. Iubirea va crește exponențial pentru amândoi. Ai șansa de a te lăsa dusă de val, însă realizezi că ceea ce ai construit până acum nu merită pierdut. Nativii singuri își schimbă complet cursul vieții, iar situațiile devine delicate când vine vora despre sentimente profunde.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×